İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gül ü çok severim her baktığımda hayranlıkla bakarım....bir şeye uzun süre baktığında gözün aşina olur ilk gördüğün gibi etkilemez insanı ama ben gülü her gördüğümde ilk hayranlıkla (Yaratan ne güzel yaratmış diyerek)bakarım..
gül ü çok severim her baktığımda hayranlıkla bakarım....bir şeye uzun süre baktığında gözün aşina olur ilk gördüğün gibi etkilemez insanı ama ben gülü her gördüğümde ilk hayranlıkla (Yaratan ne güzel yaratmış diyerek)bakarım..
Bende en cok cicek cekimleri yapiyorum. Gerci arada bir Ari yahut sinek gibi varliklarinda makrosunu ceksemde, genelde cicekleri daha cok seviyorum. Tsk ederim bu arada.
2:160 - Ancak tevbe edip halini düzelterek gerçeği söyleyenler başka. İşte onları ben bağışlarım. Ben çok merhamet ediciyim, tevbeleri çokça kabul ederim.
Ebu Musa radıyallahu anh anlatıyor:
“Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:
"Bir kul, salih amel işlerken araya bir hastalık veya sefer girerek ameline mani olsa, Allah ona sıhhati yerinde ve mukim iken yapmakta olduğu salih amelin sevabını aynen yazar.”