Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Kadir Gecesi 42 Ayrı Merkez'de ‘israil’ Ve Rusya Tel'in Edildi

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Hizb-ut Tahrir Türkiye, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin 42 ayrı merkezinde ‘İsrail’ ve Rusya'yı tel'in etti.

kadir-gecesi-42-ayri-merkez-de--israil--ve-rusya-tel-in-edildi.jpg


Hizb-ut Tahrir Türkiye “Kadir Gecesinde” İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin 42 ayrı merkezinde "İsrail" ve Rusya'yı tel'in etti. Ayrıca İslam coğrafyasındaki tüm mazlum Müslümanlar için de kunut yapıldı.

Yapılan etkinlikler ile alakalı Hizb-ut Tahrir yaptığı açıklama da şunlara değindi:

Malum olunduğu üzere Türkiye yönetimi bir kaç gün önce, Mescidi Aksa işgalcisi Yahudi varlığı "İsrail" ve Suriye'de aylardır katliam üstüne katliam gerçekleştiren Rusya ile dostluk anlaşmaları imzaladı ve ilişkilerini normalleştirdi. Aklımızla adeta alay geçercesine de bu anlaşmaların Filistin ve Türkiye halkının menfaatlerine olduğunu söylediler. Oysaki gerçek asla böyle değildir. Zira daha dün akşam Rusya Halep’de, “İsrail” ise Gazze’de Müslümanların üzerine bombalar yağdırdı!

Bizler AK Parti yönetiminin imzaladığı bu anlaşmaların ihanet anlaşmaları olduğunu daha önce de açıklamıştık. Müslümanların aleyhine olan bu anlaşmaların hakikatini göstermek adına da 1 Temmuz Cuma günü Türkiye'nin 42 ayrı şehir merkezinde teravih namazından sonra "İsrail" ve Rusya'yı tel'in ederek onlarla anlaşan Türkiye yönetimini uyardık. Lakin yaptıkları ihanet anlaşmalarının idrakinde olan ve Müslümanların tepkisinden korkanlar, bu hayırlı amelleri engellemek için her şeyi yaptılar. Adana’da amelin yapılmasını engelleyen emniyet güçleri, Kocaeli’nde ise “İsrail” ve Rusya’yı tel’in eden iki kardeşimizi gözaltına aldılar.

Ey Yöneticiler! İslam ve Müslümanların azılı düşmanı "İsrail" ve Suriye'de katliam gerçekleştirip Türkistan halkına her türlü zulmü reva gören Rusya ile her ne pahasına olursa olsun, hiçbir şart ve ortamda Müslümanların aleyhine bir anlaşma yapılamaz. Bu anlaşmalar Filistin ve Suriye’nin mazlum halklarını ve tüm Müslümanlar nezdinde yok hükmündedir. “İsrail” ile anlaşmak ümmete ihanettir. Rusya ile dost olmak Müslümanlara düşman olmaktır. Bu anlaşmalar sadece kâfir Obama’yı, zalim Netanyahu’yu ve katil Putin'i memnun etmiştir. Bu anlaşmalar veya dostluklar ile gelmesini umduğunuz Başkanlığınız yerine dibine girecek ve akıbetiniz hem bu dünyada, hem de ahirette hayırlı olmayacaktır.

Ey Müslümanlar! İslam’a göre meşru olmayan bu ihanet anlaşmaları karşısında sessiz kalmayın! Yöneticilerin süslü ve riyakâr olan sözlerine asla aldanmayın! Menfaatleri hâsıl olunca sözlerini nasıl unuttuklarını ve söylemlerinden hemen nasıl döndüklerini gördünüz! Artık tevili bile mümkün olmayan bu sözlerin sahiplerini muhasebe edin. Göreceksiniz ki bugün “İsrail” ve Rusya ile anlaşarak dost olanlar, yarın zalim Sisi ve Esed ile de dost olacaklardır.

Ey Rabbimiz! Yöneticilerimizin ve Komutanlarımızın acizliğini sana şikâyet ediyoruz. Müslümanların senden başka hamisi yoktur. Bunun için ancak senden yardım diliyoruz. Sen dualarımıza icabet et! Filistin’deki kardeşlerimize yardım et! Suriye ve Türkistan beldelerindeki kardeşlerimize yardım et! İslam beldelerinde terör estiren ABD, İngiltere, Rusya ve "İsrail" gibi tüm terörist devletleri kahreyle! Bizlere Filistin’i yeniden kurtaracak olan Selahaddin Eyyubi gibi komutanlar ve her ne pahasına olursa olsun ondan vazgeçmeyecek olan Sultan Abdulhamid Han gibi Halifeler nasip eyle! Allah’ım Müslümanları koruyacak olan Raşidi Hilafet Devletini kurmayı nasip et! Zira zulümde, ihanette, katliamda ancak onunla duracaktır.

Etkinliğin yapıldığı bazı merkezlerden kareler:

Ankara Hacı Bayram Camii
%c5%9f.jpg


İstanbul Fatih Camii
jh.jpg


Konya Kapu Camii, Aziziye Camii, Fatih Camii
ds.jpg


Şanlıurfa Hz. İbrahim Camii
m%c3%b6.jpg


Kocaeli Merkez ve Gebze ilçesinde düzenlenen 'İsrail’i Tel’in' eylemine polis ekipleri müdahalede bulundu. İki kişi gözaltına alındı.
%c4%9f.jpg


Adana Sabancı Merkez Camii’nde düzenlenen ‘İsrail’e Tel’in Mazlumlar İçin Kunut’ eylemi, Müftü yardımcısı ve Camii İmamı tarafından engellendi.
as.jpg


Diyarbakır Ofis Camii
fg(1).jpg


Batman Ulu Camii
jo.jpg


Bursa Ulu Camii
ac.jpg


Muğla Akyol Camii
tr.jpg


Aydın Bey Camii
cs.jpg


Yalova Merkez Camii
t6.jpg


Gaziantep Mehmet Bozgeyik Camii

antep.jpg


Mersin Ulu Camii
mersin.jpg


Adıyaman Hacı Mehmet İnan Camii
tf.jpg


Aksaray Ulu Camii
bt.jpg


Hatay
hatay.jpg


Sincan Beytullah Camii
5t4.jpg
 
Üst Ana Sayfa Alt