Yardım tırının önünü kesen kişilerin videosunu paylaşacaktim lakin linkini bulamadım.Videoyu indirdim buraya yüklenmiyor.ilk haber kanalında var.
Suriyeli kardeşlerimiz, oluşan algıya olumlu destek olmadılar.
Suriyeliler depremin neresinde diye sorunca;
Canlı yayında itfaiyenin telefonunu çalarken görüldüler
Yağma yaparken kilolarca altınla ve teknoloji ürünüyle yakalandılar
Samandağı bölgesinde çeteler kurup çökmemiş evlerde hırsızlık yaptılar
Kız yurduna yerleşir yerleşmez kapıları bile kitlemeden çirkin işlerine başladıkları görüldü
Yerleştirildikleri yerde nargile kurdukları görüldü
Adını yeni öğrendiğim Salvador adlı ülkeden bile ekipler gelip can kurtarırken kardeşlerimiz bunları yaptı.
Yardım tırının önünü kesen kişilerin videosunu paylaşacaktim lakin linkini bulamadım.Videoyu indirdim buraya yüklenmiyor.ilk haber kanalında var.
Kardeşim özelde sen genelde tüm herkes şu afet bölgesinde yapılmaya çalışılan şeyi anlamamız lazım orada ümit özdağ gibi fitne grupları(Allah onlara lanet etsin) karışıklık çıkarmaya çalışıyorlar mesela ümit özdağın telefon çalan Suriyeli dediği kişi Suriyeli olmadığını telefonun kendisine ait olduğunu hırsız olmadığını söyledi .Ama yalan ortada kaldı sonuçta çamur at izi kalsın misali . Bazı yağma haberlerinde doğru fakat bunların hepsi değil çoğu bile Suriyeli değil insanları nefrete teşvik ediyor ülkedeki ırkçı kâfirler bari siz paylaşmayın böyle yalan haberleri oyunlarına alet olmayınSuriyeli olmayanlarda suç işleyince suriyeli yağmacılar aklanmıyor. O kadar çok video var ki birini ikisini çürütsen ne olur çok fazla var.
Allah razı olsun duvara asılmalıkAcilen umit ozdağ ve avanesini takip etmeyi bırakmalısın.
suriyeliler sunu yapti deyip duruyorsun
millete de ama turklerde bunu yapti diye cumle kurdurtuyorsun.
suriyelilerden once de kürtler sunlari yapti algisi pompalaniyordu habire.
Insanları birbirine fişekletmeyi bırakın artık.
Aynı ana babadan,
Bir Habil var ise Kabil de olacak net bir sey bu.
Biz müslümanız, mazlum olana, mağdur olana, zulme uğrayana kim olursa olsun yardim etmek durumundayız.
iclerinden serefsiz cikan olursa kendi kanindan dahi olsa ses cikartabileceksen yap o eleştirlerini.
Goremiyoruz ama.
yanilmisim, yalan habermiş, sunlar yapmis asli buymus, yazdigini duzelttigini goremedim hic.
akp kotulemekten suriyeli adi altinda tek tarafli yapacaksan habire, kusura bakma senin adalet terazin tarafli.
bu sekil yaziyor sonra yapilan yorumlarada tek kelam dahi etmiyor vınlıyorsun.
Ayrıca o yazdigin islami iyi temsil etmek gorevimiz yazisinida heder ediyorsun.
40 gün bal yeyip bal yeme diyen adamin hikayesine benzeme yani
hicbir harfin etkisi olmaz bunyede.
oy/ akp/ tağut / suriyeli kardeslerimiz vb ile baslayan cumlelerin de havada asili kaliyor.
ama görebilene tabi.
boyle devam
sonra islami guzel temsil edelim
aynen kardeşim aynen.
tum husnu zannim yok oldu gitti
gece gece bana niyet okutturdun
gunaha girmissem niyet okumamin sebebi bu zanna sebebiyet vermendir.
Ey iman edenler! Bilmeden birilerine zarar verip de sonra yaptığınıza pişman olmamanız için, yoldan çıkmışın biri size bir haber getirdiğinde doğruluğunu araştırın.(Hucurat süresi 6.Ayet)Suriyeli kardeşlerimiz, oluşan algıya olumlu destek olmadılar.
Suriyeliler depremin neresinde diye sorunca;
Canlı yayında itfaiyenin telefonunu çalarken görüldüler
Yağma yaparken kilolarca altınla ve teknoloji ürünüyle yakalandılar
Samandağı bölgesinde çeteler kurup çökmemiş evlerde hırsızlık yaptılar
Kız yurduna yerleşir yerleşmez kapıları bile kitlemeden çirkin işlerine başladıkları görüldü
Yerleştirildikleri yerde nargile kurdukları görüldü
Adını yeni öğrendiğim Salvador adlı ülkeden bile ekipler gelip can kurtarırken kardeşlerimiz bunları yaptı.
Suriyeli kardeşlerim dediklerim suriyedeki kardeşlerim oluyor. Oralarda cihad edip can vermiş ve orada yerini yurdunu korumuş olanlardan bahsediyorum. Burada nargile içen, cami bahçesinde zina yapanlar benim kardeşim değil.Acilen umit ozdağ ve avanesini takip etmeyi bırakmalısın.
suriyeliler sunu yapti deyip duruyorsun
millete de ama turklerde bunu yapti diye cumle kurdurtuyorsun.
suriyelilerden once de kürtler sunlari yapti algisi pompalaniyordu habire.
Insanları birbirine fişekletmeyi bırakın artık.
Aynı ana babadan,
Bir Habil var ise Kabil de olacak net bir sey bu.
Biz müslümanız, mazlum olana, mağdur olana, zulme uğrayana kim olursa olsun yardim etmek durumundayız.
iclerinden serefsiz cikan olursa kendi kanindan dahi olsa ses cikartabileceksen yap o eleştirlerini.
Goremiyoruz ama.
yanilmisim, yalan habermiş, sunlar yapmis asli buymus, yazdigini duzelttigini goremedim hic.
akp kotulemekten suriyeli adi altinda tek tarafli yapacaksan habire, kusura bakma senin adalet terazin tarafli.
bu sekil yaziyor sonra yapilan yorumlarada tek kelam dahi etmiyor vınlıyorsun.
Ayrıca o yazdigin islami iyi temsil etmek gorevimiz yazisinida heder ediyorsun.
40 gün bal yeyip bal yeme diyen adamin hikayesine benzeme yani
hicbir harfin etkisi olmaz bunyede.
oy/ akp/ tağut / suriyeli kardeslerimiz vb ile baslayan cumlelerin de havada asili kaliyor.
ama görebilene tabi.
boyle devam
sonra islami guzel temsil edelim
aynen kardeşim aynen.
tum husnu zannim yok oldu gitti
gece gece bana niyet okutturdun
gunaha girmissem niyet okumamin sebebi bu zanna sebebiyet vermendir.
Suriyeli kardeşlerim dediklerim suriyedeki kardeşlerim oluyor. Oralarda cihad edip can vermiş ve orada yerini yurdunu korumuş olanlardan bahsediyorum. Burada nargile içen, cami bahçesinde zina yapanlar benim kardeşim değil.
Suriyeli dediğin suriyede olur.
Avrupaya türkiyeye vs. kaçan genç erkek suriyelilerden nefret ediyorum.
Müslümansan seninde nefret etmen farzdır çünkü kendi beldesinde cihadı reddetmiş bu adamlar Müslümanda değiller.
Dediklerinin ne alakası var şuan hem yalan şeyleri paylaşıyorsun sonra nefretini ortaya çıkarıyorsun paylaştığın şeylerin yalan olduğunu sende biliyorsun özür dileyip silinmesini talep edeceğine cedelleşiyorsun.Sende yıllardır değişmeyen bir kavmiyetçilik varMüslüman köpek gibi güdüleriyle yaşayamaz. Müslümanın ilkesi karakteri olur. Fareyi burnu yönetir. Yemek kokusu neredeyse burnu fareyi oraya götürür. Bunlarıda güdüleri yönetiyor. Nerede yeme-içme varsa rota oraya dönüyor.
Ben Arap bile değilim kürdüm iftira atıyorsun sonra çok var böyle haber diyorsun bir yanlış tüm doğruları çürütür.ki senin doğrun bile yok iftiran var.Fasıklık yapmayın.Ben afet bölgesindeyim.Sen arap milliyetçliği yapıyorsun burada.
Arapçılık yapınca ümmetçilik oluyordu ama dimi
Bunlardamı Suriyeli ablamın dediği gibi türklerde yağma yapıyor dedirtiyorsunuz insana @salticidae Allah size hidayet etsin başka birşeyde demem
Video bu sanırım,
Suriyeli kardeşlerim dediklerim suriyedeki kardeşlerim oluyor. Oralarda cihad edip can vermiş ve orada yerini yurdunu korumuş olanlardan bahsediyorum. Burada nargile içen, cami bahçesinde zina yapanlar benim kardeşim değil.
Suriyeli dediğin suriyede olur.
Avrupaya türkiyeye vs. kaçan genç erkek suriyelilerden nefret ediyorum.
Müslümansan seninde nefret etmen farzdır çünkü kendi beldesinde cihadı reddetmiş bu adamlar Müslümanda değiller.
Sorma abla birde bu depremde Suriye'de bir kadın enkazın altında doğurup kendisi Allahın rahmetine kavuştu bu kadına bile laf eden bir zihniyet var Suriyeli diye Allah böylelerine lanet etsin.tavsan gibi uruyolarmis
tavsanlar kovalasin seni yav.
sinirlerim bozuldu.
Sen arap milliyetçliği yapıyorsun burada.
Arapçılık yapınca ümmetçilik oluyordu ama dimi