Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
6 yasındakı yemenlı ferit evi bombalandıktan sonra hastahaneye kaldırıldı.Doktorlara benı gommeyın dıye haykırdı.3 gun yogun bakımda kaldıktan sonra vefat ettı.Ve feridi gömdüler.

yemenlı ferit ın hayatta kalmayı basarabılen arkadaslarının cogu ise aclıktan vefat etti..

Ey ummetı muhammed Yardım eden olun kı O hıcbırseyın fayda vermedıgı vermeyecegı ogun.ALLAH zulcelal de bızlere yardım etsin..!

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
6 yasındakı yemenlı ferit evi bombalandıktan sonra hastahaneye kaldırıldı.Doktorlara benı gommeyın dıye haykırdı.3 gun yogun bakımda kaldıktan sonra vefat ettı.Ve feridi gömdüler.

yemenlı ferit ın hayatta kalmayı basarabılen arkadaslarının cogu ise aclıktan vefat etti..

Ey ummetı muhammed Yardım eden olun kı O hıcbırseyın fayda vermedıgı vermeyecegı ogun.ALLAH zulcelal de bızlere yardım etsin..!

Ve o kardesımın bu vıdeosu

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kişiler hak uzere birbirlerini destekledıgı zaman o guce hıc kımse asla dur dıyemez.

Ben hastaysam sende hasta olmuyorsan imanen kalbını sorgula kardesım.

Cunku

Mü'minler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler. Vücudun bir uzvu hasta olduğu zaman, diğer uzuvlar da bu sebeple uykusuzluğa ve ateşli hastalığa tutulurlar.
Buharî, Edeb 27; Müslim, Birr 66

Cunku

Canım kudret elinde olan Allah'a yemin ederim ki, sizler iman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız. Yaptığınız takdirde birbirinizi seveceğiniz bir şey söyleyeyim mi? Aranızda selâmı yayınız!"(Müslim, Îmân 93-94; Tirmizî, Et'ime 45; İbni Mâce, Mukaddime 9)