Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Konular istismar ediliyor !

Cundullah el-Kürdî Çevrimdışı

Cundullah el-Kürdî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Akhi bnde dbakirliyim ama zazayim o deil cuma guni yatirmiske nasil bi kurtcedir yaw hastanede duydum .))
Kürtçeyi -gerçek manada- bilmiyorlar. bunda öğrenim imkanlarının kısıtlılığı olduğu kadar duymaya ve söylemeye yatkın olduğu kelimeleri kullanma kolaylığı etkili.
Kelime öğrenmeleri lazım ama çoğu eğitimden/sağlığa her alanda türkçe olduğunu bahane ediliyor maalesef. oysa böyle bir gerçek var:
"Ku ziman bimre, ne çand dimîne, ne milet. Ziman mejiyê miletekî ye. / Dil ölürse ne kültür kalır ne de millet. Dil milletin beynidir."
Bu kitabı da buraya bırakayım olurda faydalanılır.

Ekli dosyalar

• Kürtçe gramer kamuran ali bedirxan.pdf
    1.3 MB · Görüntüleme: 6
Elyesa Abdurrahman Çevrimdışı

Elyesa Abdurrahman

"Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57
İslam-TR Üyesi
ortada istismar yok ayrica bole aciktan uyarionuzda ben erkegim cok etkilenmemde belki birilerini cok uzudunuz kalbini kirdiniz

Biraz onceki konudan bagimsiz olarak diyorumki bnce bu uhti sayfasina akhiler girmis muhabbeti bitsin ben utancmdan aciklama yapmak zorunda kldm yanlislikla grdm diye

Moderatör tarafında düzenlendi:
metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Biraz onceki konudan bagimsiz olarak diyorumki bnce bu uhti sayfasina akhiler girmis muhabbeti bitsin ben utancmdan aciklama yapmak zorunda kldm yanlislikla grdm diye

utanılacak bir durum yok akhi
zamanında erkek sanarak yazılmaması gereken bir yazı yazıp yerin dibine girmiştim başlığı görünce kimlere yazmamamız gerektiğini öğrenmek niyetiyle girdim.
ayrıcada neden girdiğimizi açıklamakda gerekmiyor. sırf merakdanda girilebilir
bizler yazılı kural olmasada kendini bilen insanlarız

Elyesa Abdurrahman Çevrimdışı

Elyesa Abdurrahman

"Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57
İslam-TR Üyesi
utanılacak bir durum yok akhi
zamanında erkek sanarak yazılmaması gereken bir yazı yazıp yerin dibine girmiştim başlığı görünce kimlere yazmamamız gerektiğini öğrenmek niyetiyle girdim.
ayrıcada neden girdiğimizi açıklamakda gerekmiyor. sırf merakdanda girilebilir
bizler yazılı kural olmasada kendini bilen insanlarız
Sende aradan aciklamayi yapmssn ha caktirmisan .)))

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
bizim gençliğimizde göremediğimiz kalitede gençleri gördükce yaşlanmakdan korkmuyorum
Allah sana razı olacagı amellerle dolu bir hayat nasip etsin