Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin.
İslam-TR Üyesi
ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
zaten hicvim,
şiirimi sansürleyen (silen) kimler ise onlaradır...
kimse bana bir söz söyledide, ona hitaben bu şiiri yazmış değilim, buraya yazmamın sebebi ise cezasını görmesini istediğim içindir...
ehl-i sünnet itikadı bu adminlerin tekelinde galiba,
Yoksa burada bulunan diğer kardeşlere dediğim bir şey yok...
yanlış anlayan var ise hakkını helal etsin.
ben ettim.

celaleddin rumi boşa dememiş,
söylediklerin,
karşındakinin anladığı kadardır.

anlamadılar demekki.
Amacım sizinle cedelleşmek değil, bundan Allah'a sığınırım. Ama bir şiirinizin silinmesi bu kadar ağır hakaret etmenizi gerektirmez diye düşünüyorum. Zira bizler herşeyden önce kardeşiz. Velev ki anlatmak istediğiniz birşeyi anlamamışlarsa yahut yanlış anlamışlarsa bunu mazur görün. Bunu yapanı affedin. Affedin ki bu ecirleri kazanın. Zira öbür türlü Allah muhafaza nefsinizi şımartmış olursunuz. Bundan korkun ve Allah'a sığının. Ben bir Müslüman olarak sizi ve forumda ki kardeşleri Allah için seviyorum. Yapılan hatalarıda bu minvalde affediyorum. Zira nice islami düşünceyi barındırmayan kişilerin büyük hatalarını affedebiliyorken islami düşünceyi barındıran birinin böyle ufak bir hatasını nasıl affetmem? Sizden bu büyük davranışı bekleyerek, bunu size yapanı affetmenizi ve bu sözler için özür dilemenizi istiyorum. Allah muhafaza şeytanın cirit atmasına müsade etmeyin, nefsinizi çiğneyin inşaallah.

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Size de oluyor mu bilmiyorum ama ben bazen eski bir paylaşımıma dua edildiğinde seviniyor ve şöyle umud ediyorum: İnşaAllah ahirette de dünyada yaptığım ama sonra unuttuğum salih amellerim de en zor anımda yardımıma gelir de orda da sevinenlerden olurum diye içimden geçiriyorum.... İnşaAllah anlatabilmişimdir :)

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
Size de oluyor mu bilmiyorum ama ben bazen eski bir paylaşımıma dua edildiğinde seviniyor ve şöyle umud ediyorum: İnşaAllah ahirette de dünyada yaptığım ama sonra unuttuğum salih amellerim de en zor anımızda yardımıma gelir de orda da sevinenlerden olurum diye içimden geçiriyorum.... İnşaAllah anlatabilmişimdir :)
:)

Elyesa Abdurrahman Çevrimdışı

Elyesa Abdurrahman

"Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57
İslam-TR Üyesi
Kardeşlerim inşeallah unutmazsınız banam namazlardan sonra dua edin inşeallah cnku bacağım kırıldı ve dizim hala tam açılıp kapanmıyor ayrica ahiretim icinde inseallah . Lutfen unutmayın bu musluman kardeşiniz yollarda topal yuruyebilir dua edin inşeallah

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
Kardeşlerim inşeallah unutmazsınız banam namazlardan sonra dua edin inşeallah cnku bacağım kırıldı ve dizim hala tam açılıp kapanmıyor ayrica ahiretim icinde inseallah . Lutfen unutmayın bu musluman kardeşiniz yollarda topal yuruyebilir dua edin inşeallah

Allah şifa versin kardeşim. Cepheden cepheye koşarsın inşallah.

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Akhi Allah azze we celle şif'a versin namazlarında da sana kolaylık sağlasın

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin değerli kardeşim, eğer topal olacaksan(mazaAllah) Rabbim seni öyle sevmiştir. Belkide Cennet'e topal ayaklar(mazaAllah) ile ulaşmanı istemiştir. Bunada şükret inşaallah. Rabbim sen değerli kardeşime ve şifaya muhtaç müslümanlara tez Şafii ismi ile şifa versin inşaallah.

Elyesa Abdurrahman

İslam-TR Üyesi
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin değerli kardeşim, eğer topal olacaksan(mazaAllah) Rabbim seni öyle sevmiştir. Belkide Cennet'e topal ayaklar(mazaAllah) ile ulaşmanı istemiştir. Bunada şükret inşaallah. Rabbim sen değerli kardeşime ve şifaya muhtaç müslümanlara tez Şafii ismi ile şifa versin inşaallah.
Abartmiyimda aşırı topalda sayılmaz yanı belki zor belli eder.bide abi subhanallah bak iki defa Allah senin dua istemeni aklıma getirdi vallahi. Ben cok önemsemezdm derdm kim.dua edecek ama bunu yasayinca artik onemsiyorum : ))

Elyesa Abdurrahman

İslam-TR Üyesi
20170206_024116.png
Iphone samsung hikaye JuNDuLLAH

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi

Rabbim şifa versin tez zamanda, zamanla düzelir inşallah. Fizik tedavi bitti mi ki
Niye açılıp kapanmıyor