Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Kitap fuarını soru bankası/deneme sınavı almak için kullanıyorlar sadece :) Onlar da olmasa kimsecikler olmayacak. Servislerle geliyor her okul. Zamanında bizi de götürmüşlerdi. Biz de soru bankası almıştık:) Aradan az biraz yıl geçecek ve ben bu tarz kitaplar alacağımı hiç aklıma getirmezdim. Ne kadar şükretsem azdır.

İSAM iki yeni kitap çıkarmış. İkisi de hadisle alakalı, tabi almadan duramadım :) Hadislerde gizli kusurlar ve Hadisleri Anlama Sorunu. İkisi de doktora çalışmasıymış.

Okuma sırasına bu ikisini alayım inşaAllah. Hadis çalışmaları bende torpillidir her zaman:)

İsam iyidir, yazma eserlerle yarış halindeler onlar genelde.

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

Frm. Yöneticisi
Alketa Çevrimdışı

Alketa

İslam-TR Üyesi
:) Abla bazen konulara farklı yerden yaklaşmak iyi olur maşaALLAH alketa bunu layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum

Şu hanım sitesi ile alakalı çalışmak istiyorum daha çok orada bile görevimde tembelim
Bende davetçi olmaz, ama ben gibi kişiler olursa ihtiyaç halinde elimden geleni yaparım:)
Eyvallah muhacir abi ya beni ziyadesiyle Mutlu ettin. Allah razı olsun senden.

Sokrates filozof olmuş ama Sivas köftesini bilmiyorsa o da onun ayıbı ne diyim cahıl işte:)

Zaten Sokrat birşey biliyorsam o da hiçbir şey bilmediğimdir deyip
Tası toprağı bırakıp Sivas'ın yolları taştan köftesi Can'dan diye boşuna türkü tutturmamış der büyükler.:/

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

Frm. Yöneticisi
Şu hanım sitesi ile alakalı çalışmak istiyorum daha çok orada bile görevimde tembelim
Bende davetçi olmaz, ama ben gibi kişiler olursa ihtiyaç halinde elimden geleni yaparım:)
Eyvallah muhacir abi ya beni ziyadesiyle Mutlu ettin. Allah razı olsun senden.

amin ecmain

Cundullah el-Kürdî Çevrimdışı

Cundullah el-Kürdî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ben erkekler bizim tarafa giriyor diye onları ifşa etmiştim hatırla şimdi orda adım yazarsa benim için hiç iyi olmaz zannımca.

Yaa bir işe kalkmadan önce iki defa düşünmek varmış bunu iyi belledim artık..
Endişen olmasın abla, zaten kadınlara kapalı değil.
Senin mesajından (ki o benim nazarımda bir ifşa değildi) sonra benim yaptığım açıklama şaka olsun diyeydi : )

I Çevrimdışı

ibni abbas

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
İsam iyidir, yazma eserlerle yarış halindeler onlar genelde.

Evet, İSAM'ın eserleri çok kaliteli. Zaten bazı yayınevlerinin kitaplarını güvenerek alıyorsun. Her önüne geleni basmıyorlar çünkü. Ama üzüldüğüm nokta şu: Bazen çok kaliteli çalışma oluyor sırf yayınevinden ötürü (tanınmayan yayınevi) satışı çok az oluyor. Hak ettiği yeri bulamıyor kitap.

Yazma eserler hakkında hiç bilgim yok. Ama Arapça yazma eserler çok sorun oluyordur herhalde okumak vs.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

İslam-TR Üyesi
Evet, İSAM'ın eserleri çok kaliteli. Zaten bazı yayınevlerinin kitaplarını güvenerek alıyorsun. Her önüne geleni basmıyorlar çünkü. Ama üzüldüğüm nokta şu: Bazen çok kaliteli çalışma oluyor sırf yayınevinden ötürü (tanınmayan yayınevi) satışı çok az oluyor. Hak ettiği yeri bulamıyor kitap.

Yazma eserler hakkında hiç bilgim yok. Ama Arapça yazma eserler çok sorun oluyordur herhalde okumak vs.

Demek istediğim İsam yayınları,yazma eserlerin yayınlarından daha az hata içeriyor.
İsam in kadrosu daha pro.

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Çocukları dayakla camiden soğutan, namazdan soğutan hatta namaz kılmayan hafızlar yetiştiren hocalara ders olur.
3-4 yıllık Sakarya tecrübesiyle söylüyorum; halk böyle bir şey olduğunu bilse adam linç edilebilir.