Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kürtçeyi -gerçek manada- bilmiyorlar. bunda öğrenim imkanlarının kısıtlılığı olduğu kadar duymaya ve söylemeye yatkın olduğu kelimeleri kullanma kolaylığı etkili.
Kelime öğrenmeleri lazım ama çoğu eğitimden/sağlığa her alanda türkçe olduğunu bahane ediliyor maalesef. oysa böyle bir gerçek var:
"Ku ziman bimre, ne çand dimîne, ne milet. Ziman mejiyê miletekî ye. / Dil ölürse ne kültür kalır ne de millet. Dil milletin beynidir."
Bu kitabı da buraya bırakayım olurda faydalanılır.
ortada istismar yok ayrica bole aciktan uyarionuzda ben erkegim cok etkilenmemde belki birilerini cok uzudunuz kalbini kirdiniz
Biraz onceki konudan bagimsiz olarak diyorumki bnce bu uhti sayfasina akhiler girmis muhabbeti bitsin ben utancmdan aciklama yapmak zorunda kldm yanlislikla grdm diye
Biraz onceki konudan bagimsiz olarak diyorumki bnce bu uhti sayfasina akhiler girmis muhabbeti bitsin ben utancmdan aciklama yapmak zorunda kldm yanlislikla grdm diye
utanılacak bir durum yok akhi
zamanında erkek sanarak yazılmaması gereken bir yazı yazıp yerin dibine girmiştim başlığı görünce kimlere yazmamamız gerektiğini öğrenmek niyetiyle girdim.
ayrıcada neden girdiğimizi açıklamakda gerekmiyor. sırf merakdanda girilebilir
bizler yazılı kural olmasada kendini bilen insanlarız
utanılacak bir durum yok akhi
zamanında erkek sanarak yazılmaması gereken bir yazı yazıp yerin dibine girmiştim başlığı görünce kimlere yazmamamız gerektiğini öğrenmek niyetiyle girdim.
ayrıcada neden girdiğimizi açıklamakda gerekmiyor. sırf merakdanda girilebilir
bizler yazılı kural olmasada kendini bilen insanlarız