Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
dünkü sofiyle konuştuk dedim niye namazı iade ettin demez mi niyet getirmeyi unuttum ulan imam ben değilmiyim gerizekalı namazı bozan bir hal mi oluştu...bügün gene namaz için imamlık yapıyorum bizim tekfirci sofi gene namazı iade etti bu sefer sormuyacam...
kardeş senmi yanlış yerdesin yoksa sofi mi? :)

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
yahu adam cübbeli cemaatin den müşrik diyorum ona o kadar aşırıcı değilim ama

Cundullah el-Kürdî Çevrimdışı

Cundullah el-Kürdî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
dünkü sofiyle konuştuk dedim niye namazı iade ettin demez mi niyet getirmeyi unuttum ulan imam ben değilmiyim gerizekalı namazı bozan bir hal mi oluştu...bügün gene namaz için imamlık yapıyorum bizim tekfirci sofi gene namazı iade etti bu sefer sormuyacam...
Git ve adama de ki "Adamın gol diyor."
https://sorularlaislamiyet.com/vehh...e-dort-mezhep-uygulamalarinin-disinda-hareket :
Vehhabilik bir din veya İslam dışı bir mezhep değildir. Kendisine Vehhabi diyen imamların arkasında namaz kılmanın hiç bir sakıncası yoktur. Hatta Mukaddes beldelerde imamların Vehhabi olduğu bahanesiyle cemaate uymamanın büyük kaybı ve fitne çıkarma ihtimalinden de dini sorumluluğu vardır. Esasen bu tehlikeye dikkat çekmek gerekir. Bu nedenle böyle dedikodulara aldırmamak gerekir. Bir imamda bulunması gereken şartların hepsinin bunlarda olduğu açıkça görülmektedir.

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
zaman kaybı gider cahil insanlara din anlatırımda bu koyun sürülerine anlatmam ne desem mahmut cafe diyor

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
beni benden daha iyi bilen bir rabbim var elhamdulillah...

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bazen diyorum kendime yunusum sen ummete kendine faydali bir kulmusun.
Bakiyorum amel belli gorunen belli.ve sonra
Dusunuyorum ve sahit oluyorum ki
onca ezanin altinda sabreden kardeslerimi gorunce
La ilahe illallah muhammed rasulallah hakim olsun diye canini esirgemeyen kardeslerimi gorunce icim huzunleniyor kendime.
Cunku onlarda ashabi goruyorum gumbur gumbur caglayan bir vaziyette.

Kendimde ise halid bin velid in rasulallah a nasil giderim diye iman etmeye yakin halleri..

Eyy rabbim topla bizi sancaginin altinda mazlumlara iman ettim diyenlere umut kafirlere kiyamete kadar korku olsun.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
HERKEZ ZULME UGRUYAN MUSLUMANLAR İCİN BİRİLERİNİ BEKLİYOR ZULMU BİTİRSİN DİYE
EYY BEKLEYEN KİSİ
EYY SUSAN OTURAN KİSİ
O BEKLEDİGİN SENSİN SEN
SEN AYAGA KALKMAZSAN KİM KALKACAK...
SEN HAREKETE GECMEZSEN KİM GECECEK SEN İSLAM İCİN ALLAH İCİN DEMEZSEN KİM DİYECEK.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Yarim saattir haber tariyorum
Yastık altindakileri tl ye çevirme zamani imiş
Hayir ne yapayim
Bu yaştan sonra simyaci olup
Herseyi altina dönüştürüp
Kuyumcuda tl mi yapayim

Önce sehit dediklerine sonra siyasiliklerinden ötürü kurban diyenler,
Mavi marmara davasini düşürmeye çalışanlar
Rusya ya hala karsi cikmayanlar
Size de selam

Muhammed El Turki Çevrimdışı

Muhammed El Turki

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Selamun Aleykum we rahmetullah ya ikhwati.Dua istiyorum Allah rızası için şu kardeşinize dua edin.çok zor durumdayım.kendimi yalnız ve imanı zayıflamıs hissediyorum...Bu zamanın pisliklerine bulaşmıs islamdan yoksun kişilerle arkadaşlık kurmuş her geçen gün islamdan uzaklaştıgımı hissediyorum.Lütfen dua edin.. Allah ayagımızı Sabit kılsın