Kedi Resimleri
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 28 Eki 2014 #66 https://pbs.twimg.com/tweet_video/B1C5qT5IQAAFfmu.mp4
H Çevrimdışı Horasani اعيدوا إلى الحق سلطانه İslam-TR Üyesi 30 Eki 2014 #71 farkındayız' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... niye 93 ?
Çevrimdışı Sayfullah at-Turki حَسْبُنَا ٱللَّهُ وَنِعْمَ ٱلْوَكِيل İslam-TR Üyesi 4 Ara 2014 #77 Abdussamed Seyhani' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Paylastığın iyi oldu akhi, geçen gün sevdiğim bir kedinin parmağımı neden ısırdığını öğrenmiş oldum
Abdussamed Seyhani' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Paylastığın iyi oldu akhi, geçen gün sevdiğim bir kedinin parmağımı neden ısırdığını öğrenmiş oldum
İ Çevrimdışı İbn Muhammed الله اكبر و العزة الله İslam-TR Üyesi 4 Ara 2014 #78 Abdussamed Seyhani' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bir kedi sırtüstü uzanıp göbeğini açıp sevmene ses etmiyorsa o kedi seni sahip biliyordur
Abdussamed Seyhani' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bir kedi sırtüstü uzanıp göbeğini açıp sevmene ses etmiyorsa o kedi seni sahip biliyordur
Çevrimdışı Sayfullah at-Turki حَسْبُنَا ٱللَّهُ وَنِعْمَ ٱلْوَكِيل İslam-TR Üyesi 4 Ara 2014 #79 İbn Muhammed' Alıntı: Bir kedi sırtüstü uzanıp göbeğini açıp sevmene ses etmiyorsa o kedi seni sahip biliyordur Genişletmek için tıkla ... Akhi kediyi başka bir yere bırakmak icin karnından sadece tuttum, sevmedim bile hemen saldırıya geçti, karnına dokununcaya kadar her şey yollundaydi
İbn Muhammed' Alıntı: Bir kedi sırtüstü uzanıp göbeğini açıp sevmene ses etmiyorsa o kedi seni sahip biliyordur Genişletmek için tıkla ... Akhi kediyi başka bir yere bırakmak icin karnından sadece tuttum, sevmedim bile hemen saldırıya geçti, karnına dokununcaya kadar her şey yollundaydi