Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Allah azze ve celle okuyup, 'dua et/beğen' butonuna basıp onunla amel etmemekten hepimizi korusun. Ciddi manada yüreklerimiz boşluğa düşmüş, nasihat dahi kaldıramaz olmuş. SubhanAllah. Eğer yüzyüze hiç tanışmadığınız birisine 'seni Allah için seviyorum kardeşim' deyip, en yakınında ki kardeşinizden bunu esirgiyorsanız, kardeşim kusura bakmayın sanal alemin çöplüğüne bulaşmışsınız! Eğer profilinizde davet grubu ibaresini taşıyıp reelde davet ettiğiniz insan yoksa, kardeşim kusura bakmayın siz sanal davetçiyi oynuyorsunuz! Eğer elleriniz hergün 'La havle vela kuvvete illa billah' zikrini yazıp dilleriniz ve kalpleriniz bunu söylemiyorsa, kardeşim kusura bakmayın siz sanal bir kalp taşıyorsunuz! Eğer hergün nasihat yazıp birgün dahi nasihat dinlemiyorsanız, kardeşim kusura bakmayın siz nasihat kaldıracak gerçek bir kalp taşımıyorsunuz!

Dikkat edin sosyal medya sizi sanal bir insan haline getirmesin, amellerinizi sanallaştırmasın, yüreklerinizi kalplerinizi sanallaştırmasın! Dikkat edin önceliğimiz bir forum yahut başka bir sanal adres/uygulama olmasın! Dikkat edin kalpleriniz sizin yöneticinizdir, o iyi olursa amelleriniz, davranışlarınızda iyi olacaktır.

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Yaklaşık 32 saatlik uykusuzluğun üzerine uykunun gelmemesi açıkçası biraz beyin uyuşturdu. Ama hisler uyuşmuyor. 32 saat önce uyandığımda sahip olduğum hislere 32 saat sonra uykusuzluk çeken biri olarakda vâkıfım. Uzun lafın kısası duaya muhtacım. Ve biliyorum hepinizde muhtaçsınız. O yüzden birbirimizin gıyabında dualaşalım inşaallah.

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Allah azze ve celle okuyup, 'dua et/beğen' butonuna basıp onunla amel etmemekten hepimizi korusun. Ciddi manada yüreklerimiz boşluğa düşmüş, nasihat dahi kaldıramaz olmuş. SubhanAllah. Eğer yüzyüze hiç tanışmadığınız birisine 'seni Allah için seviyorum kardeşim' deyip, en yakınında ki kardeşinizden bunu esirgiyorsanız, kardeşim kusura bakmayın sanal alemin çöplüğüne bulaşmışsınız! Eğer profilinizde davet grubu ibaresini taşıyıp reelde davet ettiğiniz insan yoksa, kardeşim kusura bakmayın siz sanal davetçiyi oynuyorsunuz! Eğer elleriniz hergün 'La havle vela kuvvete illa billah' zikrini yazıp dilleriniz ve kalpleriniz bunu söylemiyorsa, kardeşim kusura bakmayın siz sanal bir kalp taşıyorsunuz! Eğer hergün nasihat yazıp birgün dahi nasihat dinlemiyorsanız, kardeşim kusura bakmayın siz nasihat kaldıracak gerçek bir kalp taşımıyorsunuz!

Dikkat edin sosyal medya sizi sanal bir insan haline getirmesin, amellerinizi sanallaştırmasın, yüreklerinizi kalplerinizi sanallaştırmasın! Dikkat edin önceliğimiz bir forum yahut başka bir sanal adres/uygulama olmasın! Dikkat edin kalpleriniz sizin yöneticinizdir, o iyi olursa amelleriniz, davranışlarınızda iyi olacaktır.

Konu olarak açsaydın ya ahican. Hem metin olarak kısa (sıkılmadan herkes okur) hemde içinde birçok ders var...

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Mustafa Sabri ağabey Selamun aleykum bir süredir görmüyorum seni sağlığın sıhhatin yerindedir inşeAllah ağabey sende kulağımıza küpe olacak çok şey var aslında birde abdulmuiz akhide ha bu arada mart ayı oyum sana :)
Aleykum selam ve Rahmetullahu we berekatuhu Allah razı olsun kardeşim Elhamdülillah iyiyim sende iyisindir inşeAllah mesajın beni hem çok mutlu etti hemde mahçup oldum. Benim hakkımda düşüncelerin senin güzelliğindendir. Yüce Rabbim sana ve sevdiklerine razı olacağı bir hayat nasip etsin. Seni ve buradaki kardeşlerimi tanımayı nasip eden Allah a hamd olsun.

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Rabbim iman üzere bir hayat nasip etsin amin

Allah azze we celle seni islama bağışlasın.)

Allah ayaklarını islam üzere sabit kılsın,İslama bağışlasın ukhti

Hep şu " dua isteyenler buraya" kismina ozenmisimdir, ama hic cesaret edip de dua isteyemedim.

Allah razi olsun acayip mutlu oldum.
Çok naifsiniz sağolun.
Dualariniza kalbi amin.

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Hep şu " dua isteyenler buraya" kismina ozenmisimdir, ama hic cesaret edip de dua isteyemedim.

Allah razi olsun acayip mutlu oldum.
Çok naifsiniz sağolun.
Dualariniza kalbi amin.
Allah svt seni cennete yaklaştırsın cehennemden uzaklaştırsın...Kalan ömrünü geçenden daha güzel yaşamayı nasip etsin canım bacım...

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Yaklaşık 32 saatlik uykusuzluğun üzerine uykunun gelmemesi açıkçası biraz beyin uyuşturdu. Ama hisler uyuşmuyor. 32 saat önce uyandığımda sahip olduğum hislere 32 saat sonra uykusuzluk çeken biri olarakda vâkıfım. Uzun lafın kısası duaya muhtacım. Ve biliyorum hepinizde muhtaçsınız. O yüzden birbirimizin gıyabında dualaşalım inşaallah.

Hani boşluklar olur bazen dolmazlar yada çok geç dolarlar ... Şuan öyle bir boşluk içine düştüm ki dolduramıyorum... Yani soruyorum kendi kendime 'ölüm nasıl, ne zaman bulacak beni' diye... Ama hiç sormuyorum 'şunu ne zaman bunu ne zaman bulacak' diye... Hata ediyorum, hata ediyoruz... Kardeşlerim gidin salihlerin duasını alın. Zira onlar çok yaşamıyorlar! Evet, tam iki hafta önce sarıldığım, bizi ziyaret etmesi için davet ettiğim sevdiğim bugün Allah katına yolculuk yapmış durumda... Ve o kadar uyuştuki hislerim 'nasıl olur çaya davetini kabul etmedim' diye kendi kendime yakınıyorum... Gidin kardeşim tanımasa bile gidin 'Filan filanım burada yaşıyorum bana dua edermisin' diyin... Vallahi onlar çok yaşamıyorlar...

Evet, bu satırlarımla üstteki satırlarım biraz uyuşmazlık yaşamış olabilir... Bir kaç gün önce uyuşmayan hislere sahipken şimdi belkide uyuşukluğu hiç geçmeyecek bir şekilde uyuşmuş durumda... Elimden gelen ise Bakara, 153...