Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

E Çevrimdışı

eslem berire

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bu sitede anlayamadığım birşey var. .
Şöyle ki özelden kibarca uyarıp,nasihat edip,kimseyi kırmadan dökmeden konuşmak varken . .
Umuma açık herkesin görebileceği ortamda birbirinizle kavga edip,birbirinizi kırıyorsunuz. .
En tuhafıda "hakkını helal et" mesajlarını Özelden atıyorsunuz. .

Genelleme yapmıyorum asla ama birkaç kişiye özel dua ediyorum . . .Allah nefsimizin,şeytanın şerrinden korusun hepimizi..

Bir kaç kişi içinde güzel bir meclisi terkedecek değilim buda böyle biline. . .

Esselamun Aleykum

Ve aleykum selam ve rahmetullah...Seni kim kızdırdı söyle banlıyım bacım;) Elime böyle bir fırsat geçmişken kullanmam lazım:)
Bu arada burası ahilerin ,
Biz kendi mekanımıza geçelim.
Ordan konuya dewam ederiz :)

raaem Çevrimdışı

raaem

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Bu sitede anlayamadığım birşey var. .
Şöyle ki özelden kibarca uyarıp,nasihat edip,kimseyi kırmadan dökmeden konuşmak varken . .
Umuma açık herkesin görebileceği ortamda birbirinizle kavga edip,birbirinizi kırıyorsunuz. .
En tuhafıda "hakkını helal et" mesajlarını Özelden atıyorsunuz. .

Genelleme yapmıyorum asla ama birkaç kişiye özel dua ediyorum . . .Allah nefsimizin,şeytanın şerrinden korusun hepimizi..

Bir kaç kişi içinde güzel bir meclisi terkedecek değilim buda böyle biline. . .

Esselamun Aleykum

Aleyküm selam, aynı şeyi bende hissettim /yaşadım malesef. Duygularıma tercüman oldun.

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Estağfurullah bacım kızmak değil sadece kırıldım biraz. . .

Aleyküm selam, aynı şeyi bende hissettim /yaşadım malesef. Duygularıma tercüman oldun.

Hüsnü zan edip kardeşim benim iyiliğim için uyarmıştır diyelim:) Çünkü ben de dahil burada olup genel veya özelden uyarılmayan kimse pek azdır Allahu alem... Uyaran kişi de uslubünce uyarmayı zamanla öğrenecektir ve kardeşlik bağları böylece kopmayacaktır biiznillah:)

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
20170106_213915.jpg

Kar yağışı altında ateş yakma çabaları... Donduk dua edin... Hangi konuya açtığımı dahi bilemiyorum...

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Ban hakkımı sana saklıyorum ikide bir ortadan kaybolup beni endişelendiriyorsun, sinirim tavan yaptığı bir gün banı atıcam:) Sonrada kalpten giderim herhal :(

3 günden az olursa bünyem hayatta kabul etmez şimdiden anlaşalım tecrübeyle sabit =))
Teknık sorunlar artısı sınav zamanı. Yoksa siteyi tarumar etmeyi pek bir özledim.

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
3 günden az olursa bünyem hayatta kabul etmez şimdiden anlaşalım tecrübeyle sabit =))
Teknık sorunlar artısı sınav zamanı. Yoksa siteyi tarumar etmeyi pek bir özledim.
Ben ban atarsam süresiz olur öyle üç-beş günle ne uğraşıcam:) Rabbim hem dünyadaki hemde daha önemlisi ahiret sınavlarını kolaylaştırsın güzel bacım:)

Cundullah el-Kürdî Çevrimdışı

Cundullah el-Kürdî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi