Bir Kaç Defa Hakkımda Zanlar Riayetsizlikler sarfettin Gözden Kayırıp Geçtim.! Ama Bu sefer İşi İyice Çığrından Çıkarttın.Daha Bilip Bilmeden Bana İki Debir Seyyit Talha Diyorsun Görevli Arkadaşlar Bakabilir Ben O Değilim.Nede O Ben.! İkincisi Bana Harici Demekle Yetinmedin.Bazı Alimlerin İsimlerini Vererek Bana Dolaylı Yoldan kafir Demeye Çalıştın.Velevki Açıkca Söylemezsen Ben Açayım islamda Müslümanı Sebebiz Tekfir Eden kafir Değilmidir? Kafirdir Değilmi? O Halde Sen Bana kafir Dedin.! İkincisi Işid Dedin.! Ben Buradaki Bazı hareketlerini gözden kayırdım.! Ama Son olarak haddini Aştın.!Seyyid Talhayı İki Debir Lafa Sokuyorsun.! Onun Hali Senden Binlerce kat Daha İyi!!!
MÜSLÜMANA KAFİR DİYEN MUTLAK KAFİR OLMAZ BUNUN GÜNAHINI ALIR.
Rasulullah (s.a.v.) şöyle buyurmuştur:
"Herhangi bir kimse, din kardeşine "Ey kafir!" derse, bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner. Eğer o kimse dediği gibi ise ne ala. Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner."
(Muslim, 1/319)
İmam Nevevi (rahimehumullah), "Tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner" ifadesinin manası, tekfirin günahı kendine döner demektir, kendisi kafir olur demek değildir. Kendisi kafir olur sözü, dinden çıkar anlamında değil, o sözün günahı kendine döner anlamındadır demiştir. (Nevevi, Sahihi Muslim Şerhi, 2/51)
https://www.islam-tr.org/konu/mumine-kafir-diyen-mutlak-kafir-midir.42247/
bi de kardeşim nedir alıp veremediğiniz. sübhanAllah hayırlıya dek susun özelden tartışın yada. ama bence tartışmayın kardeş olun.
Münakaşa etmeyen, kimseyi incitmeyen kimse Cennete girer.[Tirmizi]
Konuşurken itiraz etmeyene veya haklı olduğu halde, münakaşayı terk edene, Cennette bir köşk verilir. [Taberani]
Haklı da olsa, münakaşayı terk etmeyen, hakiki imana kavuşamaz.) [İbni Ebiddünya]
Mücadelede ısrar edeni Allahü teâlâ sevmez. [Buhari]
Fitnesinden emin olunmayan mücadeleyi terk ediniz. [Taberani]