Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Muwahhide Tevhid Çevrimdışı

Muwahhide Tevhid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Abla sende ne kaleme ne çaya laf söyletiyorsun ))

Bildiğin çay işte. Kahvaltıyı güzel kılan bişey ötesi gereksiz. İçsen ne olur içmesen ne olur )

İkisi de birlikte çok güzel oluyor ki ama.)

Düşün ki masada kitabın önünde, yanında not defterin, elinde kalem, yanında çay (tatlı niyetine bir iki kurabiye, olmadı bisküvi, o da olmadı gofret olsun madem) ohhh miss.)

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Kapitalist sisteme sitemle...

Henüz eline baba parasının temizliğinden başka birşey bulaşmamış biri, eline, elbisesine motor yağı bulaşmış birisinin akşam yemeğinden aldığı lezzeti alamaz.

Fada Çevrimdışı

Fada

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
* doğru olan, kum atmaz gözlerine.

* gül, ey saf çelişki
nice göz kapağının altında
hiç kimsenin uykusu olmamanın
sevinci.

* kim korkmamıştır, otururken kendi kalbinin perdelerinin önünde?

* uzun süre acı çekeceksin,
neden olduğunu anlayamadan,
ta ki birden, öfkeyle çiğnemiş olduğun o meyvenin tadı belirginleşecek.
işte, o zaman, kimsenin seni vazgeçiremeyeceği o tadı bir anda seveceksin.

Fada Çevrimdışı

Fada

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
IMG_8326.JPG
image.jpg

Fada Çevrimdışı

Fada

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
...çizgi dışı birey -sürünün dışına çıkanı ezen toplum çatışmasını en çarpıcı biçimde dile getiren bir öykü gerçekliğidir*

tozludur saçlarım, saçlarımdan
devrilmiş sarayların dumanları savrulur
yüzüm yanıktır
yüreğime bir karanfil sokuludur
ve partizanca darbelerin dünyaya ilen şavkı
benim göğsüme göğsüme vurup durur.
ben dünyaya doğru yürümekle meşhurum
bahar da sürgülenir içime katranlar da

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
eL_Muhacir hocam dün size geçmiş olsun derken bugün biz hastalandık. es-Şafi olan Allah, sonbaharın yaprakları döktüğü gibi bizimde günahlarımızı döksün inşaAllah...

1.jpg

Rabbim şifa versin kardesim günahlarına kefaret olsun amin

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Sırf bugün kandil diye sövmeyi, harama bakmayı ve içmeyi bırakan insanlar... Kandil günlerinin bid'at olduğunu tebliğ etsem bu sefer fısklara devam edecekler. Hangisi daha şerli bilemedim şimdi.

Nesîbe Lena Çevrimdışı

Nesîbe Lena

"عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا"
İslam-tr Yazar
"Bugünün hürmetine namaza başlayıp Hidayet bulan varmış vs vs. Sizler onlara bugünlerin farklı olduğu yalanı yerine, her günün bir fırsat olduğunu söylemiş olsaydınız, onlara ölümün ne kadar ani, Allah'ın rızasından mahrum oluşun facia olduğunu, tevhidin önemini anlatmış olsaydınız, -haşa- bu din eksikmiş yeni eklemeler de bulunmak zorunda kalmazdınız"

Demek lazım onlara.

kemmek Çevrimdışı

kemmek

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Bugün'ün bid'at olmadığını insanlar ne zaman algılayacaklar onu düşünüyorum. Öyleyse Minarenin de Bid'at olduğunu, hatta günümüz teknolojisiyle minare gerekmeden hoparlör ile sesin duyurulabileceğini, bu yüzden hoparlörün icadından sonra yapılan tüm minareleri yıkmamız gerektiğini, hatta dünyadaki bütün minareleri yıkır yerine hoparlör bağlamamız gerekiyor mu diye düşünüyorum. Allah beni hidayete ulaştırsın.