Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

M Çevrimdışı

Muzammil

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Livatacıların bile cenaze namazı kılan imam bozuntuları yüzünden o necislerle aynı musallayı paylaşmamak için bile şehidliği arzular oldu nefsim Mehmet Emin Akın'ın sözü geliyor aklıma her seferinde "Siz "selef akidesi"yle savaştıkça Allah başınıza Sünnet'i inkar eden kafir İmamlar koyacak. Namazlarınızı Cehmiyye kıldıracak.."
Namazlarımızı onlar tarafından kıldırma Ya Rab..

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin.
İslam-TR Üyesi
Doğu Perinçek kafiri mart ayında Türkiye alev alev olacak demiş. Devlete yakın hocalar da sohbetlerini iptal ediyorlar. Solcu öğrenciler toplanmış bir şeyden haberleri varmış gibi marş söyleyip savaş yemini ediyorlar.

Allah yardımcımız olsun.. Peki biz ne yapıyoruz?

Allahumme Amin. Bırak onlar marş söyleyip savaş yemini etsinler kardeşim biz yemin ettik mi savaş yemini değil Şehadet yemini ederiz Biiznillah bize Allah yeter.

Fakat işin diğer tarafına gelince ülkenin karışma ihtimali varmı var Vallahi 15 temmuzu gördük olabilir kafir heryeri karıştırıyo burayı mı karıştıramayacak.Karışma durumunda bizim safımızın belli olması adına şahsıma nasihatim bolca ilim öğrenmek çünkü o zaman herkes herşey birbirine gireceği için ilmi olmayanlar Allah muhafaza devleye katılıp katil olanlar gibi olabilirler.Ama şu doğu perinçek lavuğunuda ben bi türlü ciddiye alamıyorum nedense ne biliyim adam böyle bi garip ne olduğu belli değil satılmış köpek.

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
akhiler uhtiler birşey sorucam da acil bulmam lazım onu sitede. Hani Peygamber efendimiz (s.a.v) zamanında düşmana karşı öldürüleceğini bilerek düşmanın üstüne giden ve tek başına öldürülene kadar savaşan adam hadisesi vardı hadislerle rivayet edilmiş tam hatırlamıyorum Allahu alem hadislerle falan burda bir konuda yazıyordu hatırlayan varsa bana konunun linkini yazarsa çok sevinirim İnşaAllah bekliyorum ?

H Çevrimdışı

Hommate01

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
1 hafta önce öyle güzel bir şey anladım ki, insan oğlu sabırla tebliğ edince karşılığını Allah azze ve celle veriyor. Evet vallahi onlara, yaptıklarına sabırla yaklaşınca karşılığı geliyor. Bende bunu tecrübe ederek anladım, Elhamdulillah... Ve şunu hiç bir zaman unutmuyorum; Çanakkale'nin Biga ilçesinde yaşça olgun bir abimiz köyünde herkese, herşeye tebliğ ediyor. Allah ondan razı olsun. Sadece insana değil, hayvanlara bile... Evet (affen) öküzlere, koyunlarada... Şöyle diyor o samimi abimiz: Hergün geliyorum şu öküzlerin başına İslam'ı anlatıyorum... Olaki ahiret günü Allah azze ve celle beni bundan sorguya çekmesin diye... Olaki o hayvan dilimi anlıyordur diye... Vallahi bu hassasiyeti yakalamak kamil imanın bir ürünüdür. Karşımızda ki bir hayvan bile olsa ona İslam'ın şartlarını İslam'a yaraşır bir şekilde anlatmayı Allah azze ve celle önce bana daha sonra siz değerli forumdaşlara nasip etsin. Rabbim o abiden razı olsun, o abinin davetini ve davette sabrı hatırlattığın için ve bu güzel nasihat için senden de razı olsun...
Selamun Aleykum SubhanAllah nede guzel bir iman hali boyle rabbim bizlerede boyle ihlasli olmayi nasip etsin gecen seneye kadar tevhidin ne oldugunu tagutlarin ne oldugunu bilmiyordum 2016 yilinda tevhid ile tanistim daha once dini sadece namaz kilmak oruc tutmak kotululuklerden kacinmak sohbetlere camiye gitmek olarak bilirdim ama bu davanin temelinin tevhid oldugunu anlayinca 1 senede sanki 5 senelik bir tevhid bilinci yerlesti beynime bu davanin ne kadar hassas kutsal oldugunu anladim cevremde ve tv ye cikan bazi hocalarin aslinda ne kdr ılımlı oldugunu ogrendim demokrat ve taviz verdiklerini gordum kuranin asil gundemine hic girmediklerini gordum ve benim icin en onemli konulardan biride ne kadar bidat bir hayat gecirdigimi anladim onceden ogrendigim dini bilgilerin cogunun bidat oldugunu ogrendim ve artik amellerimi sahih sunnete gore ve mezhep imamlarimizin ictihadlarina gore ayarladim Bana tevhid akidesini nasip eden Allaha sonsuz hamdu senalar olsun rabbim bizleri kufrun karanligindan vahyin aydinligina cikarsin rabbim toplumumuzun bir an once akillanip dogrulari ogrrnmesini nasip etsin bidatlerden kurtarsin su forumda emegi gecen basta adminlerimiz sonra forumun ayakta durmasina vesile olan bilgi paylasan forumda Allah icin arkadaslik yapan butun kardeslerimiz abilerimiz hocalarimiz ablalarimizdan Allah razi olsun Selamun Aleykum

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
akhiler uhtiler birşey sorucam da acil bulmam lazım onu sitede. Hani Peygamber efendimiz (s.a.v) zamanında düşmana karşı öldürüleceğini bilerek düşmanın üstüne giden ve tek başına öldürülene kadar savaşan adam hadisesi vardı hadislerle rivayet edilmiş tam hatırlamıyorum Allahu alem hadislerle falan burda bir konuda yazıyordu hatırlayan varsa bana konunun linkini yazarsa çok sevinirim İnşaAllah bekliyorum ?

Bildiğim kadarı ile Numan bin Mukarrin (r.a)

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bildiğim kadarı ile Numan bin Mukarrin (r.a)

münzir ibn amr diye hatırlıyorumda bulamadım

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Allah razı olsun Abiler :) sağolun forumdaki bir konuda bahsi geçiyordu okudum yani buldum babama delil olarak gösterecektim o hadiseyide ondan sormuştum çok şükür buldum gösterdim biraz bişeyler anladı İnşaAllah.

akhi özellikle yakın çevrene karşı mütevazi ol
kendi hatalarımdan çıkardığım dersler çok olduğu için söylüyorum
birde ilmin artdıkca şuanki fikirlerinin birçoğu değişir, buyüzden çok keskin dil olmak hem kedine hem çevrene zarar verir.
ibn kayyım'ın olması lazım bir sözü vardı
gece uyuyup sabah pişmanlık duymak, sabaha kadar ibadet edipde kibirlenmekden daha hayırlıdır.
buna benzer bir sözdü
inan sana tavsiyeden çok , zamanında kendi yaptığım hataları anlatıyorum.
ailene birşeyleri noksan anlatman, yanlış anlatmandan iyidir

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
akhi özellikle yakın çevrene karşı mütevazi ol
kendi hatalarımdan çıkardığım dersler çok olduğu için söylüyorum
birde ilmin artdıkca şuanki fikirlerinin birçoğu değişir, buyüzden çok keskin dil olmak hem kedine hem çevrene zarar verir.
ibn kayyım'ın olması lazım bir sözü vardı
gece uyuyup sabah pişmanlık duymak, sabaha kadar ibadet edipde kibirlenmekden daha hayırlıdır.
buna benzer bir sözdü
inan sana tavsiyeden çok , zamanında kendi yaptığım hataları anlatıyorum.
ailene birşeyleri noksan anlatman, yanlış anlatmandan iyidir

Allah razı olsun abi.Vallahi dediğin gibi abi daha yeni tanışdığıım için tevhidle bayağı ateşliyim nasıl öğretmezsiniz nasıl bilmezsiniz tavrındayım bizimkilere ama sağolasın abi uyarıların için Sabredeceğim İnşaAllah ve yumuşak dilli olmaya gayret göstereceğim. Yalandan riyadan Allah'a sığınırım şuan ne sakin olabiliyorum nede kibirsiz dediğin gibi abi biraz beklemek en iyisi olacak herhalde Allah razı olsun tekrar abi Allah ecrini artırsın Amin.

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
Deli olucam ya sizin internette yavaş mı akhiler ukhtiler ?

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Deli olucam ya sizin internette yavaş mı akhiler ukhtiler ?
alttaki mesajı yazarken sen yazdın demekki genel bir şey

internette yavaşlama yaşayan varmı google sayfası açılmıyor, sık kullanaılanlardan başka bir yere giremiyorum

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
SubhanAllah gene kesin birileri birşeyler yapıyo bi yere bi operasyon vardır kesin ondan kesiyorlar

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
SubhanAllah gene kesin birileri birşeyler yapıyo bi yere bi operasyon vardır kesin ondan kesiyorlar
tahminim vahşet görüntülerini engellemek için olabilir. Bilemiyorum herhangi bir şekilde engelenebilirmi ama umarım o görüntüleri temizlerler aileleri için ciddi tramva :(

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
tahminim vahşet görüntülerini engellemek için olabilir. Bilemiyorum herhangi bir şekilde engelenebilirmi ama umarım o görüntüleri temizlerler aileleri için ciddi tramva :(

Gerçi evet abi doğru söylüyorsun birde o olay var ondandır abi videoları kaldırtana kadar yayılmasın diye kesiyolar.

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Âişe radıyallahu anhâ şöyle dedi:

Cebrâil aleyhisselâm, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem´e belli bir saatte geleceğini vadetmişti.

Vakit gelmiş ama Cebrâil gelmemişti. Resûlullah elinde bulunan sopayı yere attı ve "Allah da Resûlleri de va´dinden caymaz!" dedi.

Sonra etrafa bakınmaya başladı. Bir de ne görsün, sedirinin altında bir köpek eniği. Bunun üzerine:

- "Ey Âişe! Bu enik buraya ne zaman girdi " diye seslendi. Ben:

- Allaha yemin ederim ki, bilmiyorum, dedim.

Emir verdi, köpek yavrusu evden çıkarıldı. Cebrâil aleyhisselâm da hemen geldi. Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem:

- "Bana söz verdin, ben de bekledim, ama gelmedin," dedi. Cebrâil:

- "Gelmemi, evindeki köpek engelledi. Biz melekler içinde köpek ve sûret bulunan eve girmeyiz" cevabını verdi.

Müslim, Libâs 81. 82. Ayrıca bk. Buhârî, Bedü´l-halk 7, Libâs 94. İbni Mâce, Libâs 44
demek ki bu beyinsiz mankurtlar elimine olana dek işler gecikecek allahu alem !

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
Tevbe Estağfirullah yinemi kestiler interneti arkadaş sanki interneti keserek mi terörü durduracaklar.Yayın yasağı ve isnternet kesme,yavaşlatma mantığını oldum olalı anlamam anlamayacağım da saçma sapan bi önlem yani.Bizim hayrımıza engel oluyolar kendi korkaklıklarından.