Kelimeler ile yapılan resim...
S Çevrimdışı su_damlası Aktif Üye İslam-TR Üyesi 16 Eki 2007 #2 kim uğraşmış bununla ya... helal olsun baya bi sabır lazım... tabi yetenekte... saolasın abla...
A Çevrimdışı Asibirtutku Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #5 ay ne kadar sıkıcı.. hayatta tahammül edipte yapamam..
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #7 bayağı sabırlı bi vatandaş yapmış bunu anlaşılan hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #8 :)sümeyye:) ' Alıntı: bayağı sabırlı bi vatandaş yapmış bunu anlaşılan hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum Genişletmek için tıkla ... sende yaparsın sumeyyem
:)sümeyye:) ' Alıntı: bayağı sabırlı bi vatandaş yapmış bunu anlaşılan hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum Genişletmek için tıkla ... sende yaparsın sumeyyem
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #9 yok ablam ben yapasıya kadar etrafımda insan kalmaz kırar dökerim herkesi sinir iş ya bu ne uğraşacam
yok ablam ben yapasıya kadar etrafımda insan kalmaz kırar dökerim herkesi sinir iş ya bu ne uğraşacam
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 17 Eki 2007 #10 süper yaa maşaallah yetenek işte :örgü sabırda lazım bunu yapmak için :güldüm
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #12 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: israf :: Genişletmek için tıkla ... ne ısrafı kalem :huhuuhuu kağıt :huhuuhuu ısrafımı boş zaman ısrafımı hafalanoldum
HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: israf :: Genişletmek için tıkla ... ne ısrafı kalem :huhuuhuu kağıt :huhuuhuu ısrafımı boş zaman ısrafımı hafalanoldum