zaten serh edebilseydin ben o cümleleri yazmazdim
ahiler sunu demek istedim, aslinda cok zor degil.
Siteye destek konusunda bildiginiz gibi zaman zaman hayiflaniyoruz, isi bilen kardeslerden suanki mevcut yönetim disinda hemen hemen yardim eden yok kadar az,halbuki sitemiz cok genis kitlelere hitap edebilecek donanimda, tabi bu donanimi göstermekde gerekiyor misalen, bir kac kuru sohbet yapan hocalarin bile facelerde, youtubelerde videolari yazilari kendi cemaatleri ve sevenleri tarafindan yayilmakda ama gelin görünki kendimce derya deniz dedigim soru cevap bölümümüzdeki konulari bile ön plana cikaramiyoruz bunun icinde güzel grafikler, bannerler ve hatta videolar bile yapabilmemiz gerekdi ancak bunun icin suan ne donanimiz ne de vaktimiz bulunmamakta.
Halbuki gönül ister ki, buradaki gencler siteyi sahiplensin ve bu eski yönetimi arka plana atmalari idi ve biz de forumda sadece soru cevap konularina bakardik ya da sadece reelde davet calismalarina vaktimizi ayirirdik.
Burada kendi görevlerimde dahil, bu islerin hakkindan cikacak genc kardeslerimiz ciksa idi , biz bu isleri bizden daha iyi yapabilecek siteyi 1 cita daha öne götürebilecek bu genclere tüm yetkilerimizi dahi birakabilirdik, ancak ne yazik ki simdiye kadar bu olmadi.
Aslinda cok oldu ancak onlarda isi kaptikdan sonra cogu yeni site acma yoluna gidip gücleri böldüler, peki ne oldu, suan onlar nerede ... kimse kalmadi, yine pek calisamayan ben ve siz
ha da bir de unutmadan
@samanpan :islik: pardon o cook caliskan bir kardesimiz :kptmya: