Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

M Çevrimdışı

Meliksah Kayaaaa

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Dünyaca ünü olan ve engellenmeyen şahsiyetlerden net bir duruş beklemiyorum zaten.
Yine de hüsn-ü zan edesim var, direkt olmasa da bir basamak vazifesi görüyor İslam'a ulaşmak için. İnşaAllah bilmediğinden öyle konuşuyordur. İnşaAllah öğrenir. Allah hidayet versin. Böyle sözü geçen, belirli bir kitleye ulaşmış insanların Hakkı öğrenmesi büyük kazanç olur.

:kıskıs
Allahumme amin.

C Çevrimdışı

cuheyman el-uteybi

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Anlamadığım o kadar anlamsız şey var ki bunların en başında insanların ne kadar aciz zayıf olduklarını bildiği halde bi gıdımlık canlarıyla yaşam tarzları ile Allaha karşı çıkmaları. Hayır yani öleceksin senin o boya badana yaptığın suratın çürümeye mahkum senin o geceni günduzune katarak çıkmadığın spor salonunda sırf 1 2 kızı etkilemek için sisirdigin o vücudunda zamanı geldiğinde kurtcuklar gezicek. Sen bu sun işte daha ne olacağını zannediyorsun. Yapmayın kardeşlerim birbirinizi yakıtı insan ve taşlar olan cehenneme sürüklemeyin. Hasta hasta insanı daha da hasta ediyorlar.

Fada Çevrimdışı

Fada

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
1-Aramizda dalgın insanlar olabilir ( mesela ben),Yaz saati uygulamasina geçtiğimizi neden soylemediniz?

2-

Domatesin kilosu 5 tl ya
Deli misin

Plastik şaşal fırlat:/

iki üç tane alsam yeter biraz da yumurta alırız zaten erken gideceğiz en öne de oturduk mu tamamdır
akıllı ol adamın kravatını alırız
:mücahit

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
iki üç tane alsam yeter biraz da yumurta alırız zaten erken gideceğiz en öne de oturduk mu tamamdır
akıllı ol adamın kravatını alırız
:mücahit

Sen dinlemeye değil:hacıdede

Zakir Naik el menemetul ekmektun banniyye
Yapmaya gidiyon herhalde kardeşim.

Türkiye laik ya
Ona gore gelmis herhalde
Kravatimi alayim da gideyim
Cumhuriyet neticede :confused:

Fada Çevrimdışı

Fada

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Sen dinlemeye değil:hacıdede

Zakir Naik el menemetul ekmektun banniyye
Yapmaya gidiyon herhalde kardeşim.

Türkiye laik ya
Ona gore gelmis herhalde
Kravatimi alayim da gideyim
Cumhuriyet neticede :confused:

gittiğimiz her yere beraberimizde şeriatı götürürüz biz de hadi bakalım bro Zakir.
okula da asmışlar bir tablo "biz cumhuriyeti böyle kazandık" yazıyor. şu monitöre kafa atan çocuk gibi ben de ona bir gün kafa atıp meşhur olursam şaşırmayın.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Hayırlısı ben gideyim yinede bakarsın tanıdığa denk geliriz :)

Muvahhid abi online başvuru yapmayip
Dışardan konferansı dinlemeye çalışırken ( temsili)

b6b5f85321d37495c8e422519fd9a832.jpg