Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Muwahhide Tevhid Çevrimdışı

Muwahhide Tevhid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Sarkici nihat d.mamuta gonderme yapti..
Ummet kan agliyor bacilarin irzi cigneniyor bizim seyhler hasta kimi yataginda iman yok dedi ..

Bacım bişey söyleyecem dikkat ettim evet etrafında genelde hep tarikat ehli insanlar olmuş Allahualem evet onların durumlarının farkındayız ama inan ki çoğu sadece bilmeden onlara tabi olmuş durumdalar. Hidayet için onlara dua etsek daha iyi olmaz mı?

Bak ben herşeyi bildiğim halde 8 yıl mealcilerin içinde kaldım ama hep derim bir duadır kabul olunmuş ki Rabbim bana hidayet nasip etti Tevhidi nasip etti Elhamdülillah..

Üzmüş olabilirler seni yada kızdırmış ama vallahi onlar zaten kendilerine zulüm ediyorlar gittikleri batıl yoldan dolayı..

Beni yanlış anlama nolur hakkını helal et seni anlıyorum ama nolur hidayet için duacı ol kimbilir senin duana muhtaç olan çok kişi vardır..

Nesîbe Lena Çevrimdışı

Nesîbe Lena

"عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا"
İslam-tr Yazar
Gene mâmut sendromu yaşadım .
Ankaraya gelir gelmez .
Duraga indim , bir adam kafasini uzatip
Mâmutami baglısınn..
Hayır muhammedeee:acpsnr:
Sallallahualeyhivesellem
Abla bence sana oynayan bir kumpas var subhanAllah :kötü: Herkes mi aynı soruyu sorar. Belkide seni bıktırmak için yapıyorlar Allahu alim. :snzdglsn:

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Önce bu fakire daha sonra siz müslüman kardeşlerime nasihat ya da tavsiye adına her ne derseniz şöyleki; Kardeşlerim adı sanı her ne olursa ister aşırıcı ister tarikatcı isterse adını çokca duyduğumuz gruplar olsun hiçbiri hakkında dalga mahiyeti taşıyacak isimler takmamanızı veyahut liderleri hakkında yanlışları dışında şahsiyetlerine gölge düşürecek ağır sözler sarf etmemenizi böylelikle diğer insanların hakkımızda selefin yolunun ne kadar hassas olduğunun bilincine varılıp bilinenin aksine aslında bizlerin işid gibi sert olmadığımızın öte yandan kırmızı çizgilerininde dışına çıkılmadığı kuran ve sünnet üzere ne kadar bağlı olduğumuz gerçektende ashabı ve selefi her zerresince taklid ettiğimizin farkındalığını ortaya koymalıyız.

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Önce bu fakire daha sonra siz müslüman kardeşlerime nasihat ya da tavsiye adına her ne derseniz şöyleki; Kardeşlerim adı sanı her ne olursa ister aşırıcı ister tarikatcı isterse adını çokca duyduğumuz gruplar olsun hiçbiri hakkında dalga mahiyeti taşıyacak isimler takmamanızı veyahut liderleri hakkında yanlışları dışında şahsiyetlerine gölge düşürecek ağır sözler sarf etmemenizi böylelikle diğer insanların hakkımızda selefin yolunun ne kadar hassas olduğunun bilincine varılıp bilinenin aksine aslında bizlerin işid gibi sert olmadığımızın öte yandan kırmızı çizgilerininde dışına çıkılmadığı kuran ve sünnet üzere ne kadar bağlı olduğumuz gerçektende ashabı ve selefi her zerresince taklid ettiğimizin farkındalığını ortaya koymalıyız.
Cezakallahu hayr kardeşim ne güzel nasihatlar bunlar...MaşaAllah...Rabbim ayaklarımızı sabit kılsın. Allah Rasulu'nun sav ve selefin yolundan ayırmasın. Geçenlerde Hucurat Suresinin tefsirini dinliyordum, anladım ki ahlak ve adab yolunda çok eksiklerimiz var...Rabbim Kuran ahlakıyla ahlaklananlardan eylesin...Âmin

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
1 hafta önce öyle güzel bir şey anladım ki, insan oğlu sabırla tebliğ edince karşılığını Allah azze ve celle veriyor. Evet vallahi onlara, yaptıklarına sabırla yaklaşınca karşılığı geliyor. Bende bunu tecrübe ederek anladım, Elhamdulillah... Ve şunu hiç bir zaman unutmuyorum; Çanakkale'nin Biga ilçesinde yaşça olgun bir abimiz köyünde herkese, herşeye tebliğ ediyor. Allah ondan razı olsun. Sadece insana değil, hayvanlara bile... Evet (affen) öküzlere, koyunlarada... Şöyle diyor o samimi abimiz: Hergün geliyorum şu öküzlerin başına İslam'ı anlatıyorum... Olaki ahiret günü Allah azze ve celle beni bundan sorguya çekmesin diye... Olaki o hayvan dilimi anlıyordur diye... Vallahi bu hassasiyeti yakalamak kamil imanın bir ürünüdür. Karşımızda ki bir hayvan bile olsa ona İslam'ın şartlarını İslam'a yaraşır bir şekilde anlatmayı Allah azze ve celle önce bana daha sonra siz değerli forumdaşlara nasip etsin. Rabbim o abiden razı olsun, o abinin davetini ve davette sabrı hatırlattığın için ve bu güzel nasihat için senden de razı olsun...

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ey insan bana bu toplumda toplasan şu kadar müslüman var insanların ekseriyeti bilinen partiye oy veriyor onlarında şeriatle alalası yok namaz kılıyorlar ama ne dediklerini anlamıyor şeyhe tapıyor bu tarikatciler bunların hepsi zındık deme sana nasıl davet yapılamayacağına dair elli tane bahane getiririm bana bu insanlara nasıl ecdadını hatırlartırım nasıl yüz sene önce toplum olarak atalarına hem eziyet hem cahil bırakıldıklarını hemde kara bir düzene boyun eğmeye mecbur bırakıldıklarını ve hâlâ süregelen bu kara düzenin nasıl alçakça işlediğini aslında islamın a ülkesi veyahut gelenekselleşmiş olarak bir takım organizasyonlardan ibaret olmadığını gün ve geceler dini olmadığını islamın pratiği olan saf ve özünün aslında tüm yorumlardan arındırılarak yaşanması gerektiğini temeli olan kuran ve sünnet üzere olması gerektiğinin mesela çokça yanlış bilinen kölelik hukuğunun aslında ortaçağ köleliği gibi olmadığının köle sahibi ne yiyip içiyor giyiyorsa aynısını kölesinede yedirip içirip giydirmeli, bunu anlattıktan sonra bu kişi şeriata islama ne der ?

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Etin bu kadar pahalı olmasının altında bir şeytanlık seziyorum. İnşâAllah insanların tıpkı içki gibi domuz etini de açık açık yediğine şahit olmayız.

E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kaçarsın tabi, köşeye sıkışınca...İstanbulda tanışmıştık yıllar önce, o zaman akidesi sağlamdı, şimdi işid akidesine kaymış.Gece gece bana devleyi savunan video göndermiş vatsaptan, ben de bir daha bana böyle şeyler gönderme dedim, benim fitnecilerle işim olmaz dedim.Sonra karşilikli kapiştik, sonra selam verdi kaçti gitti.Yani olacaği oydu.Sen benimle uğraşamazsinki...Sen bana laf da yetiştiremezsin, çünkü ben adama söylediği lafi yediririm, heleki o söz delilsiz ve kaynaksizsa...

E Çevrimdışı

eslem berire

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
1 hafta önce öyle güzel bir şey anladım ki, insan oğlu sabırla tebliğ edince karşılığını Allah azze ve celle veriyor. Evet vallahi onlara, yaptıklarına sabırla yaklaşınca karşılığı geliyor. Bende bunu tecrübe ederek anladım, Elhamdulillah... Ve şunu hiç bir zaman unutmuyorum; Çanakkale'nin Biga ilçesinde yaşça olgun bir abimiz köyünde herkese, herşeye tebliğ ediyor. Allah ondan razı olsun. Sadece insana değil, hayvanlara bile... Evet (affen) öküzlere, koyunlarada... Şöyle diyor o samimi abimiz: Hergün geliyorum şu öküzlerin başına İslam'ı anlatıyorum... Olaki ahiret günü Allah azze ve celle beni bundan sorguya çekmesin diye... Olaki o hayvan dilimi anlıyordur diye... Vallahi bu hassasiyeti yakalamak kamil imanın bir ürünüdür. Karşımızda ki bir hayvan bile olsa ona İslam'ın şartlarını İslam'a yaraşır bir şekilde anlatmayı Allah azze ve celle önce bana daha sonra siz değerli forumdaşlara nasip etsin. Rabbim o abiden razı olsun, o abinin davetini ve davette sabrı hatırlattığın için ve bu güzel nasihat için senden de razı olsun...
Biga gibi biryerde boyle musluman cikmasi takdire sayan
Elhamdulillah.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Bir gun once forumda ilke/ inkılap/ devrim,zihniyetinin toplumdaki etkisi üzerine eleştiri yapiyorum,okula gidiyorum - geliyorum-bakiyorum,konu kişisel bambaşka bir hale evrilmiş.

2 lokma atistirip aksam derse geçiyorum,geliyorum "Rus konsolusluğuna saldırı".. ne nedir muamma..
Turkiye/ Rusya analizler- kim, kimi, neden, ne zaman, nerede, niye, hangi amaçla öldürdü, kim gördü, ne dedi simdi ne olacak.

Gece uyuyorum,sabah kalkıyorum
Berlinde -Zürih de saldiri vs vs

Bismillahirrahmanirrahim.. yine ne oldu ya hu demekten yoruldum/k vallahi.

Nasil bir 2016 bu bitmek bilmedi.

Bir sabah tele mesaj gelse "cihan harbi başladı" eyvallah kardes saol haber verdiğin icin diye tepki verecez herhalde.

..

Noluyo lan? Kim bunlar ? Düğmeye bastıkça anında kaos oluşuyor?

Bu nasil bir 24 saat ?
Beyin motorlari devre dışı benim

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Ankara şehriyle ünlü bir soğuktur:confused: yıllardır böyle bir soğuk görmedim Rabbim bu havada kimseyi dışarıda bırakma