Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ona daha çözüm ne bulundu nede bulunabilicegini düşünüyorum. ( dedikodu kısmı için). Onun gibi bi sorun bizim kürt lerde de var sakal biraktigimizda koymadiklari kalıp kalmıyor bi müslüman kalıbına sokmuyorlar (buda peçe sorununa örnek)
Ona daha çözüm ne bulundu nede bulunabilicegini düşünüyorum. ( dedikodu kısmı için). Onun gibi bi sorun bizim kürt lerde de var sakal biraktigimizda koymadiklari kalıp kalmıyor bi müslüman kalıbına sokmuyorlar (buda peçe sorununa örnek)
Artık çarşaflı cübbelinin taifesi bile peçelilere düşman olmş sözde islamı temsil ediyolar ya! Diğer açık saçıklar neler yapıp demez ki .Allah dedikodu fitnelerini başlarına çewirsin allahumme amin.
Güzel bir ahlakla tebliğ yapılmalı ve hidayet bulmaları için bol bol dua etmeli.
Ufak bir detay:Bundan yaklaşık 2 yıl önce ailemin anlattıklarıma karşı tepki vermediğini yani hidayet bulmadığını bir büyüğüme şikayet ediyordum. Bana çok güzel bir cevap vermişti. Demişti ki 《Kardeşim kaç kere gece uykunu bölüp Allah'a ellerini açarak Allah'tan ailene hidayet vermesi için dua ettin. Kaç kere sabaha kadar babanın, annenin, abinin, kardeşinin vs başının ucunda gözyaşlarına boğularak 'Allah'ım bunlara hidayet ver!'diye dua ettin. Kardeşim birşeyi unutuyorsun ve unutuyoruz; hidayet hâşa bizim değil, Allah azze ve cellenin elinde. Şüphesiz O dilediğine hidayet verir, dilediğinide saptırır.》Şimdi bu gerçeği düşünerek hidayet bulmasını dilediğimiz kişiler için Allah'a kaç defa dua ettik ve kaç defa onlar için 'Allah'ım onlara hidayet ver' diye göz yaşlarına boğulduk, kendimizi hesaba çekelim.
forumdan 10 kişiyi bir oda koyup öyle seyredicen,ortalık iyice siyaset meydanına döndü,valla baydım :snzdglsn:
akaid kitapları en az 150 200 sayfa onu da anlamak için günlerce kafa patlatıyoruz anlamak için,bizimkiler iki kelam da basıyor tekfiri,
anlaşılan ben baya bi geri zekalıyım.
forumdan 10 kişiyi bir oda koyup öyle seyredicen,ortalık iyice siyaset meydanına döndü,valla baydım :snzdglsn:
akaid kitapları en az 150 200 sayfa onu da anlamak için günlerce kafa patlatıyoruz anlamak için,bizimkiler iki kelam da basıyor tekfiri,
anlaşılan ben baya bi geri zekalıyım.