Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin.
İslam-TR Üyesi
Artık Polise sosyal medya hesaplarını takip etme ve sosyal medya sahiplerinin kimlik bilgilerine ulaşma izni verildi.Yani yeni KHK'yla polis savcı izni almadan direk sosyal medya hesaplarını tespit edip,ayrıca internet abonelerinin kimlik bilgilerinede ulaşabilecek.Yani elma,armut toplar gibi insan toplayacaklar.

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Elyesa Abdurrahman Çevrimdışı

Elyesa Abdurrahman

"Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57
İslam-TR Üyesi
5 yaşındaki şişko kardeşim tele biton oyun yuklems bide işin komik yani okumak bılmi çince oyunlar bile yüklems )) o degil virusmu girmis ne zirt pirt reklam çıki

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
Millet bakıp bakıp gülüyordu. Aynana bi baktım sakallar bembeyaz olmuş :)

Bu kar sana yaramadı heralde kardeşim iki günde sakallarına ak düşürmüş baksana :) :) :) :)

#MoralinmiBozukMuhammedTahaVar...

Vallahi Allah senden ve tüm Akhilerden/ukhtilerden razı olsun kardeşim moralim o kadar bozuktuki sıkıntımı paylaşmak için ne yazsam diye düşünürken yazını gördüm ve sonuç tabiki gülücükler :) :) :)

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
Ama en çokta şu AhsenMedya şaklabanlarına ayar oluyorum bunlar sayesinde sabretmeyi öğreniyor ve ilmimi genişletip karşılarına çıkacağım günü bekliyorum.Tabi gittiğimde bende de makina ve mikrofon olacak ki bizde videomuzu yayınlayabilelim diye.

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
Bu arada moralim bozuk olmasının en büyük sebebi IsLaM4eVeR abidir kendisine üzülerek teessüflerimi iletiyorum İnşaAllah bari bu yazdığıma cevap verir :(

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi

Bu kar sana yaramadı heralde kardeşim iki günde sakallarına ak düşürmüş baksana :) :) :) :)

#MoralinmiBozukMuhammedTahaVar...

Vallahi Allah senden ve tüm Akhilerden/ukhtilerden razı olsun kardeşim moralim o kadar bozuktuki sıkıntımı paylaşmak için ne yazsam diye düşünürken yazını gördüm ve sonuç tabiki gülücükler :) :) :)
Amin, ecmain abim :)