Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Cihad beldeleri sessiz diye dusunenler bilakis asla durmadilar :) ne kadar sukut o kadar basari insaallah islam hepinizi hak bir sekilde yeniden kusatacaktir.

Elyesa Abdurrahman Çevrimdışı

Elyesa Abdurrahman

"Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57
İslam-TR Üyesi
Ama en çokta şu AhsenMedya şaklabanlarına ayar oluyorum bunlar sayesinde sabretmeyi öğreniyor ve ilmimi genişletip karşılarına çıkacağım günü bekliyorum.Tabi gittiğimde bende de makina ve mikrofon olacak ki bizde videomuzu yayınlayabilelim diye.
ben bir ara o alçakların videolarını izliyordum akhi videolarıda dinle dalga geçme oluyor öyle saçma şeyleri izleyip sabretmeyi öğreneceğine namaz kıl sohbet izle cihad izle baska ne izlersen izleme ama o boş şeyleeri şeytan seni kandırarak izletmesn o dinle ilgili şeylerinde birşeye gülersen o zaman ne etcen ??

ebuyusuf Çevrimdışı

ebuyusuf

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
IMG_8865.JPG

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin.
İslam-TR Üyesi
ben bir ara o alçakların videolarını izliyordum akhi videolarıda dinle dalga geçme oluyor öyle saçma şeyleri izleyip sabretmeyi öğreneceğine namaz kıl sohbet izle cihad izle baska ne izlersen izleme ama o boş şeyleeri şeytan seni kandırarak izletmesn o dinle ilgili şeylerinde birşeye gülersen o zaman ne etcen ??

Yok kardeşim şuan bende izlemiyorum,önceden izliyordum fakat öyle her attıkları videoyu hemen açıp izlemiyodum öyle bikaç videosu oluyordu onlara bakıyor sinirleniyordum.Şimdide burda görünce aklıma geldi yani izlediğimden değil böyle görünce aklıma geliyo yoksa ilmimi onlarla tartışmak için değil,Allah'ın rızasını daha çok kazanmak için öğreniyorum.

ne oldu kardeşim ??

Hiç Akhim bişey yazmıştım abi'yede cevap vermedi onu dedim yoğun heralde bu aralar.

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
3 dakka sonra yolu tuzladılar 5 dakka sonra kar yağışı dindi , yaklaşık 10 dakka sonra yol normale dönmüştü, ben mi kırmızı ışıkta arabaların ortasına kayarak dalmamak için gittim ağaca tosladım durdum :) sanki şahsıma ait orada bir kaza ortamı yaratılmş gibi hissediyorum ,,,, kader :)

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
3 dakka sonra yolu tuzladılar 5 dakka sonra kar yağışı dindi , yaklaşık 10 dakka sonra yol normale dönmüştü, ben mi kırmızı ışıkta arabaların ortasına kayarak dalmamak için gittim ağaca tosladım durdum :) sanki şahsıma ait orada bir kaza ortamı yaratılmş gibi hissediyorum ,,,, kader :)
İnnelillahi we inne ileyhi raciun... İyimisin abi? Rabbim günahlarına kefaret kılsın inşaallah. Gelen mala gelsin can sağ olduktan sonra. Rabbim seni ve Müslümanları musibetlerden korusun inşaallah. Ve şüphesiz ki biz O'ndan geliyoruz, dönüşümüzde yalnız onadır.

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
İnnelillahi we inne ileyhi raciun... İyimisin abi? Rabbim günahlarına kefaret kılsın inşaallah. Gelen mala gelsin can sağ olduktan sonra. Rabbim seni ve Müslümanları musibetlerden korusun inşaallah. Ve şüphesiz ki biz O'ndan geliyoruz, dönüşümüzde yalnız onadır.

amin amin . iyiyim çok şükür , arabada da sol ön çamurluk tamamıyla değişir fazla bir sorun yok çalışır durumda, gayet yavaştım zaten , allahtan frene erken bastım da , olaya uyanıp manevra edecek mesafe ve zamanım oldu .

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
amin amin . iyiyim çok şükür , arabada da sol ön çamurluk tamamıyla değişir fazla bir sorun yok çalışır durumda, gayet yavaştım zaten , allahtan frene erken bastım da , olaya uyanıp manevra edecek mesafe ve zamanım oldu .
Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın . Nerde yaptın kazayı

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
mithatpaşada yokuş aşşağı inerken tamamıyla benim hatam , yeşil ışık olsa 5-10 metreye düzlükteyim sağa çek bırak git 2 gün işe çıkamıyacağım kafa tatili :)
Geçmiş olsun abi.
Ben de bu karda işe gitmeye çalıştım kapıya kadar gittim ama anahtarı evde unutmuşum. Kendi kendime kafa atabilsem keşke.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
İnsanlari gozlerinde yuceltenler o insanlar hata ettikleri vakit gormeyeceklerdir.
Bu da daha kotusune gitmek icin nacizane bir yoldur.ne buna musade edilir nede dusmesine
karar ise orta yoldur ya hosuna gider yada zoruna
kula dusen her kararda hak olarak kalmaktir. Hakkin yaninda hakki savunmaktir.

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
....

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ALLAH a karsı mumin olan kullar elınden gelenı yapar
ve rabbe kavusmayı umar ya hanı bekler oyle garıp garıp
Uzulur halıne bır yandan sevınır kavusacagı ıcın rabbıne
Hanı kıs dan sonra yazı sonbahardan sonra baharı
bır babanın yavrusunu bekledıgı gıbı bekler ya sehadetı ıcten ıce.
İşde oyle beklıyoruz ölümü.
Emanetı teslım ettıgımız gun
Insaallah mutlu topraklar bızım olacak.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Gercekten bu amerıkada musluman olan afrıka kokenlı kardesler ılgınc :)

HALAL boys adı altında muzıkle ugrasıyorlar :)

Umuyorum kı bu ısın haram oldugu noktasını kavrayabılırler.
Ve bu ısten vazgecerler.

M Çevrimdışı

Muzammil

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Araplarda bir söz vardır, derki;
"أرى الناس هروني وشهر مدخلي"
(İnsanların bana hırladığını görüyorum, yerim teşhir edildi..)

Kalem sahipleri, sırtlanamayınca hakkı doğal olarak batıl gözlerine hak görünür. Bir de görmeyi ver evhamlarını..!
Sözde dava adamlarıydı..
Halbuki pekde fiyakalıydı koyun postlu, merinoslu, cartlı curtlu yataklarından başlarını kaldırıp "şimdiki cihad kalemledir azizim" deyişleri.
Nasipsizlerin mürekkebleri falezden atlar gibi damlar kağıda işte;
Sonra biri çıkıp "bu mıntıkada grilik yoktur, ya siyahtır ya da beyaz" deyince.
Hırlamalar es geçilir de bu defa eline geçeni fırlatırlar sana öfke nöbetleriyle. Bu kimi zaman soy kimi zamanda sosyal statü olur. Öyle öyle yüreğin taşınabilmesi için göğüs kafesinin çelikten olması lazım. Numune lazım değil mi?
Şeyh Abdullah Azzam (Taqaballahu şuheda) diyorum..
Der di ki.. "Ya Rabbi! Mürekkeplerimizi kanlarımıza karıştır"
Allahuma Amin..