Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Bence bu uhti sayfası konusunu tadında bırakalım konuyu ilk açanlardan biri ben olduğum için pişmanlık duyuyorum

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
ycoLa67cE.gif

Hem bayan hem erkek üye kardeşlere sözüm ki;
Bu "uhti - ahi konu hissiyatı"na girdin baktın mevzûsu hoş değil. Şeytanın oyunuyla bu konuyu uzun süreli dillendirmeyi bırakalım, çok sıkıcı, itici. Erkek kardeşler normal aktivitelerinize dönünüz, bize ne hanımların ne yazdığından, iki gündür çeşitli sebeblerle dillendiriyoruz. Bir kereye mahsus ne oluyor diye konuya baktıktan sonra ikinci bir kere girmemeye çalışın. Bizi ne ilgilendirir. Bizi ilgilendiren bir durum olsaydı konu bizi bulurdu.
Yanlışlıkla veya meraktan ötürü giren erkek üye, kısa bir sürede merakını giderdikten sonra yazmadan çıkmalıdır. Konu ana ekranda tüm üyelere görünüyorsa ister istemez merak uyandırabilir, girilebilir. Fakat erkek üyeler kesinlikle yazarak konuya mudahil olmamalıdır.
Bayan üyelerin de aynı konuyu (ciddi olmasa da) burada dillendirmesi, reklam etmesi hoş değil.
Bir erkek üye hakkında şikayetiniz var ise hanım adminlerinize söyleyin.
Erkek üyelerin girmesini, yazmasını istemediğiniz konu (ki haklısınız) hakkında aynı hataya kendiniz düşerek burada kendiniz yapmayın. Erkek ve hanım kardeşler yazışmada da olsa aranıza bir mesafe koymalısınız. Bir konuda girmeniz okumanız istenmez iken, diğer konuda hiç bir şeyi sakınmadan yazmanız ayarı, seviyeyi tutturmanızı zorlaştırır. Bu sebeble bu mesafeyi forum kuralı ve nicklerimizin bizi ele vermesi endişesiyle değil, İslami (erkek - hanım) şahsiyetimizle ömür boyu standart bir edebi çizgide sürdürmeye gayret göstererek sürdürebiliriz. Sözüm, Allah için tüm üyelerimize bir hatırlatma babında bir nasihatleşme, tavsiye olarak değerlendiriniz.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ayni dine inandigimiz halde farkli hareketler sergileyenlerle aramda muthis bir ucurum var

Tipki rasulun peygamber olarak gonderildigi gibi ALLAH i biliyoruz lakin onlar baska biz baska..

O zamani simdi daha iyi anliyorum
Kandil geceleri diye bir uydurmaya gitmedigimiz icin diger giden muslumanlarca kinanip tekfir ediliyoruz :)

Kimisi aciktan kimisi gizliden.

ALLAH im bizi dogru yolundan ayirma rasulallah in ve ona yardimci kildigin ashabinin yolundan ayirma. Amin

Muhammed El Turki Çevrimdışı

Muhammed El Turki

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Selâmün aleyküm.
Bu konu hakkında ayrı bir konu başlığı açmak istemedim burdan muhabbet içerikli sizlerden tavsiye almak istiyorum.bilindiği üzere bugün Mevlid Kandili(!).Bunun bidat olduğunu sosyal medyadan paylaşmak nasıl bir tutum olur?eğer öyle bi şey yaparsam akrabalarimin büyük kesimi beni sapık diye nitelendirecek.Hatta hepsi. Birde bu konuyu Aile içinde nasıl anlatabilirim?

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Selâmün aleyküm.
Bu konu hakkında ayrı bir konu başlığı açmak istemedim burdan muhabbet içerikli sizlerden tavsiye almak istiyorum.bilindiği üzere bugün Mevlid Kandili(!).Bunun bidat olduğunu sosyal medyadan paylaşmak nasıl bir tutum olur?eğer öyle bi şey yaparsam akrabalarimin büyük kesimi beni sapık diye nitelendirecek.Hatta hepsi. Birde bu konuyu Aile içinde nasıl anlatabilirim?
:) aleykum selam
Benim ailem alisti akhi
Ne o oyle dedim gunah cikartan hristiyanlar gibi deyince ister istemez moralleri bozuluyor :)

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kandillerin tarihini anlatip bize ne zaman gectigine ve ashabin boyle birsey yapmadigini soyledigin an biraz duruyorlar ondan sonrada o zaman baska bu zaman baska oluyor.

Muhammed El Turki Çevrimdışı

Muhammed El Turki

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
:) aleykum selam
Benim ailem alisti akhi
Ne o oyle dedim gunah cikartan hristiyanlar gibi deyince ister istemez moralleri bozuluyor :)
Bir dönem bende anlatmaya çalıştım akhi fakat aile içinde özellikle annem bana sapıklık yapma sen dedenden daha mı iyi bileceksin gibi şeyler dedi bayagidir evde tartışma yapmıyorum.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bir dönem bende anlatmaya çalıştım akhi fakat aile içinde özellikle annem bana sapıklık yapma sen dedenden daha mı iyi bileceksin gibi şeyler dedi bayagidir evde tartışma yapmıyorum.
Oyle akhi durum vahim
Hani dunya baska bizim turkiye baska

Su atalarindan daha iyi mi biliyorsun olayi cok vahim oysa benim atam da rasulallah ve ashabi beni atalarinizin dinine cagirmayin diyorum siz benim atamin dinine uyun vesaire
Oyle uzayip gidiyor bu noktada hidayet cok onemli hidayeti bulmus ve uygulayanlarla olmamiz lazim yoksa onlar bizi ceviremezde onlari gordukce hayr dan cikarir adami :)

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
"Kandil" gecesi mahalledeki düğünden gelen bangır bangır müzik sesleri. Bid'ate iştirak edilmemesine mi sevineyim sapkınlıklarına mı üzüleyim bilemedim.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Türk jetleri El-Bab'da bu bildiriyi dağıttı..

Değerli, aziz El Bab halkı

Şeytana hizmet eden DEAŞ terör örgütünün sizleri kullanmasına izin vermeyin. Sizlerin özgürlük ve refahı için hayatını ortaya koyan Özgür Suriye Ordusu ve kardeşlerine her zaman kapısını açan Türkiye Cumhuriyeti, topraklarınıza huzuru ve güveni getirmek için tüm gücüyle dostane çaba göstermektedir. Bize yardımcı olun ve bizler topraklarınızı bu hainlerden temizleyene kadar zarar görmemeleri için sevdiklerinizi en kısa sürede güvenli bölgelere taşıyın. Zafer Allah’ın izni ile yakındır.

Allah’ın selamı ve desteği üzerinize olsun.”

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bu sene talibana bakiyorum gercekten yillarin mucadelesinde artik tam manada keskin bir kilic ozel oparesyon odalari askeri kamuflajlar operasyon icin lcd ile dolu bir oda son sistem silahlar taliban islam emirligi :) ummetin gururu ALLAH kendi yolundan ayirmasin...
Cogu ganimet olarak alinan silahlar
İste bu ALLAH in kendi yolunda savasan kullarina ikramidir...
Gokten inen birsey yok ucan kacan yok bir okusam daglar delinir diyen yok

ALLAH in emrettigi gibi ALLAH yolunda hazirlanin ve cihad edin var ALLAH onlardan o yigitlerden razi olsun..
15380727_1178469115555547_5692334817861807485_n.jpg

15326524_1178469112222214_48763363169204033_n.jpg

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Sosyal medya mercek altın da terör reklamı yapanları yakalanacaktır...
Haberler...

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bu kadar boguldugum saclarımı agartan gozyaslarımı kana cevıren bır gun daha yasamadım.
ALLAH zulcelal sehıdlerını yanına alıyor ama nasıl.
ALLAH zulcelal bıze bırlık olmayısımızın bızım ayaga kalkmayısımızın en acı yuzunu bıze gosterıyor.
Ölen kardeslerımız sehıd ya onları sehıt edenlerın onlara yaptıkları.
O binaların altında bagıran cocuklara ınsanlara mudahele bıle edılemeyıs.
Insanların o duruma dusmelerı
Hepsı yılmıs dunyaya dalmıs kımselerın sucuydu.
Hepsi sehıd biiznillah.
ALLAH zulcelal kabul etsın.
Bu savası onlar degıl bız kaybettık.
Bundan sonra ya ızzetlı bır kalkıs olacak Yada zıllet ıcınde uzun bır muddet yasayıs...
Bu kadar huzne bogan sacımı agartan kan aglar derecesıne getıren bır gun daha gormedım kendı adıma.
Aklımın dustugu kalbımın ınfılak ettıgı bır gun.
Yapılması gerekenı cok ıyı bılen ama kendı basına bırsey yapamayan bınler belkıde yuzlerız.
Rabbım bızı bırlestırıp o dost dogru yoluna bır an once ulastırması duam la Rabbım kabul et.