Kiblesi Meclis olan Kafirler - Tuncay Özkan

Said El Ensariyy Çevrimdışı

Said El Ensariyy

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
SübhanAllah... Şeriat'a nasıl dil uzatabiliyorlar Allah(Sübhaneu ve Teala)'nın ayetleriyle dalga geçenlerin elbet hesabı görülecek Biiznillah...

Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Way cehennem kütüğü kafirler!

K Çevrimdışı

Kuşçu

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hadi sıkıyosa beni de alın dedi bu embesil sonra bunu da aldılar :muhaha

Sübhanallah, allah kafiri mücrimle değiştiriyor. İnşallah mücrimin yerine kısa zamanda mü'min geçer.

ي Çevrimdışı

يَعْقِلُونَ

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
kardeş bunların kıblesi sadece meclis olsa neyse. bunların anıtkabir denilen bir kıbleleri daha var. bizim insanımız, özellikle kırsal bölgelerdeki insanlarımız malesef ya cehaletten ya da zamanında bu cehape zihniyetinden çektiklerinin korkusundan böyle şeyler yapıyorlar. birçokları şehirlerde davet-tebliğ yapıyorlar ancak, önce kırsaldaki bu tarz insanlara ulaşılması gerekiyor diye düşünüyorum ben.

A Çevrimdışı

ahmet ömer

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kiblesi meclis olanlari tekfir ediyorsunda kiblesi meclis olanlara yardim edenleri niye tekfir etmiyorsun.O kadar agresifsinki eline bir güç geçmiş biri damarina bassa hemen tehditler hemen atmalar sen kimsin kendini ne saniosun keşke borun birazda kafirlere ötseydi.Atarsan at sitedende umrumda değil.Burda doğruyu konuşanlara yer yok.Eleştiriye tahammül yok.Allaha küfür ediliyor çıt yok.Ama beyimizin hocasina laf soyleyemezmisiz.Demokrasi küfürdür.Tayyip kafirdir onun etrafindakilerde kafirdir.Oy vermek vacip diyen bu şeytanda kafirdir.Allah kafir diyor zindik herif daha neyin derdindesin.Senin o hocana ben bisey derdimya neyse...O hocayi taniyacagina Allahi tani.Allah asla hüküm vermede ortak kabul etmem diyor. Açik ve net.Bu hoca musveddesi tayyibe kul olun diyor bu isin aciklamasi budur.Allahin hukum verme hakkini kendi hukmunu veren bir kula veriyorsaniz o kulu rabbiniz olarak seciyorsunuz demektir. Tarafini seç Allahami kulluk etmek istiyorsun tagutami.Allah muminler icin babasi kardesi bile olsa kafirlere sevgi beslemez diyor.Ama siz hocaniz küfre dusunce sevginiz hic degismiyor onu tekfir etmiyor tenkit etmiyor tenkit eden oluncada postaliosunuz. hocaniz 2 çift güzel söz söylese artik birdaha sapitmaz gozuyle bakiosunuz ne derse eyvallah diosunuz.Allah insani her an imtihan ediyor ilmi verdiği gibi almadinida bilir senin o cahil diye attigin kişi en azindan yalancı değildi.Korkakta değildi senin gibi koyunda değildi.Sen şimdi bunlari yazdim diye hakaret davasida acarsin tagutun hükmünüde istersin senden beklenir.Nasil olsa bir kilifina uyduran hoca bulur vicdanini rahatlatirsin.Sen korkaksın tartismaya cesaretin yok.Karsindakine soz hakki vermiosun.Kibirlisin at gozlugu takiosun.
bunu banlamayında sinirinden çatlasın

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kiblesi meclis olanlari tekfir ediyorsunda kiblesi meclis olanlara yardim edenleri niye tekfir etmiyorsun.O kadar agresifsinki eline bir güç geçmiş biri damarina bassa hemen tehditler hemen atmalar sen kimsin kendini ne saniosun keşke borun birazda kafirlere ötseydi.Atarsan at sitedende umrumda değil.Burda doğruyu konuşanlara yer yok.Eleştiriye tahammül yok.Allaha küfür ediliyor çıt yok.Ama beyimizin hocasina laf soyleyemezmisiz.Demokrasi küfürdür.Tayyip kafirdir onun etrafindakilerde kafirdir.Oy vermek vacip diyen bu şeytanda kafirdir.Allah kafir diyor zindik herif daha neyin derdindesin.Senin o hocana ben bisey derdimya neyse...O hocayi taniyacagina Allahi tani.Allah asla hüküm vermede ortak kabul etmem diyor. Açik ve net.Bu hoca musveddesi tayyibe kul olun diyor bu isin aciklamasi budur.Allahin hukum verme hakkini kendi hukmunu veren bir kula veriyorsaniz o kulu rabbiniz olarak seciyorsunuz demektir. Tarafini seç Allahami kulluk etmek istiyorsun tagutami.Allah muminler icin babasi kardesi bile olsa kafirlere sevgi beslemez diyor.Ama siz hocaniz küfre dusunce sevginiz hic degismiyor onu tekfir etmiyor tenkit etmiyor tenkit eden oluncada postaliosunuz. hocaniz 2 çift güzel söz söylese artik birdaha sapitmaz gozuyle bakiosunuz ne derse eyvallah diosunuz.Allah insani her an imtihan ediyor ilmi verdiği gibi almadinida bilir senin o cahil diye attigin kişi en azindan yalancı değildi.Korkakta değildi senin gibi koyunda değildi.Sen şimdi bunlari yazdim diye hakaret davasida acarsin tagutun hükmünüde istersin senden beklenir.Nasil olsa bir kilifina uyduran hoca bulur vicdanini rahatlatirsin.Sen korkaksın tartismaya cesaretin yok.Karsindakine soz hakki vermiosun.Kibirlisin at gozlugu takiosun.

akhi Allah için cevap ver
burada küfre rıza gösterildiğini inanarakmı söylüyorsun?
bir sorumda şudur akhi atılan kişiye haksızlıkda yapılmış olsa bu yapılan haksızlık şu tekfirlerinden daha büyük bir hatamıdır
ben abdullah yolcunun kitaplarını okudum, insanlar guraba yayınlarıyla tevhidi öğrenip suriyede canını veriyor Allah için söyle bu haksızlık değilmidir?

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kardeşim abdullah yolcu belki çok kişiye tebliğde bulunmuştur cihat için insanlari cesaretlendirmistir çok insan yetistirmistir ben bunlara karsi cikmiyorum.Benim bu kişiyi tekfir ettiğim nokta maide 44 tür.Allahin küfür dediğine vacip diyor.Bir insanin kafir olmasi 1 ayeti inkara bakiyor.Cahillik mazeret olsa bu zaten yillarin hocasi. abdulah yolcunun yaptigi kufre davettir.

biz kadı değiliz akhi
bırakalım tekfir işini alimlere
küfrü kesin olmayan biri kafirde olsa tekfirinden alacağımız ecri başka amellerimizle alalım
kaldıki abdullah hoca hayra sebeb olan biridir ve bu konudada hata yapmıştır deriz gerisi bizi aşar

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Kuyruk acisi olanlar yine siteye gelip üye olmaya basliyor.

Bu adamlarda seref adina zerre bir duygu kalplerinde kaldiysa siteye girmezler.

Bunlar da seref ne arar, kapidan kovuyoruz bacadan giriyorlar.

Tipki burada kovulup kovulup gelmeleri gibi birilerine kafir derler ama evlerinde o kafir dedikleri adamlarin kitaplari doludur.

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
O takvâ sahipleri ki, bollukta da darlıkta da Allah için harcarlar; öfkelerini yutarlar ve insanları affederler. Allah da güzel davranışta bulunanları sever. ÂL-İ İMRÂN 134

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi

http://nakilkursusu.com/tr/sorucevap/165-oy-kullanmayi-caiz-gorenleri-tekfir-etmek

Şeyh Muhammed bin Useymin-rahimehu Allah- seçimlerin hükmü hakkında soruldu ve şöyle cevap verdi: “Ben seçimlerin farz olduğunu görüşündeyim. Burada kendisinde hayır umduğumuz kimseleri tayin etmeliyiz. Çünkü hayır ehli geri durursa onların yerini başkaları almaz mı? Onların yerini şüphesiz şer ehli alacaktır. Ya da kendilerinde ne hayır ne de şer olan, her sakala bir tarak vuran olumsuz insanlar yerlerini alacaktır. Öyle ise Salih gördüğümüz kimseleri seçmeliyiz. Eğer biri şunu diyebilir: biz birini seçtik ama meclisin çoğu onun görüşüne ters.

Ona şunu deriz: bunda bir sorun yok. Bu tek adam eğer Allah bereket nasip ederse, bu mecliste hak sözü söylediğinde mutlaka etkisi olacaktır. Ancak Allah ile doğru olma noksanlığımız var. Elle tutulur maddi işlere güveniyoruz. Allah’ın emirlerine bakmıyoruz.. Hayır gördüğün adamı aday göster ve Allah’a tevekkül et.” Özetle bitti.

“Açık kapı buluşmaları” 210 sayılı teyp bandının B yüzü

http://www.ibnothaimeen.com/all/sound/articl

?????

E Çevrimdışı

Ebu Musenna Tanzim

☆Ahmed İbn Taymiyyah~Hamoud al-Aqla al-Shuebi☆
Banned
E Çevrimdışı

Ebu Musenna Tanzim

Banned
http://nakilkursusu.com/tr/sorucevap/165-oy-kullanmayi-caiz-gorenleri-tekfir-etmek

Şeyh Muhammed bin Useymin-rahimehu Allah- seçimlerin hükmü hakkında soruldu ve şöyle cevap verdi: “Ben seçimlerin farz olduğunu görüşündeyim. Burada kendisinde hayır umduğumuz kimseleri tayin etmeliyiz. Çünkü hayır ehli geri durursa onların yerini başkaları almaz mı? Onların yerini şüphesiz şer ehli alacaktır. Ya da kendilerinde ne hayır ne de şer olan, her sakala bir tarak vuran olumsuz insanlar yerlerini alacaktır. Öyle ise Salih gördüğümüz kimseleri seçmeliyiz. Eğer biri şunu diyebilir: biz birini seçtik ama meclisin çoğu onun görüşüne ters.

Ona şunu deriz: bunda bir sorun yok. Bu tek adam eğer Allah bereket nasip ederse, bu mecliste hak sözü söylediğinde mutlaka etkisi olacaktır. Ancak Allah ile doğru olma noksanlığımız var. Elle tutulur maddi işlere güveniyoruz. Allah’ın emirlerine bakmıyoruz.. Hayır gördüğün adamı aday göster ve Allah’a tevekkül et.” Özetle bitti.

“Açık kapı buluşmaları” 210 sayılı teyp bandının B yüzü

http://www.ibnothaimeen.com/all/sound/articl

?????
Şeyh useymin bu konuda hata etti.Alimin hata ettiğini bile bile o reyi alandan daha mucrim kimse yoktur diyo selef alimleri. Tevhid de can alıcı hatalar yapan Şeyh elbani bile küfür olduğunu beyan etti . Bu konuda ibn useymin rhm in hatalı görüşünü bayrak yapmak helal degil kardes onlarca alım de küfür olduğuna fetva verdi ? Cumhur un görüşü küfür olduğudur

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Şeyh useymin bu konuda hata etti.Alimin hata ettiğini bile bile o reyi alandan daha mucrim kimse yoktur diyo selef alimleri. Tevhid de can alıcı hatalar yapan Şeyh elbani bile küfür olduğunu beyan etti . Bu konuda ibn useymin rhm in hatalı görüşünü bayrak yapmak helal degil kardes onlarca alım de küfür olduğuna fetva verdi ? Cumhur un görüşü küfür olduğudur
Ben seyh Useymin'in görüsünü savunmuyorum "nakilkursusu" seyhin bu görüsüne ragmen onu tekfir etmiyor diye gostermek icin fetvasini yayinladim.

E Çevrimdışı

Ebu Musenna Tanzim

Banned
Ben seyh Useymin'in görüsünü savunmuyorum "nakilkursusu" seyhin bu görüsüne ragmen onu tekfir etmiyor diye gostermek icin fetvasini yayinladim.
Allah ibn useymin rhm ı tekfir eden cahiller varsa Hidayet etsin. Fakat kimse Abdullah Yolcu yu tekfir ediyor diye tekfirci olmaz ben bilmiyorum durumu nu cahil iyim konunun ama yaptığı küfür değilse bidattir.Alimler arasında oy kullanma ya cevaz verenler in durumu gündem olmadı o yüzden durumu nu bilmiyoruz Allah kendisi ne Hidayet etsin