Kabe İmamı Sudeysinin Yanar Döner Olması - Önce Tağuta Duası Sonra Başka Tağuta Bedduası

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Önce Tağut Pervez Müşerrefe Dua'sı

8749

Sonra Başa Bir Tağuta Esada Beddua'sı

8742

Sizce Sami mi??? :kafaçakma

Kabe İmamı Şeyh Musini'nin Kafirlere Bedduası

8757

Bu olaydan sonra Şeyh Musini Zorba hükümet tarafından tutuklanmıştır.

Allah cc tağuta boyun eğmeyen, tağutun dediklerine rest çeken, amacı sadece Allah'ı razı etmek olan, mucahidlerin, müslümanların ve mazlumların yanında yer alan imamlardan razı olsun ve sayılarını bu ümmete çoğaltsın.

E Çevrimdışı

Ebu Halid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Aynı Sudeys neden Amerika ve müttefiklerine aynı bedduayı yapmıyor? Pervez Müşerref'e ne dualar etmişti. Bu adamların yularları Kral'ın elinde. Onun isteğine göre dua ve beddua ediyorlar.

Allah azze ve celle bizleri belamların şerrinden korusun. Amin

ibnikayyim Çevrimdışı

ibnikayyim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bence zandan kaçın Tamam haklısın uşaklık ediyorlar krala dua ediyorlar kunutların fakat bunu farklı örnekleri de var muhsini gibi....

linkteki duayı ve görüntüleri vesilenizle tekrar izlemiş oldum :) Allah c.c Razı olsun....

E Çevrimdışı

Ebu Halid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ben zaten Sudeys ve benzerleri için bu sözlerimi kullandım. Yoksa Muhaysini gibi rabbani alimlere sözüm yok elhamdulillah

Ebu Yusuf Çevrimdışı

Ebu Yusuf

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bana Bu Dünyada bir Bel'am Gösterin Deseniz Size Direk Sudeysi'yi Gösterirdim.:)

f471h Çevrimdışı

f471h

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ben bunlar ve bir çok önde gelen dünya zengini arap yüzünden araplara karşı soğudum. Şimdi anlamaya başlıyorum bazı şeyleri.

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Ben bunlar ve bir çok önde gelen dünya zengini arap yüzünden araplara karşı soğudum. Şimdi anlamaya başlıyorum bazı şeyleri.

akhi mesele türk kürt arap mevzusu değil,Müslüman olan kim varsa kardeşimiz olaya hep buradan bak