Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Demek 1920 lerde yani gençlik yıllarında pilavi o sekil yapmistin :huhuuhuu

Ben bu bilgiyi önümüzdeki 5 sene kullanırım:harika:

:şaplakAl sana 1920! :snzdglsn:

Zaten bu bilgiyi verip vermemekte tereddüt etmiştim biliyordum senelerce önüme geleceğini:uzgnm:

Ya o yaptığım şeye lapa demek bile lapaya hakaret olur:bsmagryr: lapa onun yanında kebap kalırdı: )))

Sen yinede çok yüz bulma hadi koş mutfağa bu sefer 10 numara 5 yıldızlı meşhur performansların varya onlardan bekliyoruz;)

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
:şaplakAl sana 1920! :snzdglsn:

Zaten bu bilgiyi verip vermemekte tereddüt etmiştim biliyordum senelerce önüme geleceğini:uzgnm:

Ya o yaptığım şeye lapa demek bile lapaya hakaret olur:bsmagryr: lapa onun yanında kebap kalırdı: )))

Sen yinede çok yüz bulma hadi koş mutfağa bu sefer 10 numara 5 yıldızlı meşhur performansların varya onlardan bekliyoruz;)

Mest oluyorum şu inceden gondermelerine :asik:

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
Iraklı kitapçıların geceleri dışarıda bıraktığı kitaplar ve söyledikleri söz: ''Okuyanlar çalmaz, hırsızlar da okumazlar"

C-aNDKvXkAE-VmM.jpg

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
çarşamba günü sohbet vercem ilk sohbetim heycanlıyım normalde hep tebliğ etmiştim hiç sohbet vermemiştim :)
Ufak bir hatırlatma yapayım kardeşim; unutmaki sohbet vermek yahut tebliğ etmek koca bir ilmiği boğazına geçirmek gibidir. Verdiğin nasihatlerle amel etmediğin her bir söz o ilmiğin boğazını sıkmasına vesile olur. Amel etmediğin için ahirette o ilmik boğazını iyice sıkmıştır. Şimdi Rabbin soruyor sana 'Ey kulum anlattın, peki neden amel etmedin' diye. Ve o ilmik cevap vermene engel olur. Hiçbir şey diyemiyorsun. SubhaAllah, ne korkunç bir tablo değil mi kardeşim?

Allah azze ve celle sana amellerin en güzelini nasip etsin, dilinden çıkan her sözden önce onu amellerine yansıtmayı sana nasip etsin, zürriyetini salih amel işleyen kullarıyla doldursun, azabı olmayan bir kabir hayatı ve mükafatı bol olan bir ahiret hayatı nasip etsin. Dilindeki bağı çözsün ve ondan çıkan her bir sözü işiten kişinin kalbinde ki bağı çözsün, bu sözleri katında hayırlı amel olabilmesi için sana salih bir niyet versin inşaAllah.

I Çevrimdışı

isimsiz_mucahid

Bu hesap kullanılmamaktadır!!!
İslam-TR Üyesi
Ufak bir hatırlatma yapayım kardeşim; unutmaki sohbet vermek yahut tebliğ etmek koca bir ilmiği boğazına geçirmek gibidir. Verdiğin nasihatlerle amel etmediğin her bir söz o ilmiğin boğazını sıkmasına vesile olur. Amel etmediğin için ahirette o ilmik boğazını iyice sıkmıştır. Şimdi Rabbin soruyor sana 'Ey kulum anlattın, peki neden amel etmedin' diye. Ve o ilmik cevap vermene engel olur. Hiçbir şey diyemiyorsun. SubhaAllah, ne korkunç bir tablo değil mi kardeşim?

Allah azze ve celle sana amellerin en güzelini nasip etsin, dilinden çıkan her sözden önce onu amellerine yansıtmayı sana nasip etsin, zürriyetini salih amel işleyen kullarıyla doldursun, azabı olmayan bir kabir hayatı ve mükafatı bol olan bir ahiret hayatı nasip etsin. Dilindeki bağı çözsün ve ondan çıkan her bir sözü işiten kişinin kalbinde ki bağı çözsün, bu sözleri katında hayırlı amel olabilmesi için sana salih bir niyet versin inşaAllah.
Amin...Ben 17 yaşımda evlendim sohbetimide evlilik üzere hazırladım sitede var yapmadığım hiç bir kelime eklemedim bunun vebalinin büyük olduğunu biliyorum Rabbim ayaklarımızı sabit kılsın...

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Amin...Ben 17 yaşımda evlendim sohbetimide evlilik üzere hazırladım sitede var yapmadığım hiç bir kelime eklemedim bunun vebalinin büyük olduğunu biliyorum Rabbim ayaklarımızı sabit kılsın...

Seni eleştirmedim kardeşim, senin üzerinden diğer nefislere ve kendi nefsime hatırlatma yaptım. Kalbini kırdıysam af buyur, hakkını helal et inşaAllah. Allahumme amin.

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Bugün babası ağır hasta olan komşunun küçük kızına "baban hastanede tek mi yanında kim var ?" diye sordum.

- "Doktorlar,hemşireler
bide Allah var"dedi

birşey diyemedim :(
Öylece kala kaldım.

Alnından öpseydin, kelimelerden daha açıklayıcı ve yaraları sarıcı olurdu. Rabbim kardeşimizin babasına Şafii ismi ile şifa versin.

I Çevrimdışı

isimsiz_mucahid

Bu hesap kullanılmamaktadır!!!
İslam-TR Üyesi
Seni eleştirmedim kardeşim, senin üzerinden diğer nefislere ve kendi nefsime hatırlatma yaptım. Kalbini kırdıysam af buyur, hakkını helal et inşaAllah. Allahumme amin.
alınmadım akhim sadece öyle yapmadığımı belirterek içimi rahatlattım hakkım tüm muvahhid müslümanlara helal olsun sizde haklarınızı helal edin inşallah...