http://www.specialdefects.com/v2/?heart ÜZERİNE TIKLADIKÇA HIZLANIYO..
H Çevrimdışı hasna Üye İslam-TR Üyesi 26 Ağu 2006 #1 http://www.specialdefects.com/v2/?heart ÜZERİNE TIKLADIKÇA HIZLANIYO..
S Çevrimdışı sena__19 Üye İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2006 #2 böööööööööööööööööööö berbat bi görütntü ama o kalp denilen şey olmasıydı şimdiye kadar ne yaşamamız mümkündü nede başka birçok şey mümkündü.........
böööööööööööööööööööö berbat bi görütntü ama o kalp denilen şey olmasıydı şimdiye kadar ne yaşamamız mümkündü nede başka birçok şey mümkündü.........
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 29 Ağu 2006 #3 çok hoş birşey miş ya. o kadarda iğrenç değil. baksanıza üzerine gelince nasıl da heyecanlanıyor :lol:
çok hoş birşey miş ya. o kadarda iğrenç değil. baksanıza üzerine gelince nasıl da heyecanlanıyor :lol:
H Çevrimdışı hasna Üye İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2006 #4 bence de öyle iğreç değil ya gerçi elime verseler tutamam ama atışı inanılmaz bişey kriz anında nasıl oluyo acaba
bence de öyle iğreç değil ya gerçi elime verseler tutamam ama atışı inanılmaz bişey kriz anında nasıl oluyo acaba
L Çevrimdışı loves Üye İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2006 #5 sanki benim kendi kalbim üzerine gittikte benim kalbimde hizlanma basliyor
S Çevrimdışı sena__19 Üye İslam-TR Üyesi 30 Ağu 2006 #6 kalp kalbi çekiyomu ne ordaki hızlandıkça benim kalbimde hızlanıyo valla ya enteresan bi durum
M Çevrimdışı Muhacir Yeni Üye İslam-TR Üyesi 13 Eyl 2006 #7 deli ' Alıntı: çok hoş birşey miş ya. o kadarda iğrenç değil. baksanıza üzerine gelince nasıl da heyecanlanıyor :lol: Genişletmek için tıkla ... Çok hoş ya....
deli ' Alıntı: çok hoş birşey miş ya. o kadarda iğrenç değil. baksanıza üzerine gelince nasıl da heyecanlanıyor :lol: Genişletmek için tıkla ... Çok hoş ya....
A Çevrimdışı aciz_kul Üye İslam-TR Üyesi 18 Eyl 2006 #8 bunları görüp de ibret almak lazım ve bende bi tuhaf oldum kim bulduysa tebrikler
K Çevrimdışı komando133 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 16 Kas 2006 #9 ALLAHIN bize nimetlerinden birtanesi çok mükemmel bir şey
S Çevrimdışı sare88 Üye İslam-TR Üyesi 22 Ara 2006 #10 hasna ' Alıntı: bence de öyle iğreç değil ya gerçi elime verseler tutamam ama atışı inanılmaz bişey kriz anında nasıl oluyo acaba Genişletmek için tıkla ... AKLIM BİR KERE DAHA ŞUNU DÜŞÜNDÜRDÜ RABBİM HER ŞEYE KADİR
hasna ' Alıntı: bence de öyle iğreç değil ya gerçi elime verseler tutamam ama atışı inanılmaz bişey kriz anında nasıl oluyo acaba Genişletmek için tıkla ... AKLIM BİR KERE DAHA ŞUNU DÜŞÜNDÜRDÜ RABBİM HER ŞEYE KADİR
F Çevrimdışı FAKİRULLAH Üye İslam-TR Üyesi 23 Ara 2006 #11 çok güzel attığı yer neresi? :ahaboleoldum
A Çevrimdışı alemin kralı Yeni Üye İslam-TR Üyesi 2 Şub 2007 #13 iğğğğğğğğrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnççççççççççççç ötesi :benkizgin :evil:
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Şub 2007 #15 YAHU KALBİMİZ NE GÜZEL ATIYOMUŞ HOPLAYA HOPLAYA :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha
B Çevrimdışı BeReKe__ Üye İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2008 #17 a_mavis ' Alıntı: ÇOK DEĞİŞİK YAA İLGİNÇÇ Genişletmek için tıkla ...
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 19 Ocak 2008 #20 :huhuuhuu EY ALLAHIM SEN NELERE KADIR DEGILSIN BIRGUN GELIP DURACAK BU KALP