Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Çiftçilik ne zor işmiş 1 aydır bişeyler yapmaya çalışıyom pert oldum :)

Hayatımda tecrübe ettiğim ve en çok lezzet aldığım işlerin başında çobanlık ve çiftçilik gelir : ) Sanayi ve okuldan bin kat iyidir.

Sabah namazından sonra tarla sulamaya, yonca biçmeye ve bağlamaya koşturup, sabah 8 sularında dinlenerek çayımı yudumladığım günlerimi özledim. Bayram günü koyunları köyden görülen dağa bırakıp kahvaltıdan sonra görmediğim ve yaklaşık 2-3 saatlik yürüme sonrasında başka köyün dağlarında bulduğum ve yorgunluktan hemen o zirveye düşüp uzaktan uzaktan komşu köyü izlediğim günü özledim. Koyunların yüzüne bakıp bakıp tefekkür ettiğim, kuzulardan birisini kucağıma alıp ufak bir çocuk gibi sevdiğim günü özledim. Çok ilginçtir ama ilk gördüğüm yılanı korkudan 4-5 parçaya böldüğüm günü hatta gece 3'te sürüye dadanmaya çalışan kurda karşı verdiğimiz kavgayı özledim. Vay arkadaş! Ne çok şey özlemişim... Zor bulduğun bir mesleğin ne kadar anısı varmış abim... Baya birşey hatırlattın bana...

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kim dost kim dusman bılemıyorsun bugun yanında olan yarın karsında saf tutuyor.
Bugun sevdıgın yarın azılı dusmanın oluyor.
Dusmana karsı atılacak adım bellı ıken dostun olup gızlı dusmanı kestıremıyorsun..
Onun ıcın yanlızlık ve yanlızlık ve yıne yanlızlık.

ALLAH zulcelal ın rızası dısında hareket etmek bır muslumanın harcı degıldır.
Yanlızca onun ıcın sevmek ve yanlızca onun ıcın bugz etmek dusman olmak ne guzel bırsey.

Karsılık beklemeden atılan her adım yaydan cıkmıs bır ok gıbı.
Hem sen rahatsın hem karsındakı.

Kendımı ogutlerım yanlız kalacagın gun yanında 2 sey olacak. Yaptıgın ameller ve Rabbın..
ALLAH ım bızı senın razı oldugun kullarından eyle ve bızı o kapkaranlık olacak olan yerde aydınlat ferahlat amin.

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Sessizliği rüzgârla bölüyorum,
Karanlığı neden bu kadar çok seviyorum?
Bilmiyorum...
Yalnız başıma geceye bisiklet sürüyorum...

Ekli dosyayı görüntüle 19264

Aynı yerde aynı ahval ile düşünce dağıtmak...

20170522_225901.jpg

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ufak bir kız cocugunun su ıcerken bır anda gozlerını goge yukseltıp baba dıye seslenısı.. o an kım olursa olsun yanı ne denılebılır ınna lıllahı ve ınna ıleyhı racıun.
Yetimleri uzmeyelım sahıp cıkalım ALLAH ıcın

Melhame-i kübra Çevrimdışı

Melhame-i kübra

Erkek
İslam-TR Üyesi
metrodan inenleri beklemeden binmeye çalışmakkk :kafaçakma

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Filipinler sokta İSİD BAYRAKLARİ harekete gecip bazi bolgeleri ele gecirmis

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Her dönem düzenli olarak kendime söylediğim yalan; "Derslere devamlı katılacak sınavlara düzenli çalışacağım."
Yalan değildir o, azmin ilk basamağıdır. Birşeyler başarmak için sürekli hatırlamak lazım, sanırım bizim kaçırdığımız ince nokta burası. Biz unutkan insanlarız bu yüzden hep kaybediyoruz. Ümmetin başına gelenleri haftada bir belkide günde bir saat hatırlayıp geri kalan 23 saat yahut 6 günü unutarak geçiriyoruz. Aslında sürekli, her dk her saniye hatırlayarak yaşarsak ümmete çok şey katmak çaba sarfederiz. Velhasıl, ne güzel kendine hatırlatıyorsun kardeşim. Şimdi biraz azmet ve azmini göster inşaAllah.