İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir kaç kardeşte daha oldu hatta bende de olmuştu ama pcde cokelerden düzeltebildim sizin için de soruna hal olacak birşey öğrenirsek yazalım inşaAllah
anlayamadigim birsey var hangi sitede olursa olsun beni hatirlayi kullaniyorum , lakin bir site haric hepsi unutuyor bu da gulyarasi bu nasil istir kardesim????
herkese öğretirsek modlar işsiz kalır.
linkteki sayısal kodu gülyarası kodunun arasına yazıyosun çıkıyo.
gülyarasına videoyu yanlış eklemediysen sıkıntı çıkmaz hiç bi şekilde
Site neden ağır, daha açık bilgi vermeniz gerek, eklediğim koddan desem, serverden desem anlarımda avatarın büyüklüğünü anlamadım. Ekranınızın görüntüsünü buraya katabilir misiniz.
Site neden ağır, daha açık bilgi vermeniz gerek, eklediğim koddan desem, serverden desem anlarımda avatarın büyüklüğünü anlamadım. Ekranınızın görüntüsünü buraya katabilir misiniz.
Kardes benim eskiden devamli girdigim ve uyesi oldugum bir forum sitesi vardi. Site bazi gunlerde cok yogun oldugu icin imza ve avatarlari gecici bir sure kapatirlardi adinada , hafif forum derlerdi.
O sitenin yoneticileri bunu yapmalarinin nedeni forum daha hizli ve kullanisli oldugunu soylemislerdi.
Ordan aklimda kalmisti , ayrica goruntu kirliligi oluyor belli bir ebatta olmasi bence daha guzel olur genede siz bilirsiniz.
Bildiklerim : Sitenin yavaşlığı malumumuz. İnşeallah en kısa zamanda hızlanması için taşınmak üzere. Site normalde avatar ve imzalarla da hızlı idi. Yavaşlık yeni hosttan dolayı sorun oldu. yedekler gerektikçe alınıyor inşeallah
bu konunun üzerinde bencede durulmalı.. 15 dk.rötarlı gelmek durumunda kaldım siteye gireceğim diye.. hızlanabilir inşaALLAH.. gerekli arkadaşların yardımlarıyla.. duyarlılığınız için teşekkürler..
Musab, ya yanlış anlamışsındır ya da yanlış biliyorlardır. Sitemize kurduğumuz sistem vesilesi ile ilk girişten sonra tekrar girişlerde daha önce görüntülen resim yazı vs gibi metaryaller tekrar yüklenmemekte ön bellekten almaktadır. Muhtemelen tarayıcınızla alakalı problem var dediğim gibi ekranı çekerseniz daha net görürüz.
Sitenin yavaşlamasının 2 nedeni var. Çözeceğiz inşAllah.
bu konunun üzerinde bencede durulmalı.. 15 dk.rötarlı gelmek durumunda kaldım siteye gireceğim diye.. hızlanabilir inşaALLAH.. gerekli arkadaşların yardımlarıyla.. duyarlılığınız için teşekkürler..
ben bnm paylaşımlarımı özlemişlerdir idye geldim ama neysem.. ).. bide şuu cvp yazdıktan sonraki kısım illahlah getiryo yani.. bekliyrm bende nedense.. halledilebilir inşaALLAH bunlar değil mi kardeşim..