Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne bileyim yukarıda yağmur çok güzel filan yazmışlar da ondan dediydim. Ama bu görüntülerden sonra ağzımı açtığıma pişman oldum İnşaAllah can kaybı yoktur
bu gibi durumlar için bi ara haberlerde stres sinir odaları sayısı çoğalmış eline bir sopa alıp odayı kırıp döküyorsun,tabi tv için şu kadar para,sehpa için şu kadar, çanak çömlek için şu kadar diye, fiyat listesi yapmışlar.tabi sinir stres atayım derken kendini kaybedip taş üstünde taş bırakmayım derken ücreti verirken de bu sefer o kadar para verilir mi diye adama girmede ayrı bir durum
bu gibi durumlar için bi ara haberlerde stres sinir odaları sayısı çoğalmış eline bir sopa alıp odayı kırıp döküyorsun,tabi tv için şu kadar para,sehpa için şu kadar, çanak çömlek için şu kadar diye, fiyat listesi yapmışlar.tabi sinir stres atayım derken kendini kaybedip taş üstünde taş bırakmayım derken ücreti verirken de bu sefer o kadar para verilir mi diye adama girmede ayrı bir durum
Valla abi açık bir sey soyleyeyim
Parasi neyse veririz deyip
Kırıp dökmeyi ciddi isterim
Bu filmlerde millet kriz geçirir de eline birsey alir çat aynaya atar sonra masa ustunde ne varsa devirir filan
Bi ara onu hayal ettim ama sonra dagittiktan sonra kim toplayacak derdi sardı beni hayalen
Fiyatta anlaşırsak bi stres odasi alırım
Ya da şu boksucularin kum torbasi ne kadar acep
Icimize atip heder olacağımıza kum torbasi heder olsun
Bakim kac mangırmiş
Valla abi açık bir sey soyleyeyim
Parasi neyse veririz deyip
Kırıp dökmeyi ciddi isterim
Bu filmlerde millet kriz geçirir de eline birsey alir çat aynaya atar sonra masa ustunde ne varsa devirir filan
Bi ara onu hayal ettim ama sonra dagittiktan sonra kim toplayacak derdi sardı beni hayalen
Fiyatta anlaşırsak bi stres odasi alırım
Ya da şu boksucularin kum torbasi ne kadar acep
Icimize atip heder olacağımıza kum torbasi heder olsun
Bakim kac mangırmiş
Şeyh Makdisi ;
"Önce IŞİD dediler, sonra Cundul Aksa dediler, sıra Nusret Cephesi'ne gelecek demiştim. Anlayın artık mesele El Kaide değil, asıl mesele uğruna evlerinizi terk ettiğiniz sahih olan menheciniz."