İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadınların Erkekler Hakkında Bilmesi Gerekenler [şeyh Yasir Qadhi]
Ya ben anlamıyorum! Biz o kadar salak mıyız böyle bir sitede abuk subuk şeyler yapacak yazacak kadar!!Biz islami bilgiler almak ve kendi duyduğumuz gördüğümüz güzel paylaşımları da emri bil mâruf yapmak adına paylaşıyoruz bu sitede!
Birde insanları ne kadar kolay damgalamaya çalışıyorsunuz! Allah'tan korkun!!! Böyle bilip bilmeden müslümanları karalamaktan da vazgeçin!! Mahrem ve namahremi ayırt edecek kadar bilgimiz var Allah'a şükür. Biz boş pis şeylerin Peşinde olsak başka yerlerde zaman geçirirdik. Sizi Allah'a havale ediyorum. Kim olduğunuzu siz ve herkes iyi biliyor. Allah bildiği gibi yapsın sizi. Daha fazla şeyler yazardım ama terbiyem müsade etmiyor...