İ
İlgimi çeken konuları bende paylaşmak isterim.
Ucunda deşifre olmak yoksa hertürlü yardımcı oluruz ..Arkadaslar gerek facebook gerekse de twitterde destek cikmak isteyen kardeslerimize özelden musait zamanda tek tek ulasip ayrintili anlatim yapacagim, devam yardim etmek isteyen kardeslerimiz yazmaya devam ederse sevinirim.
Ucunda deşifre olmak yoksa hertürlü yardımcı oluruz ..
nice sofinin sofiliği filan kalmadı face sayesinde..merak etme..Akhi çok iyi olur inseallah, çünkü facebook'u sofiler almış gidiyor, selefin böyle büyük bir sayfası yok galiba.
Uzulme be akhi,doldur bi cay icelimnice sofinin sofiliği filan kalmadı face sayesinde..merak etme..
ah face nicelerini aldın götürdün..demek sıra burayamı geldi..facede paylaşım çöplükte gül ekmeye benziyor..eeeeeee gül orada biterse paylaşımda olur..
nice sofinin sofiliği filan kalmadı face sayesinde..merak etme..
akhi cezakallahu hayr ,bende aynı isimle kuruyordum 2-3 günde kapatıyorlar,artık bıktım ,kardeşimin facesinden takılıyorum artık...Daha önce sizi bu isiminiz ile engelledikleri için bir bakıma bu ismi kara listelerine alıyorlar. Engelledikleri isim ile tekrar yeni bir hesap açıldığında en fazla bir iki gün daha facebook da durabiliyorsunuz sonra sizi tekrardan aynı denetleme işlemlerine sokuyorlar ve yine hesabınızı bir şekilde kullanılmaz hale getiriyorlar. Hatta kimlik yüklesiniz bile hesabı tekrar aktifleştirmiyorlar.
Selamun aleykum ve rahmetullah facebook sitenizi takıp edıyorum bu aralar bır paylaşım yok fazla kanaatındeyım