Soru Kalpak Arıyorum, Nereden Alabilirim?

İ Çevrimdışı

İsim teferruattır.

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Selamun aleyküm

Ben Zelim han yandarbiyevin resmindeki gibi veya siyah boyu kısa bir kalpak arıyorum nereden bulabilirim,Forumda kafkasyadan arkadaşlar var mı ?
Erzurumda böyle dolaşacağımda sıkıntısı olur mu?

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Kalpak teferruattır

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Siz heralde durumun vehametinin farkında değilsiniz...
Elin LGBT denilen sıfatsızı cesurca meydanlara çıkacak topluma başkaldırıcak ve cesur cesur yaptıklarını savunup kendini topluma kabul ettirecekte.
Ben meydanlarda giyim kuşamımla La ilahe illallah Muhammedün resülullahı haykıramayacaksam yazık bana.
Kardeşim hakkını helal et seni kırdımsa o pislikleri de boş ver.Bak bende çeçen asıllıyım her ne kadar kültürel olarak asimile olsakta eğer amacın Allah ın dinini yaşamak ve tebliğse dinde zorunlu olmayan sadece milli bir aksesuar olan kalpağın sana ne gibi bir faydası olabilir.Senin ilk olarak yapman gereken la ilahe illalahı manasıyla tüm yaşamına yansıtarak küfür şirk ve haramlardan beri olman ,Allah ın razı olacağı bir hayatı yaşayarak bu dini sahih kaynaklardan ve muteber islam alimlerinden (eserlerinden) öğrenerek mütevazi ve samimi bir şekilde insanlara bu dini tebliğ etmektir.

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Tayyipinki uzun tüylü olanı ona papak deniyormuş !?

Türkmenler kulllanıyormuş:

1 kere kalpak kullandım cidden kafayı çok sıcak tutuyordu dayanamadım çıkardım .

640px-Independence_Day_Parade_-_Flickr_-_Kerri-Jo_%28208%29.jpg

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bu örfi bişey aynı Osmanlı fesi gibi bi sakıncası yok diye biliyorum Allahualem bi yerde okumustum aklıma gelmedi şuan

Son düzenleme:
Geri
Üst Ana Sayfa Alt