Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ALLAH zulcelal Kendı ıcın ayaga kalkan kullarını bırer bırer sehadetle mukafatlandırıyor.

Siyonist ısraıl seytanları fılıstınlı bır gencı ellerı baglı gozlerı baglı kursuna dızdıler.
İnsaaallah sehadete yurudu.

İslam beldelerı zulm altında ıken bana dıyorlarkı

muslumanları kafırlere teslım eden onlarla bırlıkte dost olan ALLAH ı bılen ve onun serıatını sınırlarını reddeden ALLAH ICIN AYAGA KALKMIS er yıgıtlerı terorist ılan eden kımselerı nıye desteklemıyorsun.

Bunun altından Bu vebalin altindan kalkamayacaksınız.!

Yasadıgım muddetce hatta otesınde de sızden berıyım ELhamdulillah.

ALLAH ı razı etmeye calısmayan her kımse benım gozumde hakka donene kadar yoktur.

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Özgürlüğe 130 gün.. Burda sanki hafızam silindi geçmişteki yaşantimı tam hatirlayamayip ilerde tekrar aynı kademeye gelebilicegimi düşünemiyorum velhasil sistem çok çok acaip çok pis..
Neredesın kı kardesım

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Allah-u teala ecrinizi versın. Kıyamam yavru daha. Nereye düşmüş kuyuya mı?
İşyeri bahçesindeki çalılıkların arasına sıkışmıştı, yağmurda biraz yürüyüş yapayım dedim ciyaklamasıyla farkettim. Sonra arkadaşlara söyledim biri sağolsun eliyle aldı. Şimdi kulübede yemeği, suyu yanında gelip almalarını bekliyorlar.

Melhame-i kübra Çevrimdışı

Melhame-i kübra

Erkek
İslam-TR Üyesi
Belediyelerin saga sola diktigi çiçekleri
Köklerinden alip saksiya dikmek caiz midir acaba?
benim babam belediyede çalışıyor , fen işlerinde.
Ekip şefleri ihtiyacınız var ise alın götürün diyor,zaten bunlar devletin malı,ihtiyacı olanlar için diyor.biz apartman da oturuyoruz.müstakil bi yerimiz olsa bütün bahçeyi,botanik yapardım
Devlet malı deniz,yemiyen kerizdir. demiyorum ha yanlış anlaşılmasın :)

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
benim babam belediyede çalışıyor , fen işlerinde.
Ekip şefleri ihtiyacınız var ise alın götürün diyor,zaten bunlar devletin malı,ihtiyacı olanlar için diyor.biz apartman da oturuyoruz.müstakil bi yerimiz olsa bütün bahçeyi,botanik yapardım
Devlet malı deniz,yemiyen kerizdir. demiyorum ha yanlış anlaşılmasın :)

Istanbulda bir botanik bahçesi biliyorum gerçi o müzesi
Nerden alinir acikasi bilmiyorum
Ama temsili olarak gostermis olduğun bitkilerden 2 bitkiden aldim ben. Orada olmayan 2 tane çeşit var sadece
Uzun vadede gidiyor bir de onlarin bakimlari kolay diye tercih etmiştim
Hemde minnak olmalari boyle 3 5 tane olunca
Neşeli duruyor.

Ama dedigim fiyat araligindaydi
15 tl de asagiya gormedim cicekcilerde ama sen 4.5 tl deyince... Gerci cicegin hal yerinden almissin ama bu kadar da fiyat farki
Pes dedirtiyor sasirdim cidden.

..
İhtiyaç hali de
Nasil yani

Cicekleri seviyorum
Piyasada çok pahali
Evin ve icinde yasayanlarin bir cicek nesesine ihtiyacı var o yuzden alıyorum
Diye bahcelere atiyorym kendimi bu cevazla o vakit.

Melhame-i kübra Çevrimdışı

Melhame-i kübra

Erkek
İslam-TR Üyesi
Istanbulda bir botanik bahçesi biliyorum gerçi o müzesi
Nerden alinir acikasi bilmiyorum
Ama temsili olarak gostermis olduğun bitkilerden 2 bitkiden aldim ben. Orada olmayan 2 tane çeşit var sadece
Uzun vadede gidiyor bir de onlarin bakimlari kolay diye tercih etmiştim
Hemde minnak olmalari boyle 3 5 tane olunca
Neşeli duruyor.

Ama dedigim fiyat araligindaydi
15 tl de asagiya gormedim cicekcilerde ama sen 4.5 tl deyince... Gerci cicegin hal yerinden almissin ama bu kadar da fiyat farki
Pes dedirtiyor sasirdim cidden.

..
İhtiyaç hali de
Nasil yani

Cicekleri seviyorum
Piyasada çok pahali
Evin ve icinde yasayanlarin bir cicek nesesine ihtiyacı var o yuzden alıyorum
Diye bahcelere atiyorym kendimi bu cevazla o vakit.
https://istanbulunlalesi.ibb.gov.tr/ lale festivalleri başlamış,
ben büyük ihtimale gidicem birine,aile ile gidilebilir festivaller.
maalesef piyasada pahalı,botanikçilerden alıyorlar zaten çicekçilerde.
ancak bizim aldığımız fiyattan değil ,daha uyguna.nerden biliyorum çünkü,arkadaşım çiçekcilik işini yapıyor.
ben şimdi yavaş yavaş, odamın içini ve pencere dış cephesini çiçekler ile donatıcam.
zaten beton yığının içinde yaşıyoruz,nefes aldırcak bir yer bırakmamışlar.Bari biz imkanları zorlayalım.

C Çevrimdışı

cuheyman el-uteybi

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Mevdudi nin "gelin kitap okuyalım" kitabını okuyordum birsey fark ettim mevdudi de diğer hocalar gibi namaz kılın, oruç tutun, Zekat verin diyor ama öyle güzel mükemmel bi üslubu var insanı hayretler içinde birakiyor.. Ve bir o kadar kelimelerini özenle ve basit seçmiş ki din konusunda hiç bir bilgisi olmayan bi insan bile hemen kavrayabiliyor Allahu alem...

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Mevdudi nin "gelin kitap okuyalım" kitabını okuyordum birsey fark ettim mevdudi de diğer hocalar gibi namaz kılın, oruç tutun, Zekat verin diyor ama öyle güzel mükemmel bi üslubu var insanı hayretler içinde birakiyor.. Ve bir o kadar kelimelerini özenle ve basit seçmiş ki din konusunda hiç bir bilgisi olmayan bi insan bile hemen kavrayabiliyor Allahu alem...

:) akhi tercüme eden kardeş iyi çevir miş olmasın

C Çevrimdışı

cuheyman el-uteybi

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
:) akhi tercüme eden kardeş iyi çevir miş olmasın

Onun payida var abi yok demedim zaten ki tercume eden ablamız da diyor ki orjinal kitap da ne yazıyorsa ne eksilterek ne fazlalastirarak sade bir şekilde çevirdik diyor, yalnız mevdudi nin bu kitapta muhattap olduğu kişiler köylü insanlar imiş abi o yüzden kelimeler çok sadece ve anlaşılır :)

Furkan el turki Çevrimdışı

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
İçimde şefini kaybeden bir orkestranın,
şerefini kaybetmiş olan insanlara yazılmış notalarının kirli sesleri çalmakta...

gece sıfırdörtüçüç...

Berî gulên dimirin,
zarokên biçûk...