Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Programlı olarak tebliğ(Davet) kitapları okuyacaksanız bu konuda birkaç kelam edebilirim. Şuraya not alıyorum müsait olduğum en kısa zamanda yazacağım inşaallah.
Maşşallah bende babamda miras çok kitap var okumaya çalışıyom bende çok aldım kendi kitaplıgımı yaptım okudugum kitaplardan bana güncel kitap lazım şimdi...
Programlı olarak tebliğ(Davet) kitapları okuyacaksanız bu konuda birkaç kelam edebilirim. Şuraya not alıyorum müsait olduğum en kısa zamanda yazacağım inşaallah.
BİR EĞİTİMCİ OLARAK HZ.MUHAMMED S.A.V.-ABDULFETTAH EBU GUDDE/YASİN YAY.
TEVHİD DAVETİ-S.KUTUB/RAVZA YAY.
RASULULLAH'IN İSLAMA DAVET METODU-A.ÖNKAL/KİTAP DÜNYASI
HASAN EL BENNA-A.EMİN DAĞ/İLKE YAY.
İHVAN LİDERLERİNİN ZİNDAN HATIRALARI-DUA YAY.
Koyu olarak yazdığım kitaplar okurken çok ders çıkardığım ve okunmasını kesinlikle tavsiye ettiğim kitaplar. Çünkü bunlar nefsi terbiye edecek bilgilerde içeriyor. Rabbim okuyup amel etmeyi önce bana daha sonra sizlere nasip etsin inşaAllah.
sayfanın üstünde nerde oldugunu yazan kısım varya anasayfa serbest kürsü felan onun sagındaki oku tıkla hangi bölümde paylaşım yapçaksan seç az sayfanın aşasına in yeni konu aç yazıyor oraya tıklayıp açabilirsin...