Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

C Çevrimdışı

cuheyman el-uteybi

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Fada Çevrimdışı

Fada

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Dr. Zakir Naik konferansı kakkında organizatör kardeşler tarafından yapılan açıklama.

IMG_20170326_174048.jpg

Nesîbe Lena Çevrimdışı

Nesîbe Lena

"عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا"
İslam-tr Yazar
Gerçekten burası iyi ki var...

Bu üç dört kelime hissettirdiklerimi anlatmaya yetmez ama toplam olarak cümlelerimin çıkış noktası burası olacak. Siteyi kuran, emek veren, devam ettiren herkesten Allah razi olsun. Cennetul Firdevsi nasib etsin bizlere.

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Her sabah uykusuzluktan dolayı zor uyanıyorum ve her sabah kendime söz veriyorum ''yarın akşam erken yatacağım'' diye fakat akşam olunca her akşam ki gibi geç yatıyorum... bu kendimle olan danışıklı dövüş hep böyle devam ediyor...

Dün iyi ki geç yatmışım... Saat gece 03 gibiyken aniden saat 04 oldu subhanAllah! dedim zaman ne hızlı geçiyor... sonra şüphelendim zaman bu kadar hızlı geçmemeli? dedim. Kol saatimden olayın farkına vardım. Allah'a hamd olsun. Şer gibi gözüken olay khayırla sonuçlandı. +1 saat fazla uyudum...

Elyesa Abdurrahman Çevrimdışı

Elyesa Abdurrahman

"Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57
İslam-TR Üyesi
Dün iyi ki geç yatmışım... Saat gece 03 gibiyken aniden saat 04 oldu subhanAllah! dedim zaman ne hızlı geçiyor... sonra şüphelendim bu kadar hızlı geçmemeli? dedim. Kol saatimden olayın farkına vardım Allah'a hamd olsun. Şer gibi gözüken olay khayırla sonuçlandı...
Aynısı bendede oldu : )

Elyesa Abdurrahman Çevrimdışı

Elyesa Abdurrahman

"Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57
İslam-TR Üyesi
Site hedeflerimin arasına eklendi. Rabbim sabır ve güç versin cümlemize.
Kardeşim genelde google da konulara göre kuran ayetleri yazınca bizim siteden daha iyi yerde olmayan siteler çıkıyor yani biri bizim sitede yapsa ilk sırada çıkar inşaAllah.Ancak konuyu açarken her başlıga konularına göre ayetler ifadesi eklenmeli.Mesela bir konu ; Konularına göre ayetler ; Namaz gibi. Ayrıca diyanet vakfının meali olsa güzel olur sanırım Allahualem.

Sena Haydali Çevrimdışı

Sena Haydali

اللهم إني أسألك حسن الخاتمة.
Site Emektarı
Kardeşim genelde google da konulara göre kuran ayetleri yazınca bizim siteden daha iyi yerde olmayan siteler çıkıyor yani biri bizim sitede yapsa ilk sırada çıkar inşaAllah.Ancak konuyu açarken her başlıga konularına göre ayetler ifadesi eklenmeli.Mesela bir konu ; Konularına göre ayetler ; Namaz gibi. Ayrıca diyanet vakfının meali olsa güzel olur sanırım Allahualem.
İnşaAllah admin kardeşlerle istişare eder zamanla bütün konuları yükleriz.

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Konferansa saatler öncesinden geldik kermese yardım edeceğiz diye.
Kimse yok, az evvel Zakir beyin önünden geçtik
Söylememi istediğiniz bir şey varsa ileteyim :yale
Abdulmuizz Fida hocam, hocanın kravatına bakıp bakıp gülüyorum :komik:
Ufak bir nasihat; öncelikle hakkınızı helal edin inşaallah, çaba sarf edip oraya gitmişken vermiş olduğu nasihatleri dinlemenizi, yanlış bir nasihatte bulunduğunda ise kendinize dersler çıkarmanızı rica ediyorum. Hata yaptığı için topyekûn silip dinlememezlik etmeyin inşaallah. Kendisi ateislere ve ehli kitaba yapmış olduğu dâvetler ile meşhur bir davetçidir. Bu yönünden faydalanmaya çalışın inşaallah. Yanlış bir şey söylediysem tekrar hakkınızı helal etminizi rica ederek, sizi âlemlerin Rabbine emanet ediyorum.