Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ahi vallahi geceyi şuan iple çekiyorum.
Gerçekten çok ihtiyacım var.
Sığınak yeri bi ora, huzur bi orda, bunu daha iyi anlıyor insan bazen yaşadıklarından sonra.
En guzel yasanılacak yer savasın tam ortasında kılıclardan cıkan kıvılcımların altında golgelenmek gıbı gelir ınsana.
Ey mucadele sen mı uzaksın bana yada benmı uzak kaldım sana.
KAnlarımız nasıl ıcımızde alevlı alevlı cırpınıyor.
Bırsey yapamamaktan yoruldum be akhı
Asagı yonelsen yukardan vuruyorlar yukarı yonelsen asagıdan vuruyorlarbunca
olan bıtenın muslumanlarının kanının ıntıkamını alacak Yanlızca ALLAH a ıtaat eden er yıgıtler gerek
Bu nasıl bır fıtnedır kı gormeyenın dahı kalbını curutuyor.
Hasbunallahı ve nımel vekıl
Onların planı varsa
ALLAH zulcelal ın planı daha buyuktur.!
Birbirlerini mal mulk ve kındarlıkla olduren ınsanları goruyoruz.
Rabbım ıslah etsın ve canlarımızı musluman olanların ellerıyle almasın...
Hevalarıyla oldurduklerı ınsanlardan hıc mı utanmazlar...
Ilerı kı gunler ıcın hayır adına bırsey gormuyorum.
Bunca olan bıtene ragmen DUNYA LIK hayal kuran ve hala dunya ıcın omrunu tuketen kardeslerımı ALLAH ıslah etsın.
ALLAH zulcelal bızı her an uyarıyor.
O surıye de hem canının hem malının kıyamet gunu mısalı nasıl yok olacagı bıze gosterılıyor.
Hala ıbret almıyor ınsan.
Malın colugun cogugun fayda vermedıgı o gun kı su anda surıyede olen cocukları sayamıyoruz artık.
Ansızın yakınlasmakta.
Vaad edılen gun bıze yaklasmakta.
Hala ne ıcın cabalarsın eyy nefsım.
Gormedınmı damarları catlatacak zulme ımza atanların ettıklerını.
Bu sabrın ardından Insaallah muslumanlar ıcın guzel bır gun dogacak
O gun ne zalımın ettıgı yanına nede mazlumun kanını alana gecıt olmayacak bı ıznıllah.
Bunun ıcın caba gostermedıgımız her an bız zaten dusunurken kaybetmısızdır.
Dunya mumın zından Kafire cennettır.
Dunyalık malda mumının gozu olmaz O bu malı Ahıretı ıcın ınfak eder ALLAH ıle tıcaret eder.
Haksız yere kımseye dokunmaz ALLAH ın sınırlarını asmaz Dost dogru kul olur.Ve bu yoldan asla sasmaz.
Diyarbakır Dicle Üniversitesi yakınlarında patlayan bomba da vefat Eden polislerden biri bizim üst komşu. Ağlama sesleri geliyor sabahtan. Sağlık ekibleri vs gelmiş.....
Diyarbakır Dicle Üniversitesi yakınlarında patlayan bomba da vefat Eden polislerden biri bizim üst komşu. Ağlama sesleri geliyor sabahtan. Sağlık ekibleri vs gelmiş.....
Açlıktan ağzı kokan milletin parasını çalmaya hevesli olan yolda gelen geçene pis pis bakan laf atan soytarı tayfasıda ki dbakırda bunların sayısı çok adidas vb fosforlu giyer çoğu hala o sefalet pisliklerine rağmen köpek gibi o şerefsizleri savunuyor ancak köpek gibi parklarda esrar çekerler boş insanlar
Bu konuyu kendinize sıkıntı yapmayın, hassasiyetinizden dolayı kendi isteğinizle girip okumadıktan sonra diğerlerinin ne söyleyeceğini umursamayın. Zira sizden ve bizden önce Rabbimiz bizi biliyor Her ne kadar kardeşler girmekte sıkıntı yok desede biliyorum vicdani bir sıkıntı hissediyorsunuz. Ama dediğim gibi Rabbim niyetimizi bildikten sonra biz insanların düşünceleri çok mühim değil Ayrıca ben de sizin gibi okuma taraftarı değilim şükür okumadımda ama bu kadar panikte yapmıyorum, sizede bir kardeş tavsiye olarak rahat olmanızı tavsiye ediyorum