Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
kGvvmA.jpg
LZ33mG.jpg
Bv22Yv.jpg

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
zülkarneynin karneyni seyhan ceyhan diye okumuştum eski mısırda ki toros(boğa) dağlarıda isim olarak bunu doğrular bir isimdir ! gel görki bu okuduğum kaynağı kaybettim :mad::acpsnr:

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
İran Konsolosluğu/Fatih (Canlı)

Rusya Konsolosluğu/Taksim-İstiklal Caddesi

grup olarak toplanıp gittik. bağırdık,tekbir getirdik,katil iran naraları atdık döndük.
neye yaradı ne değişti deseniz vallahi bilmiyorum
binayı aydınlatan yüzlerce ampulden bir tanesi bile sönmedi
yüksek sesle değişen tek şey yan binanın alarmı devreye giriyor
dualarımız bu tür organizasyonların ümmetdeki uyanışı tetiklemesi. yoksa iran'ın bizim tekbirlerle panik olması değil yani

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
grup olarak toplanıp gittik. bağırdık,tekbir getirdik,katil iran naraları atdık döndük.
neye yaradı ne değişti deseniz vallahi bilmiyorum
binayı aydınlatan yüzlerce ampulden bir tanesi bile sönmedi
yüksek sesle değişen tek şey yan binanın alarmı devreye giriyor
dualarımız bu tür organizasyonların ümmetdeki uyanışı tetiklemesi. yoksa iran'ın bizim tekbirlerle panik olması değil yani

metin öztürk abi, Allah azze ve celle yaptığın hâyır amelini kabul etsin. Allah senden razı olsun inşaAllah. Bizim amacımız konsolosluğu yakmak yıkmak değil zaten yaksan yıksan n'olur? Fitnenin kökü İran'da iken. Bizim amacımız edebiyat yapmakta değil yakıp yıkmakta değil. Bizim amacımız kamuoyu oluşturmak. 2014 yılında üç beş çapulcu Kobani için yürüyüşler yapmıştı ve en sonunda da kamuoyu baskısı nedeniyle Kobani'ye koridor açılmıştı. Bizimde amacımız yıllardan beri içimizde ki takiyye yapan İran sempatizanlarını ortaya çıkarmak. Uyuyanları uyandırmak, oturanları ayağa kaldırmak, koşan kardeşlerimizden olmak yada koşan kardeşlerimize destek olmak. Allah'a hamd olsun meyvesinide vermeye başladı. Ummadığımız hocalardan, sanatçılardan, futbolculardan ve çevremizde ki arkadaşlarımızdan olumlu tepkiler geldi. Hani en azından artık insanlar ''Halep'te'' bir katliamın olduğunu, ne için mücadele verildiğini, kimlerin ne olduğunu biliyorlar ve varlığımız bazılarını o kadar rahatsız etti ki gazetelerine manşet olduk. Rahatsız etmeyede devam edeceğiz!

canakkale-de-kobani-eylemi-6560589_o.jpg

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bismillahirrahmanirrahim.
Ey alemlerin rabbi olan ALLAH im ummetin 2 izzetli yillardir hazirda beklettigin 2 keskin sancagini bir eyle
Onlari izzetinle birlestir.ve kafirlerin duzenini yok et İSLAM i aramizda hakim kil Bize her daim yardim et
ya ALLAH ya zulcelali vel ikram biz yanlizca senden yardim diler yanlizca sana itaat eder yanlizca senden isteriz.cunku sen bize yetersin hasbunallahi ve nimel vekil.
Ey alemlerin rabbi olan ALLAH im.
Bizi de o orduna kat geri birakma bizi bir eyle sancagimizi ummetimizi bir eyle.
Ve senin dost dogru yolundan ayirma kalplerimizi ayaklarimizi dinin uzere sabit kil.
Ya ALLAH im ya zulcelali vel ikram duami kabul buyur
Amin.
Amin
Amin
Bu son sozlerimle beraber hakkinizi helal edin kardeslerim ALLAH zulcelal bizi dogru yolundan ayirmasin.
Bizlerin gunahlarini affetsin sizi ALLAH icin sevdim rabbim de bizi sevsin en guzel cennetlerinde rasulallah a kendine komsu eylesin.
Hatam olduysa ben bir kulum hata ederim eger hatami gorupte soylemeyenin ve kiliciyla dahi olsa duzeltmeyenin vebali boynunadir.
Dogrular hepimizin hatalarim benim ecr hepimizindir.
Sizleri ALLAH icin seven kardesiniz
YuNuS JuNDuLLaH.
Fi emanillah.
Bizi yaratan her daim kollayan rahman ve rahim olan ALLAH zulcelale emanetsiniz.

Allah’ın salat ve selamı Peygamberimiz Muhammed’in ve onun aile ve arkadaşlarının üzerine olsun.

Davamizin sonu ALLAH a hamd etmektir.
Selamun aleykum ve rahmetullahi ve berakat.