Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
amelin en guzel sevdıgım etkısı kesın ve net olmasıdır.
İlim amel le cogalır.İzzet amel ettıkce yakınlasır.
Hayr uzere amel edenler hep kazanmıstır.
Ölüm geldigi vakit
Kafir Geberir Musluman kavusur.!

Nesîbe Lena Çevrimdışı

Nesîbe Lena

"عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا"
İslam-tr Yazar
Aşağıdan (hicret etmiş) bir bacı bir rüya görmüş bugün. Ve rüyasında ona buraya ancak seçilmiş olanlar gelir denmiş.
Seçilmiş olmak..
Her önüne gelen hak edemiyor tabi o toprakları, etmemeli de. Bu yüzden bu imtihanlar, yasaklar, baskılar.. Acaba bizler hak ediyor muyuz etmiyor muyuz diye tabi tutulduğumuz sınavlar..
En ufak bir imtihanımıza bile söylenip duruyoruz ve belkide bütün hayrını tüketiyoruz. Peki bu imtihanlarla baş edemeyen bizler orada olmayı hak ediyor muyuz?
Biraz daha derin düşününce Allah'ın bize olan rahmetini görüyoruz aslında burada da. Sudan çıkmış balık gibi zor imtihanlarla karşılaşıp imtihanları kaybedip helak olmaktan ise peyder pey hakkını vermemizi istiyor yüce Yaradan...
Sözün özü, seçilmiş olmak için çabalamalı, seçilmiş olarak kalmada gayret etmeli ve seçilmiş olarak can vermeliyiz tabiki Allah'ın izniyle. Feyzullah birışık'ın sözü gibi aslında; Hidayete eriş, hidayette kal ve hidayette öl. (Biiznillah)

Allah yardımcımız olsun.

Nesîbe Lena Çevrimdışı

Nesîbe Lena

"عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا"
İslam-tr Yazar
Bazen bazı insanların gerçekten çok iyi, islam da samimi, güvenilir olduğunu düşünüyorum veyahut hissediyorum. Fakat sonra aklıma öyle biri geliyor ki, dışarıdan nerdeyse allame kadar değer gören güvenilen, halbuki gerçekte rezil, güvensiz, pislik biri olan ama kendini bile isteyen öyle gösteren biri. Sırf bu yüzden kuşku o güveni toz zerreciklerine çeviriyor.
Kimseye güvenemiyorum.

M Çevrimdışı

muwahhida Humeyra

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bazen bazı insanların gerçekten çok iyi, islam da samimi, güvenilir olduğunu düşünüyorum veyahut hissediyorum. Fakat sonra aklıma öyle biri geliyor ki, dışarıdan nerdeyse allame kadar değer gören güvenilen, halbuki gerçekte rezil, güvensiz, pislik biri olan ama kendini bile isteyen öyle gösteren biri. Sırf bu yüzden kuşku o güveni toz zerreciklerine çeviriyor.
Kimseye güvenemiyorum.

Aynı ben :)

Rubeyyi Çevrimdışı

Rubeyyi

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Kimseye güvenemiyorum.
Aynı sıkıntıdan muzdaribiz...