Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Selamun Aleykum we rahmetullah ya ikhwati.Dua istiyorum Allah rızası için şu kardeşinize dua edin.çok zor durumdayım.kendimi yalnız ve imanı zayıflamıs hissediyorum...Bu zamanın pisliklerine bulaşmıs islamdan yoksun kişilerle arkadaşlık kurmuş her geçen gün islamdan uzaklaştıgımı hissediyorum.Lütfen dua edin.. Allah ayagımızı Sabit kılsın
Aleykum selam ve rahmetullah ALLAH ayaklarini kalbini İSLAM uzere sabit kilsin akhim

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Selamun Aleykum we rahmetullah ya ikhwati.Dua istiyorum Allah rızası için şu kardeşinize dua edin.çok zor durumdayım.kendimi yalnız ve imanı zayıflamıs hissediyorum...Bu zamanın pisliklerine bulaşmıs islamdan yoksun kişilerle arkadaşlık kurmuş her geçen gün islamdan uzaklaştıgımı hissediyorum.Lütfen dua edin.. Allah ayagımızı Sabit kılsın

İmanının zayıfladığını hissediyorsan Müslümanlara sıkı sıkı sarıl kardeşim. Çünkü bir uçurumda tutunduğun dal Müslüman kardeşindir. İmkanın varsa hicret et. Çünkü imanın yeşermesine % 90 imkan sağlayacak bir ortamdır. Düşünsene her anın zikir, her anın Allah'a sığınma, her anın tevekkül... Ve unutma; İman bu kardeşim iman! Yani Cennetin anahtarı, yani ateşin koruyucusu, yani imtihanın ta kendisi... Onu kurtarmak için elden geleni değil candan geleni ortaya koymak gerekiyor! Rabbim imandan şaşırmasın bizleri. Kendi rızası uğrunda öğrenmeyi, anlamayı, yaşamayı, anlatmayı nasip etsin. Rabbim öncelikle duaya muhtaç olan zulüm diyarlarında ki Müslümanların sıkıntılarını daha sonra sen değerli kardeşimin ve forumdaki kardeşlerin sıkıntılarını gidersin, bizlere sabır ve sebat üzere bir yaşam nasip etsin.

Elyesa Abdurrahman Çevrimdışı

Elyesa Abdurrahman

"Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57
İslam-TR Üyesi
Akhi son hız ile o arkadaslardan (zarar abidelerinden) uzaklaş inseallah cnku vallahi insanin cevresi onu cok etkiliyor belkide hicreti azim kilan niteliklerden biride bu sen musluman diyarina hicret etsen etsek cok iyi olur ama onu yapana kadar bir arkadas cevre hicreti lazim yada akhi bi ayagin kaydimi Allah muhafaza

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Öyle bir devirdeyızkı ISlam hak olarak yukseldıgı an cogu kımse ona razı olmayacak.
O ılk bastakı guzelı gorenlere mujdeler olsun Ashabın kokusu gelıyor.
Cennet cennet elhamdulıllah ey rabbım canımı ugrunda savasmadan alma
Ey rabbım gonlumdekını amelıme yaz eyy alemlerın rabbı olan ALLAH ım
Ben sana sıgındım Senden baska yok gozumuzde
Ey alemlerın rabbı bir tek sen deger verıp bızı bagıslayıp affedensin.
Ey rabbım ordularına bızı de kat
Ey rabbım kafırlerden ıntıkam alınca bızıde ıntıkam alan ordularına kat.
Parca parca yok oluncaya kadar bedenımız bıze guc quvvet ver
Ey rabbım senın katın herseye deger.
Ey rabbım sana sıgındık yanlızca senden yardım dılerız.
Su hıcbırseyı olmayan fakır kuluna merhametınle acı ey rabbım yanlızca senden ısterız
Hasbunallahı ve nımel vekıl.

H Çevrimdışı

Havîn

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Acaba afrikalıların yöntemiyle kafamı pataklatsam migrenim geçermi:)

H Çevrimdışı

Havîn

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kardeşim tam tarifini anlatayım sana kafan yok gibi,Var ama yok kafanı hissetmiyorsun yani:confused:
Hacamat yaptırmaya bi türlü cesaret edemiyorum..

Ebu Muhammed Eymen Çevrimdışı

Ebu Muhammed Eymen

Bir adım öteside, Bin adım öteside toprak..
Frm. Yöneticisi
Kardeşim tam tarifini anlatayım sana kafan yok gibi,Var ama yok kafanı hissetmiyorsun yani:confused:
Hacamat yaptırmaya bi türlü cesaret edemiyorum..

Emin ol faydasını göreceksin biiznillah.

Birde udu hindi bitkisi var onun tozunu bal ile karıştır yersen baş ağrısına iyi geliyor hemde çok etkili