Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Muwahhide Tevhid Çevrimdışı

Muwahhide Tevhid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bu konuyu kendinize sıkıntı yapmayın, hassasiyetinizden dolayı kendi isteğinizle girip okumadıktan sonra diğerlerinin ne söyleyeceğini umursamayın. Zira sizden ve bizden önce Rabbimiz bizi biliyor :) Her ne kadar kardeşler girmekte sıkıntı yok desede biliyorum vicdani bir sıkıntı hissediyorsunuz. Ama dediğim gibi Rabbim niyetimizi bildikten sonra biz insanların düşünceleri çok mühim değil :) Ayrıca ben de sizin gibi okuma taraftarı değilim şükür okumadımda ama bu kadar panikte yapmıyorum, sizede bir kardeş tavsiye olarak rahat olmanızı tavsiye ediyorum :)

Rabbim hepinizden razı olsun ve sizin gibi kardeşlerin sayısını arttırsın.
Aynen dediğin gibi kardeşim benim kendi vicdani rahatsızlığım.
İnşaAllah nasihatını dinleyecem )

Elyesa Abdurrahman Çevrimdışı

Elyesa Abdurrahman

"Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57
İslam-TR Üyesi
Bir mücahid arkaşım anlattı bunlar makarın önünde oturuyolar tam bu akhinin önündede saçları uzun yakisiklii bir türkistanlı akhi var arkadan yoldan bir küçük çocuk gelince kardeş maşaallah ne tatlı diyor türkistanlı telefonundan başını kaldırıp banamı dedin akhi Allah razı olsn diyor sonra o bizim akhi o çocuga baktıgı için türkistanlıda oraya bakınca mevzuyu anlıyor sonra utanarak yine telefonuna bakıyor o türkistanlı şehid oldu inşeallah : )))

Nesîbe Lena Çevrimdışı

Nesîbe Lena

"عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا"
İslam-tr Yazar
Kürdistan devletini kurmaya çalışırken Kürdistan'da Kürt bırakmayan gerizekalılar..
Allah yanlarına bırakmasın. Kahru perişan etsin. Kadın hamileymiş birde yakında çocuğu olacakmış. İnsanın yüreği parçalanıyor. Televizyonda hep görürüz ama bizzat şahid olmak apayrı birşey. Kadının o haline ağlamamak elde değil.

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Nesîbe Lena Çevrimdışı

Nesîbe Lena

"عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا"
İslam-tr Yazar
Ummu hafsa banada bir cewre oluşdur.
Arama kurtarma akut ekip gònder.
Beni burdan cıkar )
Abla senin gittiğin bir dernek yoksa hemen acil butonuna basalım ")

Allahu alem ankarada epey vardır. Diye düşünüyorum ama tabi nereler bilmiyorum "/

!!! Ankarada güvenilir hangi dernekler var? Bu konuda da yardımcı olun inşaAllah. Allah razı olsun!!!

E Çevrimdışı

eslem berire

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Abla senin gittiğin bir dernek yoksa hemen acil butonuna basalım ")

Allahu alem ankarada epey vardır. Diye düşünüyorum ama tabi nereler bilmiyorum "/

!!! Ankarada güvenilir hangi dernekler var? Bu konuda da yardımcı olun inşaAllah. Allah razı olsun!!!
Bir kimseyi goremiyorum.
Kendi dernegimi kurayım dedim , dediler cemaatin nerde ..??:) Dedim ben hepsine yeterim

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
RAbbımız bır gun daha ıhsan ettı bızlere yasadıgımız her an degerlı
Kendımızı kurtarmamız ıcın gunahlarımızdan uzaklasıp rabbımıze yakınlasmamız ıcın bır zaman dılımı daha bahşedildi.
Ey insan akıllı ol.
Rabbını zıkret her daım ona kul ol
ve yasadıgın vaktın degerını bıl.Kabırler senın gıbı dusunupte yapamayanlarla doldu tastı.
Dun gıttı yarına erısemeyebılırsın.Ama bugun senın bugunu en guzelıyle degerlendır.