Islamin Onundeki Engelleri Ve Cozumlerini Yazalim

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ben halkin muvahhidlere asan,kesen,sert mizacli hizbullahci,Kaideci (kotulemek gibi bir niyetim yok)olarak hep anilan ortaligi yikan bir portrede taninmasini bir engel olarak goruyorum.Bu engelin ortadan kalkmasi icin bir cabanim verilmesi fikrindeyim.Katilan varmi bana?
Akhi mesela bence parisdeki ameliyeden sonra(Allah svt koaşi kardeşlerden razı olsun)biraz düzelmişdiler mücahidlere karşı ama hala şöyle diyenlerde var. El kaide neden kafirleri vurmuyorda suriyede savaşıyor diyenler,mücahidler peygamber sav hakaret edenleri öldürüncede başlıyorlar komplo teorilerine :)

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Akhi mesela bence parisdeki ameliyeden sonra(Allah svt koaşi kardeşlerden razı olsun)biraz düzelmişdiler mücahidlere karşı ama hala şöyle diyenlerde var. El kaide neden kafirleri vurmuyorda suriyede savaşıyor diyenler,mücahidler peygamber sav hakaret edenleri öldürüncede başlıyorlar komplo teorilerine :)
:harika:Cok yerinde bi ameliyeydi.Halk kolay kolay elestririp red edemedi.Hatta hak yerini buldu seklinde bir algi olustu...Bir cok insanimiz davutoglunun fransadaki yuruyusunude kalbine sindiremedi...

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Tabi Halkimizin her olayida yahudi-abd plani gormeside bir engel tasiyor.Halk Allahin iradesinden cok abd nin iradesinde yogunlasmis...malesef

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
kardeş yazmış Komplo teorileride bir engel

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Vehn hastalığı ve kişilerin çeşitli putları da engel mesela: elalem ne der? putu

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Musluman camilarinda kurtulusa eren,hakikati anlamis ve hilafeti getirecek taifenin sadece kendileri olacagi egosu.Bu gorus diger kardes camilari kucuk gormekle beraber kardeslerden gelen nasihat ve yanlis olan taraflarinin algilanmayip kabullenmemesine sebebiyet vermekte...