Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Onlarin coguna uyacak olursaniz

Gercekten insanlarin coguna uyacak olursak bizi saptirip dunyaya meyledecekler ama ALLAH rasulune uyarsak bunlarin hepsinden korunmus oluyoruz bu sitede oldugu gibi
İSLAM TR nedir diye soranlara bu kutlu yolun temsilcisidir.. Demek daha dogrudur
Birbirimizi tanimadigimiz halde İSLAM bizi kardes yapti.
Ve birbirimizi gormedigimiz halde niyetlerimizden birbirimizi tanir olduk.
Bizler hakki tavsiye eder rasulallah in yolunu gosteririz.
Ashab gibi dimdik durur İSLAM dan asla taviz vermeyiz.
Fisebilillah icimizde buyuk bir cihadin yanginidir.
O yangin insaallah ALLAH a dostdogru kul olanlarla birlikte muminlerin bizlerin kurtulusu olacaktir.

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Dunyanı ALLAH ıcın ver kı oda sana ebedı bır guzellık ıhsan eylesın..
ALLAH ıle ticaret yapanlar en karlı olacak olanlardır.
ALLAH ın vaadı haktır.
ALLAH ım yanlızca sana sıgınır yanlızca senden yardım dıler yanlızca sana ıtaat ederız.

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Sende benim gibi düşünüyorsun akhi versem mi vermesem mi gibi şüpheli durumdasın ben seni ikna ederim vermemen için.

Neden kardeşim ikna et beni :cool:
Haksızmıyım Mustafa Sabri ağabey sen verirmiydin ?
Yok akhi ben senin gibi evlendirmeyeceğim demiyorum :) Allah daha iyisini bilir diyerek kesin konuşmuyorum. Ve Allah nasip ederse bu hadis ile amel etmeyi çok istiyorum:

"Kim ki üç tane kız çocuğu yetiştirir, güzel
terbiye eder, evlendirir ve onlara iyilikte bulunursa, o kişi için cennet vardır."
(Ebu Davud, Edep, 120,
121).

Rabbim nimetlerimizi halis kılsın, bize bilgiden çok halis ameller nasip etsin. Rabbim bu hadis ile amel etmeyi sanada nasip etsin akhican :)

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Yok akhi ben senin gibi evlendirmeyeceğim demiyorum :) Allah daha iyisini bilir diyerek kesin konuşmuyorum. Ve Allah nasip ederse bu hadis ile amel etmeyi çok istiyorum:

"Kim ki üç tane kız çocuğu yetiştirir, güzel
terbiye eder, evlendirir ve onlara iyilikte bulunursa, o kişi için cennet vardır."
(Ebu Davud, Edep, 120,
121).

Rabbim nimetlerimizi halis kılsın, bize bilgiden çok halis ameller nasip etsin. Rabbim bu hadis ile amel etmeyi sanada nasip etsin akhican :)
Amin İnşeAllah bu hadis ile amel etmeyi başarabilirsin.

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Sizin hissiyatınızı anlamayan insanların söylediği klişe söz...

erdil-yasaroglu-karikaturleri-sinirlar.jpg

H Çevrimdışı

Havîn

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bu sitede anlayamadığım birşey var. .
Şöyle ki özelden kibarca uyarıp,nasihat edip,kimseyi kırmadan dökmeden konuşmak varken . .
Umuma açık herkesin görebileceği ortamda birbirinizle kavga edip,birbirinizi kırıyorsunuz. .
En tuhafıda "hakkını helal et" mesajlarını Özelden atıyorsunuz. .

Genelleme yapmıyorum asla ama birkaç kişiye özel dua ediyorum . . .Allah nefsimizin,şeytanın şerrinden korusun hepimizi..

Bir kaç kişi içinde güzel bir meclisi terkedecek değilim buda böyle biline. . .

Esselamun Aleykum

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Bu sitede anlayamadığım birşey var. .
Şöyle ki özelden kibarca uyarıp,nasihat edip,kimseyi kırmadan dökmeden konuşmak varken . .
Umuma açık herkesin görebileceği ortamda birbirinizle kavga edip,birbirinizi kırıyorsunuz. .
En tuhafıda "hakkını helal et" mesajlarını Özelden atıyorsunuz. .

Genelleme yapmıyorum asla ama birkaç kişiye özel dua ediyorum . . .Allah nefsimizin,şeytanın şerrinden korusun hepimizi..

Bir kaç kişi içinde güzel bir meclisi terkedecek değilim buda böyle biline. . .

Esselamun Aleykum
Ve aleykum selam ve rahmetullah...Seni kim kızdırdı söyle banlıyım bacım;) Elime böyle bir fırsat geçmişken kullanmam lazım:)