Islamin Onundeki Engelleri Ve Cozumlerini Yazalim

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Valla ahi bi gün baya bi kötüydüm Allaha tövbe ettim biraz gece rüya gördüm.Ablama anlattım sahih rüya tabirlerine baktı.Günahlarımın affına ve yakınlarımdan birinin vefatına dalalet ediyordu.2 gün sonra gerçekleşti.O günden beri ardı ardına rüya görüyorum.Domates görüyorum dua ettiğimi görüyorum dövüştüğümü en son da ağladığımı gördüm.Hayırlısı olsun.Tabirleri mutluluk güzel bir kadınla tanışma mutluluğa giden yol falandı.Rüyalarla amel edilmez gerçi Rabbim hayırlısını versin :)
Abi bence sen şimdiden dügün salonunu kirala ozaman. :D

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
halidvelid Çevrimdışı

halidvelid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hangi mesajımda nasıl bir egoism sergilediğimi ve İslam’ın önünde nasıl engel teşkil ettiğimi gerçekten merak ediyorum. Mesajı yazan arkadaş beni gerçekten şaşırttı ama ben onu yinede Allah için sevmeye devam edeceğim.

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Hangi mesajımda nasıl bir egoism sergilediğimi ve İslam’ın önünde nasıl engel teşkil ettiğimi gerçekten merak ediyorum. Mesajı yazan arkadaş beni gerçekten şaşırttı ama ben onu yinede Allah için sevmeye devam edeceğim.
Abi ben şaka yaptım. @EBU HANİFE sende yorum yaz diye sana bildirim gönderdi :)

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
NEFSIMIZ! Yani davamıza istediğimiz gibi sarılamamak ve nefsimize yenik düşmek. Herkes (İslam) davasına sımsıkı sarılabilse ve davasını cemaatinin önüne geçirebilse, en önemli engellerden biri kalkacaktır inşaAllah..

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
bende seni seviyorum akhi:):acpsnr: