İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu tepeden tank atışı yapmışlardı Esed rejimi. Acele ile bulunduğumuz karşı atış yerinden çıkmak zorunda kaldığımızdan yüzümü arabanın camına vurmuştum çekim yaparken.
Bu Esed rejimi askerinin kafasını almışlardı. Ön kısımda çok şiddetli bir istişhad arabası patlamıştı. Bunun gibi başka cesetlerde vardı. O gün başka bir hastane de vurulmuştu. Yine rejim kendi askerlerinin olduğu bir hastaneyi vurmuştu. Ortalık cesetten geçilmiyordu. Fotoğraf için bir kaç tanesine dokunmuştum. O kadar necis gelmişti ki bana. Günlerce elimi yıkamama rağmen elimi hala kirli hissediyordum. Yemek bile yiyemedim doğru dürüst.
Sonra aklıma bu ayet geldi : Ey îman edenler, müşrikler ancak bir necisdir.