Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

E Çevrimdışı

Ebu Huzeyfe eş Şami

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Metroda, ayakta eve doğru yol alırken
Hafifce boğaz temizler modda öksürdüm
Önümde duranlarin biri sağa, biri sola gitti
Oturan ayağa kalktı,buyrun oturun dedi.

Halbuki boğaza takilan tukurukle cebelleşiyordum
Yanlış anladılar
Kendimi gereksizce cok önemli biriymiş gibi hissettim.

Ic sesim : aferin hep boyle akilli olun dedi
Dış sesim: eyvallah sağolun
Sesli güldüm

M Çevrimdışı

Meliksah Kayaaaa

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Screenshot_2017-03-24-18-59-56.png

Herhangi bir müslüman cemaat bunlara saldırsa radikal derler yürüyüşüne giderler kınarlar
Komplo derler...

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Bu ülkede didik didik aranmak için birşeyin eksik olmasına(kimlik) gerek yok, sünnete uygun bir sakalınız, giyimiz yahut bayanlar için peçeli olmak yeter!!! Çantamda bir Kur'an, bir kitap olduğu için böyle yapanlara hakkımı helal etmiyorum!!!

Huzura Doğru Çevrimdışı

Huzura Doğru

''Hiç''likte profesyonel hizmetçi
İslam-TR Üyesi
Dünya'nın en zor şeyi sizi anlamayan insanların içinde bulunmaktır.Anlattıkça anlatırsınız saatlerce... Tam beni anladılar derken bir lafla bakmışsınız ki en başa dönmüşsünüz.Sanki bir halkanın içinde sürekli yürümek gibidir bu..Son hep aynı çizgide...

mehmetakgün92 Çevrimdışı

mehmetakgün92

Üye
İslam-TR Üyesi
Ah şimdi amerikan vatandaşı olmak vardı, orada silaha ulaşmakta kolay. Pişkince evet 200 tane sivili vurdum diyebiliyor, öte yandan BM toplantısında londrada ölen 3-4 kişi için saygı duruşunda bulunulmuş. Kafirlerin anladığı dilden konuşmak lazım.

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Her sabah uykusuzluktan dolayı zor uyanıyorum ve her sabah kendime söz veriyorum ''yarın akşam erken yatacağım'' diye fakat akşam olunca her akşam ki gibi geç yatıyorum... bu kendimle olan danışıklı dövüş hep böyle devam ediyor...

Fada Çevrimdışı

Fada

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hak ehli olsa ankarada konferans yapabilrmiydi acaba

Dünyaca ünü olan ve engellenmeyen şahsiyetlerden net bir duruş beklemiyorum zaten.
Yine de hüsn-ü zan edesim var, direkt olmasa da bir basamak vazifesi görüyor İslam'a ulaşmak için. İnşaAllah bilmediğinden öyle konuşuyordur. İnşaAllah öğrenir. Allah hidayet versin. Böyle sözü geçen, belirli bir kitleye ulaşmış insanların Hakkı öğrenmesi büyük kazanç olur.

Bir karış sakalın altına o kravatı beni öldürecek

:kıskıs

M Çevrimdışı

Meliksah Kayaaaa

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Dünyaca ünü olan ve engellenmeyen şahsiyetlerden net bir duruş beklemiyorum zaten.
Yine de hüsn-ü zan edesim var, direkt olmasa da bir basamak vazifesi görüyor İslam'a ulaşmak için. İnşaAllah bilmediğinden öyle konuşuyordur. İnşaAllah öğrenir. Allah hidayet versin. Böyle sözü geçen, belirli bir kitleye ulaşmış insanların Hakkı öğrenmesi büyük kazanç olur.

:kıskıs
İstanbulda talibanı abd kurmuş demiş abla
Ebu Huzeyfe eş Şami
Abi söylemişti.