Son 5 dk mi ben açalı 1 saat 10 dk oluyor :ssrtcbya: Son 2 saat...
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 7 Haz 2017 #5,061 Usame' Alıntı: Son 5 dk mi ben açalı 1 saat 10 dk oluyor :ssrtcbya: Genişletmek için tıkla ... Son 2 saat...
Usame' Alıntı: Son 5 dk mi ben açalı 1 saat 10 dk oluyor :ssrtcbya: Genişletmek için tıkla ... Son 2 saat...
C Çevrimdışı cuheyman el-uteybi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Haz 2017 #5,062 Ümmü Yasir' Alıntı: Son 2 saat... Genişletmek için tıkla ... Ooo sen nerdesin abla öyle.
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 7 Haz 2017 #5,063 Usame' Alıntı: Ooo sen nerdesin abla öyle. Genişletmek için tıkla ... Kuzey Avrupa'da ahi
C Çevrimdışı cuheyman el-uteybi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Haz 2017 #5,064 Olsun abla söyle düşün biz yemeyi kestigimiz zaman sen 2 saat daha yiyorsun sahurda o yönden iyisiniz :harika:
Olsun abla söyle düşün biz yemeyi kestigimiz zaman sen 2 saat daha yiyorsun sahurda o yönden iyisiniz :harika:
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 7 Haz 2017 #5,065 Usame' Alıntı: Olsun abla söyle düşün biz yemeyi kestigimiz zaman sen 2 saat daha yiyorsun sahurda o yönden iyisiniz :harika: Genişletmek için tıkla ... Zaten iftarla sahur arası 4 saat : )
Usame' Alıntı: Olsun abla söyle düşün biz yemeyi kestigimiz zaman sen 2 saat daha yiyorsun sahurda o yönden iyisiniz :harika: Genişletmek için tıkla ... Zaten iftarla sahur arası 4 saat : )
C Çevrimdışı cuheyman el-uteybi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Haz 2017 #5,066 İftar,aksam namazı,Yatsı, sahur, sabah namazı (hepsi toplam 4 saat ) :bsmagryr: ama iyi ekşın oluyor abla hepsini bir abdest de bitiyorsunuzdur
İftar,aksam namazı,Yatsı, sahur, sabah namazı (hepsi toplam 4 saat ) :bsmagryr: ama iyi ekşın oluyor abla hepsini bir abdest de bitiyorsunuzdur
Çevrimdışı Ömer2 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Haz 2017 #5,067 Katar a destek icin 5000 turk askeri gonderilmesi kararlastirildi..
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 8 Haz 2017 #5,068 JuNDuLLAH' Alıntı: Katar a destek icin 5000 turk askeri gonderilmesi kararlastirildi.. Genişletmek için tıkla ... ciddimisin akhi ?
JuNDuLLAH' Alıntı: Katar a destek icin 5000 turk askeri gonderilmesi kararlastirildi.. Genişletmek için tıkla ... ciddimisin akhi ?
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 8 Haz 2017 #5,069 Usame' Alıntı: İftar,aksam namazı,Yatsı, sahur, sabah namazı (hepsi toplam 4 saat ) :bsmagryr: ama iyi ekşın oluyor abla hepsini bir abdest de bitiyorsunuzdur Genişletmek için tıkla ... Allah svt seni iyi etsin emi ahi : ))
Usame' Alıntı: İftar,aksam namazı,Yatsı, sahur, sabah namazı (hepsi toplam 4 saat ) :bsmagryr: ama iyi ekşın oluyor abla hepsini bir abdest de bitiyorsunuzdur Genişletmek için tıkla ... Allah svt seni iyi etsin emi ahi : ))
C Çevrimdışı cuheyman el-uteybi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Haz 2017 #5,070 Ümmü Yasir' Alıntı: Allah svt seni iyi etsin emi ahi : )) Genişletmek için tıkla ... Amin ecmain abla )
Ümmü Yasir' Alıntı: Allah svt seni iyi etsin emi ahi : )) Genişletmek için tıkla ... Amin ecmain abla )
Çevrimdışı Ömer2 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Haz 2017 #5,071 eL_Muhacir' Alıntı: ciddimisin akhi ? Genişletmek için tıkla ... Evet akhi hatta suud sinirda tanklar konuslandirilmis sanirim pakistanda asker gondere cek destek icin
eL_Muhacir' Alıntı: ciddimisin akhi ? Genişletmek için tıkla ... Evet akhi hatta suud sinirda tanklar konuslandirilmis sanirim pakistanda asker gondere cek destek icin
Çevrimdışı Ömer2 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Haz 2017 #5,072 Ayrica muhaysini ye suikast iddaalari var seyh ayagindan yaralanmis.
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 8 Haz 2017 #5,073 Aç kapıyı Veysel efendi Sonra da kapıyı kitle, anahtari da yut Kafam almıyor artık Kuş ve Çocuk cıvıltısı dışındaki sesleri.
Aç kapıyı Veysel efendi Sonra da kapıyı kitle, anahtari da yut Kafam almıyor artık Kuş ve Çocuk cıvıltısı dışındaki sesleri.
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 8 Haz 2017 #5,074 Büyüklük sende kalsın diyenlerin sözlerini dinleyip, sineye çeke çeke Bir gün patlayacam içime doğru.
Büyüklük sende kalsın diyenlerin sözlerini dinleyip, sineye çeke çeke Bir gün patlayacam içime doğru.
Çevrimdışı Ömer2 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Haz 2017 #5,075 Sakın gevşemeyiniz, karamsarlığa kapılmayınız. Eğer mümin iseniz üstün gelecek olan taraf sizlersiniz. Ali İmran 139.
Sakın gevşemeyiniz, karamsarlığa kapılmayınız. Eğer mümin iseniz üstün gelecek olan taraf sizlersiniz. Ali İmran 139.
Çevrimdışı HCT İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Haz 2017 #5,076 Gün ağarınca boynu bükülenler Günaydın
S Çevrimdışı Süleyman Incek İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Haz 2017 #5,077 Ilk defa bu kadar böbrek ağrısı hissettim. Acaba iftar ve sahurda cay ve kahve içmemek mi lazım ....
Çevrimdışı Tihame İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Haz 2017 #5,078 Süleyman Incek' Alıntı: Ilk defa bu kadar böbrek ağrısı hissettim. Acaba iftar ve sahurda cay ve kahve içmemek mi lazım .... Genişletmek için tıkla ... Rabbim şifa versin inşaAllah.. Ben içmezsem ağrır..
Süleyman Incek' Alıntı: Ilk defa bu kadar böbrek ağrısı hissettim. Acaba iftar ve sahurda cay ve kahve içmemek mi lazım .... Genişletmek için tıkla ... Rabbim şifa versin inşaAllah.. Ben içmezsem ağrır..
S Çevrimdışı Süleyman Incek İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Haz 2017 #5,079 Böyle bir ağrı yok. Resmen insanı yatırıyor ... ilk defa oldu ... şok oldum. .. yaşlandık galiba ...
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 10 Haz 2017 #5,080 Süleyman Incek' Alıntı: Böyle bir ağrı yok. Resmen insanı yatırıyor ... ilk defa oldu ... şok oldum. .. yaşlandık galiba ... Genişletmek için tıkla ... RABBİM,şifa versin kardeşim taş olmasın sakın ?
Süleyman Incek' Alıntı: Böyle bir ağrı yok. Resmen insanı yatırıyor ... ilk defa oldu ... şok oldum. .. yaşlandık galiba ... Genişletmek için tıkla ... RABBİM,şifa versin kardeşim taş olmasın sakın ?