korktugum basıma geldi
gerek siteye kayit oldugumdan beri, gerekse sıkıntılarımı anlatdiktan sonra aranızda sempati kurdum ve @Ahmed kardesimin dedigi gibi kendimi sevdirdim... Rabbim ondan ve onun gibi benimle iyi anlasanlardan razi olsun...
üyeleri ben farkli gruba ayiriyom:
bir benimle konusan, sohbet eden, sakalasan, kalp kirmamaya çalisan, karsilikli dualasan vs vs
bir benimle fazla konusmayan, konustugu zamanda üstü kapali beni üzüp kalbimi kiran, kirk yilda bir dua eden, en çok benim konustugum,tartistigim kisilere dua eden vs vs
birde beni hiç sallamayan, ne mesaj, ne dua ne hal hatir sorma vs vs
dedigim gibi ben buraya ne düsman bulmaya ne (dua) yarisi yapmaya geldim, eger düsman olacaksaniz yanlis adami seçtiniz
beni üzenlerin isimlerini söylemedim, söylememde, utanmalarini istemem ama kaç defa üstü kapali özür dilemelerini söyledim hiç ses çikmadi... özelden bile mesaj gelmedi, insan bukadarmi kibirli olur, ben hata yapsamda yapmasamda hemem özür dilerim helallik isterim
demek imtihanim daha bitmemis sabretmeye devam ama size tavsiyem elime sakin düsmeyin....
fransada okul hayatim 13 sene sürdü, sıkıntılarımı azda olsa sizlerle paylastim, hep asagilandim, beni hep hor gördüler, kimse benimle konusmazdi, ben hep güler yüzlü olup içden aglardim, ilerde bu kan aglama olacak, suanda öyle...:uzgnm:
@Abdulmuizz Fida hocami abi gibi görüp sevdim buna Allah sahit, bir mesajinda bana demistiki üyelerin yaptigini abartiyosun, abi 13 sen ayni muameleye maaruz kalirsan inan sende aynisini yapardin....
savas altinda büyüyen çocuk gibi...:uzgnm:
Ekli dosyayı görüntüle 9002
kafama takmiyodum baslarda sonra takmaya basladim ve olan oldu, moralim çok kötü bozuk, istagim kaçti, zayiflamaya basladim, annem diyor oglum ne var noldu, bende yok bisey deyip kan aglamaya devam ediyom:uzgnm:
herkesin dedigi gibi kötüler heryerde var ama böyle güzel bir sitede nasil bariniyorlar anlamiyom, ün saliyorlar
ben herkesle iyi geçinmeye, hal hatir sormaya, kalp kirmamaya çalisirim onlar ise...
herkes kalbinde ne varsa öyle konusur, burda dini seyler paylasmak güzel ama eger sen dini anlamadiysan...
ahirette görüsürüz
iyi olanlar kendilerini tanirlar, kötülerde
ben beddua etmiyom, ama Rabbim görüyor