Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Fada Çevrimdışı

Fada

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
"ben çiçek gibi taşımıyorum göğsümde aşkı
ben aşkı göğsümde kurşun gibi taşıyorum
gelmiş dayanmışım demir kapısına sevdanın
ben yaşamıyor gibi yaşamıyor gibi yaşıyorum
ben aşkı göğsümde kurşun gibi taşıyorum"

CxmMJPSW8AAer2n.jpg

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
2017-04-05 19.16.29.png

Papağan vari tavırlarla yapmış oldukları algı operasyonu ve seçim çalışmalarına bakın! Biz ümmetin problemlerini; Şam'ı, İdlip'i, Suriye'yi yahut zulüm altındaki bir yeri bir saatte konuşup rafa kaldırıyoruz. Sosyal medyada olma bahanemiz ümmete faydalı olmak ama bakıyoruz onu bile beceremiyoruz! Yazık bize!?

Melhame-i kübra Çevrimdışı

Melhame-i kübra

Erkek
İslam-TR Üyesi
sen hala farkında değilmisin ? sevap sandığın günahlarını !
dedim birine bugün, kumar oynuyor devamlı yani şans oyunlarını,yarın kendisine kuran-ı kerim meali hediye edicem.dua edin sizlerde kardeşlerim.İnşæALLAH hidayet bulur.

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
İş icabı bir eve girdim ev demeye bin şahid ister ahır(ağıl) demek daha uygun olur evde 6 adet köpek 4 ufak cins 2 si dev cinsinden köpek yardımcı arkadaşım yani çırağım korkudan mıdır bilmiyorum eve giremedi tek başıma tırsaraktan birkaç ayet okuyaraktan eve adım atar atmaz bütün köpekler üzerime çullandı tevafuk buya daha sabah sıfır elbiselerimi tertemiz duş almış bir vaziyette giymiştim köpeklerin üzerime çullanmasıyla maden ocağından çıkmış işçiye döndüm ogüne kadar böyle kirlenmemiştim tek başıma bütün işi köpeklerle bitirip çıktım çıkar çıkmazda cami şadırvanına bir hışımla girip kendimi binbir uğraşlar sonucu zor temizleyebildim. Rabbim bir daha karşılaştırmasın inşeAllah

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
İş icabı bir eve girdim ev demeye bin şahid ister ahır(ağıl) demek daha uygun olur evde 6 adet köpek 4 ufak cins 2 si dev cinsinden köpek yardımcı arkadaşım yani çırağım korkudan mıdır bilmiyorum eve giremedi tek başıma tırsaraktan birkaç ayet okuyaraktan eve adım atar atmaz bütün köpekler üzerime çullandı tevafuk buya daha sabah sıfır elbiselerimi tertemiz duş almış bir vaziyette giymiştim köpeklerin üzerime çullanmasıyla maden ocağından çıkmış işçiye döndüm ogüne kadar böyle kirlenmemiştim tek başıma bütün işi köpeklerle bitirip çıktım çıkar çıkmazda cami şadırvanına bir hışımla girip kendimi binbir uğraşlar sonucu zor temizleyebildim. Rabbim bir daha karşılaştırmasın inşeAllah

Amin

Fada Çevrimdışı

Fada

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Üzgünüm diyorum,
Sen kolay kolay üzülmesin, kalpsizsin diyorlar,
Gülümsüyorum,hüznünü bastirmak icin gülümsüyorsun, duygusalsın diyorlar.

Anlamadim bu insanların sıkıntısı ne?

Buz gibi yarım şişe
Maden suyu dökülünce
Gözüm gibi baktığım klavyeye
Aşk ve ölüm bana yeniden
Su ve ateş ve toprak
Yeniden yorumlandı
Dilce susup
Klavyece konuşulan bir çağda
Biliyorum kolay anlaşılmayacak

Alketa Çevrimdışı

Alketa