Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SELAMUN ALEYKUM.İYİKİ BÖYLE BİRŞEY YAPTINIZ,NE İSTEDİĞİMİZİ NE İSTEMEDİĞİMİZİ BELİRTİRİYORUZ.BEN ÜYE OLANLARIN YAZDIKLARINI İCLEMENİZİ VE BU SİTEYE UYGUN ÜYELER OLUP OLMADIĞINIZA BAKMANIZI İSTİYORUM.EĞER UYGUN DEĞİLLERSE BİZLERİ HEP TARTIŞMAYA GÖTÜREN,SİTEMİZE UYGUN OLMAYAN ŞEYLERİ YAZIYORLARSA BUNLARI ENGELLEMELİSİNİZ.
ÇÜNKÜ BURASI Bİ İSLAMİ BİR SİTE.ONLARIN BURADA İŞLERİ OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
ben serbest kürsüye,islami konulara,sahih ilmihal vs konu açamıyorum,yorum yapamıyorum neden acaba
diğer bölümlerde böyle bi sorun yok.yardımcı olursanız ......
sitede herşey güzel ;ama bazı eksiklikler var bence
hikaye yada yaşanmış veya ibretlik olayları yazabileceğimiz bölüm olursa iyi olur diye düşünüyorum bazı bulduğum hikaye vs . bazen sohbet bölümüne (vardı kaldırılmış) oraya yazıyordum.her nekadar uymasa da.
böyle bi bölüm açılırsa gerçekten çok iyi olur,daha iyi şeyler yazılacağına inanıyorum
birde çocuk gelişimiyle alakalı özel bi bölüm olursa bence iyi olur diye düşünüyorum.
şimdiden ilginize tşk ,kolay gelsin
Kardeş sohbet bölümü kuran ve sünnete aykırı yazıların artması münasebeti ile kaldırırdı..Zaten bölüm amacından sapmıştı..Multi medya bölümünde yer alan bir yere yazı yazılması çok tuhaf zaten yazıdan başka birşey yoktu..
İnşallah sitemiz olarak ilerde serverimizi islam dünyasında belli bir konuma sahip hocalarımızın sohbetleri açılacaktır inşallah..
Hikaye konusuna gelince kardeş o bölümü düşündük hatta güzel olurdu ama o bölümede yine aynı şekilde kuran sünnet dışında yazı yazılabilecek duruma gelebilir bu yüzden açmakdan vazgeçtik..isterseniz edebiyatta bir başlık açıp hikayelerinizi sunabilirsiniz
selamünaleyküm inanın radyoyu açtığım anda samimi söylüyorum göz yaşlarımı tutamadı allah razı olsun ara ara mustafa cihattan parça çalarsanız memnun olurum