Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

kendini peygamber ilan eden kadını gördünüz mü 😠😡

Ö Çevrimdışı

özgür11

Üye
İslam-TR Üyesi
devir harbiden çok kötü bu kadarda olmaz dedirtiyor bide utanmadan güvenilir diyor. be mahlukat seni bizim güzel resulümüz HZ Muhammed bana güvenin bile demesine gerek yoktu o EL EMİN di sen ise yalancının tekisin (bence akıl hastası)

www.youtube.com /shorts/bdaDcFwnOtI (.com dan sonra boşluk koydum kişi kadın olduğu için haram günaha girmeyelim açmak isteyen kopyaladıktan sonra boşluğu silersen link açılır)

Son düzenleme:
I Çevrimdışı

imtina

Allah var, gam yok
İslam-TR Üyesi
Bu kadını ilk başta gördüğümde tağut tevhid konularını anlatıyordu, bu gerçekleri öğrendim avukatlığı bıraktım deyince helal olsun diyip geçmiştim sonra peygamberliğini ilan ettiğini gördüm deli diyip geçtim. Yeni medyaya düşmüş fazla konuşmaya gerek yok çok sağlıklı biri değil. Bu arada abi sitede az veya çok haram görmek istemiyoruz. Linki silersen iyi olur inşallah ki zaten silinecek videon.

Ö Çevrimdışı

özgür11

Üye
İslam-TR Üyesi
Bu kadını ilk başta gördüğümde tağut tevhid konularını anlatıyordu, bu gerçekleri öğrendim avukatlığı bıraktım deyince helal olsun diyip geçmiştim sonra peygamberliğini ilan ettiğini gördüm deli diyip geçtim. Yeni medyaya düşmüş fazla konuşmaya gerek yok çok sağlıklı biri değil. Bu arada abi sitede az veya çok haram görmek istemiyoruz. Linki silersen iyi olur inşallah ki zaten silinecek videon.
o kuralı bilmiyordum valla bende yeni üyeyim fotoğraf yasak mı görsel haramı çağrıştıran bilmiyordum söylemen iyi oldu

Ö Çevrimdışı

özgür11

Üye
İslam-TR Üyesi
tam olarak nasıl bir kural görüntüde kadın olduğu için mi video ile mi alakalı .com u boşluk koyarsam kaybolur yasak sorunu olmaz diye sordum

Ö Çevrimdışı

özgür11

Üye
İslam-TR Üyesi
Kadın açık olduğu için abi.
dostum resimde yasak mı burda dün siyonizm i ifşalayan bir gönderi paylaştım 65 den fazla foto falan vardı 6 saat sonra kaldırıldı yapana kadar 3 saat uğraşmıştım sebebi resim veya yüz suretleri olabilir mi acaba ama çok bilgilendiriciydi ya

I Çevrimdışı

imtina

Allah var, gam yok
İslam-TR Üyesi
dostum resimde yasak mı burda dün siyonizm i ifşalayan bir gönderi paylaştım 65 den fazla foto falan vardı 6 saat sonra kaldırıldı yapana kadar 3 saat uğraşmıştım sebebi resim veya yüz suretleri olabilir mi acaba ama çok bilgilendiriciydi ya
Abi öncelikle şöyle söyleyeyim yazınız içerisinde çok fazla yanlış vardı. Yani "zanna" dayalı idi delile değil. Birkaç kartta yazanlar, hakikati ifade etmiyor birçoğu popülist kaygılarla yapılmış tüketim içerikleri aslında.

I Çevrimdışı

imtina

Allah var, gam yok
İslam-TR Üyesi
Abi öncelikle şöyle söyleyeyim yazınız içerisinde çok fazla yanlış vardı. Yani "zanna" dayalı idi delile değil. Birkaç kartta yazanlar, hakikati ifade etmiyor birçoğu popülist kaygılarla yapılmış tüketim içerikleri aslında.
Yine de yetkili bir kardeşin cevabı daha iyi olur. Konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Yanlış anlaşılmasın.

Ö Çevrimdışı

özgür11

Üye
İslam-TR Üyesi
güzel dostuma şöyle söylemek isterim benim eskiden bir sayfam vardı yarım milyon insana delilleri ile gizlenen gerçekleri sunuyordum 5 6 yıl boyunca sosyal medyada o kartlar gerçekten karttan ibaret değil siyonizm korku vermek için planlarını ucundan göstermeyi sever. bu uzun yolculuğumda çok değişik tipler garip insanlar topluluklarla karşılaştım yalanıyla doğrusuyla baya bilgiler öğrendim tamam görüntüde bir karttan ibaret ama kafirin zekası şeytandan geliyor şeytanda çok iyi aldatıcıdır. bu fani dünyada akıllarımızın idrak edemeyeceği kadar iğrenç ama güçlü bir düzen kurdular

Allah ım nasip eder ise şayet bir ara forumda atlantisin Allah a karşı kibri devamında helakı ve helak ile kaybolan silahı anlatacağım bazı bilgilere göre yecüc ve mecüc ün atası olduğu söylenir

Son düzenleme:
Üst Ana Sayfa Alt